Benimde gece saatte %0.8 kadar düşüyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OnePlus 9 [ANA KONU] (24. sayfa)
-
-
Sonrasında şarja taktım o nedenle detay gönderemiyorum. Yeni kullanımın detaylarını bilahare gönderirim.
Telefonu yeni almadınız sanırım. Sanki 1.5 senedir kullanılan pil performansı var.
-
2 aylık telefon hocam. Şaştım kaldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sizinkide kötü hocam ama benim 1 kadar düşüyor. wifi mobil neti gps i kapatıyorum yine farketmiyor. bluettoth açık
-
hocam a13 f20 güncellemesinde adaptif parlaklıkla ilgili düzeltmeler yazıyor
rootlu ise diag açılıp atılıyor
s20fe bilmiyorum ama eski s20 plus telefonumun kamerası oneplus 9 dan iyi
Merhaba arkadaşlar belki daha önce bahsedilmistir 14 sayfa okudum denk gelmedim. Birkaç sorum var.
1- Ekran kapaliyken telefonu yukari kaldırınca uyanip saati gosteriyor. Bunu kapatmanın yolu var mi ?
2- Bir de ekran acikken bildirim panelini aşağı çekince bildirimler yerine newer settle paneli geliyor. Bildirimlerin göstermenin yolu var mi ?
3- Bildirim sesi ve zil sesini ayri ayrı ayarlamayı bulamadim. Yazisirken mesaj atarken bick bick surekli ses geliyor whatsupta. Kisinca zil sesi de kısılmış oluyor. Ayirmanin yolu var mi ? Le2115 Android 11 kullaniyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalads -- 25 Şubat 2023; 15:25:58 >
Merhaba.
1- Ayarlar > Duvar kağıdı ve sitil > Her zaman açık ekran buradan kapatabilirsiniz
2- Ayarlar > Ana ekran ve kilit > Ana ekranda aşağı kaydır
3- Normalde bildirim ve zil sesi ayrı yada ben tam anlayamadım sizi
Sizin Android sürümü kaç hocam. Dediğiniz menüler bende yok.
android 13 hocam son sürüme kadar güncelledim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mesela böyle hocam. Zil sesini acmak ama mesaj bildirim sesi yazı sesini kismak istediğimde olmuyor. İkisi beraber yukselip alcaliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalads -- 25 Şubat 2023; 17:28:44 >
Bir gün %2 gidiyor bir başka gün %5 gidiyor çok anlam veremedim. Beklemede şarj yeme olayı genelde şebeke ile alakalı oluyor.
-
60hz de wifi ile 5-6 saat çok çok az. Dediğim gibi google arka planda çok fazla veri topluyor biraz vakit ayırıp tek tek hepsinin izinlerini kaldırmanız gerekiyor.
-
hocam sizin android kaç
11 😁 sırf bu yüzden güncelleyeceğim valla
bu gün 4g yi kapatıp 3g ile deniyecem. bakalım nasıl olacak. normal kullanımda fena değil ama beklemede çok gidiyor. teşekkürler
-
Bugünkü kullanım detayları. 24 saati geçen kullanım süresine göre. Videoyu çekerken%10 altına düştüğü için tazeleme hızını standart değere düşürmüş. Ekran resminde 120hz idi. Videoyu gönderemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zato1 -- 25 Şubat 2023; 23:3:46 >
-
Vo wifi destekliyor mu arkadaslar. Bimcell ile wifi arama yazip 5555e gonderdim. Cihazınız wifi arama desteklememektedir dedi. Sizde durum nasıl ?
Sonra kardesimin s10+ ya taktim hatti yine ayni seyi yazdim. Onda da cihaz desteklemiyor uyarısı aldim. Ama s10+ destekliyor diye biliyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X