|
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (39. sayfa)
-
-
Kamera görüntüsünü bence de bozar o şekilde olsaydı. Alt kısmı ben tuşlu olarak kullanmıyorum alttan boşluk kalıyor dediniz ya kaydırma işleminde parmağınıza takılma durumu olmuyor deme -
Kaydırmayi boşluk kalan kısmın üstünden yapıyorum sorun olmuyor siz söyleyene kadar da hiç dikkat etmemiştim :) -
Zaten boşluk ekrandan önce bitiyorsa kaydırma işleminde sorun olmaz. Diğer türlü çıkacak mı diye endişeye mahal verir 🤠🤠 -
Ekranı geçiyor siyah kısma da taşıyor hatta kırılmaz o konuda rahat olun -
O zaman açıklık yok demektir. Kılıf geliyor zaten bir yere kadar. Tamamdır şimdi oldu rahatlıkla alınabilir. 👏 -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ugrcnksr
Şarjınız bittiğinde ekran süresi neydi acabaBu kez ekran görüntüsü aldım ve atıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Değer çok iyi ben benim telefonumda 7 saati geçemedim maalesef -
-
Hocam sim kart takılı değil, bu ne kadar etkiler bilmiyorum ama baya etkiler diye tahmin ediyorum. Sim takınca da atarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12 256 gri renk hindistan buldum global sürüme göre ne farkı var uygulama dil desteği vs 5g gelunce problem olur mu? -
12/256 oneplus 8t gümüş renk 4800liraya buldum ama hindistan sürüm olduğundan çekiniyorum uygulama,dil desteği ve 5g olarak sıkıntı olur mu? Global versiyona göre farkı nedir? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bahadır Ercan
12/256 oneplus 8t gümüş renk 4800liraya buldum ama hindistan sürüm olduğundan çekiniyorum uygulama,dil desteği ve 5g olarak sıkıntı olur mu? Global versiyona göre farkı nedir?Hocam benimki de hindistan sürümü ama sorun yok kullanıyorum. Zaten bi üst sürüm çıkınca eu ya da global sürüme geçebilirsiniz isterseniz.
Bataryayı soran arkadaşa gelince evet çift batarya olduğu için programın hesapladığını 2 ile çarparsınız. Benim de batarya sağlığını %46 gösteriyor yani %92dir. Kimse zaten telefonu yeni aldığında hiçbir zaman %100 olmaz. Ama yıllardır oneplus kullananların dediğine göre bataryaları sağlam oluyor. Tamamen bitirmeyin şarjda iken kullanmayın. Yazın telefon çok ısınınca ara verin özellikle oyun oynarken. Aşırı soğuk ve sıcak bataryayı öldürüyor. Zaten en kötü 2 sene götürür batarya o zaman değiştiririz olur biter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaw Shino -- 3 Mart 2021; 7:44:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba arkadaşlar;
Cihazlarınızda NFC ile ödeme yapabiliyorsunuz değil mi?Ek bir ayarı vs var mı,aktif edip ödeyici bankayı seçmek yeterli mi?
Xiaomi cihazlarında HCE falan seçkem gerekiyordu,bunda da var mı öyle bir durum
-
Evet, yapı kredi ile aldığım günden beri kullanıyorum. Sadece banka uygulamasından NFC ile ödemeyi açıp varsayılan ödeme yöntemi seçtim ve tamam.
Selamlar beyler bu telefonu aldık çok güzel bir telefon herşeyiyle fakat en büyük sorun hiç bir yerde kılıf bulamadım ve ekran koruyucu izmir Çankaya da bir telefoncuya sordum var dedi uyguladi boşluk kaldı bu ne oldumu şimdi bu dedim başka yok abi bunada şükret dedi nasıl halledicez bu sorunu.
-
Bu cihazı nasıl temin ederiz bilen biri yol gösterebilir mi ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X