Şimdi Ara

★| OnePlus 8 PRO |★ [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.972
Cevap
52
Favori
232.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla bende bekliyorum ayın 15 Gibi ulaşır herhalde bana gelsin kendime göre inceleyip sormak istedikleriniz olursa cevaplarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler selamlar,uzun yıllardır samsung note ve S serisi kullanan biriyim son 2 yıldır note9 kullanıyorum ama farklı bir ürüne geçmeyi düşünüyorum hep değişiklik için aklımda oneplus 8 pro 12/256 modeli var sizce nasıl geçiş yapmalimiyim artıları eksileri ne olur bana bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• Ben 1 haftadır kullanıyorum telefonu, eski telefonumda OP5 idi, oneplus kullanan bilir zaten, ekrana çok takilmayin bence, 10 numara telefon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyer25

Merhaba hocam. Öncelikle cihazınız hayırlı olsun. Çok istediğim bi model benim de :) şu ekran muhabbeti biraz canımı sıksa da one plus alıp uzun yıllar kullanmak niyetindeyim. Bakalım kısmet artık :)
    Teşekkürler, daha güzeli sizin olsun... U11 plus a devam mı? Hala kullanıyorum ben, en uzun kullandığım telefon oldu

• 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Benim u11 peder beyde :) mi 9t pro kullanıyorum 9 aydır. Güzel cihaz parasına göre. Ama xiaomi ortalığı telefon çöplüğüne çevirdi resmen. Üretip üretip ortalığa salıyor :) yazılımsal olarak istediğim seviyede değil maalesef. Şu an android cephesinde one plus çok ayrı bi yerde bence rakiplerinden. Az ve öz cihaz çıkartıp uzun yıllar destek veriyorlar. Android in iPhone u resmen :) bi gün buluşacağız kısmet olursa..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Teşekkür ederim hocam. Benim u11 peder beyde :) mi 9t pro kullanıyorum 9 aydır. Güzel cihaz parasına göre. Ama xiaomi ortalığı telefon çöplüğüne çevirdi resmen. Üretip üretip ortalığa salıyor :) yazılımsal olarak istediğim seviyede değil maalesef. Şu an android cephesinde one plus çok ayrı bi yerde bence rakiplerinden. Az ve öz cihaz çıkartıp uzun yıllar destek veriyorlar. Android in iPhone u resmen :) bi gün buluşacağız kısmet olursa..
    Hayırlısı bakalım benim için de ilk olacak oneplus... Mi 9t pro gerçekten güzel telefon etraftan çok kullanan var. Xioami de aynı samsung gibi oldu desenize :)

• quote:

aynı nedenlerden oneplus8 'e geçtim. 9tpro kullanıyordum saçmasapan güncellemeler falan filan stabilite kayboldu telefondan soğudum ve sattım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cori3535

Merhaba Arkadaşlar,

Ben de bugün sipariş verdim Oneplus 8 pro 12/256 versiondan, Mardinden 14 güne elime geçecek inşallah.. Bu telefon için kılıf ve ekran koruyucu alanlar var mı ? nereden aldılar bir link atabilirler mi acaba?

Teşekkürler
    valla iyi cesaret tebrik ederim
    Samsung tan da beter oldu. Her gün yeni bir model duyuruyor neredeyse. Valla işin özü şu ki one plus Android te son durağım olacak gibi görünüyor. Beklentim çok yüksek. İnşallah beklentilerimiz boşa çıkmaz. Aksi halde iPhone dan başka seçenek kalmıyor geriye...

• bennett.antony B kullanıcısına yanıt
    En doğrusunu yapmışsınız hocam :) xiaomi nin en tepe modeli bile alınmaz bana göre. Hele şimdiki fiyatlarıyla hiç alınmaz. Hayırlı olsun size de..

• quote:

En doğrusunu yapmışsınız hocam :) xiaomi nin en tepe modeli bile alınmaz bana göre. Hele şimdiki fiyatlarıyla hiç alınmaz. Hayırlı olsun size de..
    oneplus 5t den 9tpro ya geçtim. 9tpro tabi haliyle kamera olarak çok daha üstündü ama rom yükle yok güncelleme geldi yok eu beta yok eu stabil derken içine ettiler telefonun
    bende ilana koydum 2 saat sonra satıldı

size de hayırlı olsun
  • quote:

Samsung tan da beter oldu. Her gün yeni bir model duyuruyor neredeyse. Valla işin özü şu ki one plus Android te son durağım olacak gibi görünüyor. Beklentim çok yüksek. İnşallah beklentilerimiz boşa çıkmaz. Aksi halde iPhone dan başka seçenek kalmıyor geriye...
    Zamanında htc Android in klas markasıydı... Nereden nereye geldik.

O güzel günler geride kaldı hocam :) htc bizi de bitirdi kendini de. Hâlâ saçma sapan işler peşinde koşuyor. Gram akillanmamis :)

• Hayırlı olsun kaça verdiniz 9T Pro yu bende satıcam benim telefon gelince
    @bennett.antony

• quote:

O güzel günler geride kaldı hocam :) htc bizi de bitirdi kendini de. Hâlâ saçma sapan işler peşinde koşuyor. Gram akillanmamis :)
    Çok haklısın hocam, wr işine girdiğinden beri toparlanamadı. Oysa dikkatini u12 plus tan sonraki amiral gemisine verseydi ortaya çok iyi bir model çılabilirdi. Kamera ve ses te zaten çok iyiydi. Hocam sen ne zaman mi 9t pro ya geçtin? Senin u11 plus ta sorun mu vardı yoksa sıkıldığın için mi geçtin, bir süre konuya uzak kaldım ondan görememişimdir:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Pedimento

Ben 1 haftadır kullanıyorum telefonu, eski telefonumda OP5 idi, oneplus kullanan bilir zaten, ekrana çok takilmayin bence, 10 numara telefon.
    op 8 pro nun üzerinde hazır cam filmi koruması var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUPERMAN

Hayırlı olsun kaça verdiniz 9T Pro yu bende satıcam benim telefon gelince
    @bennett.antony
    3000 tl ye verdim

9-10 aydır kullanıyorum 9t pro yu. Babamın telefon bozulunca u11 i ona verdim ve xiaomi dünyasına geçiş yaptım :)

• Canceylan0707 C kullanıcısına yanıt
    Çok ince bir film geliyor idareten, çok toz tutuyor ama. Ben de burada satışa çıkmasını bekliyorum kılıf ve filmin. Resmi olarak geldiğinden yakında çıkar tahminim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun tekrardan benim telde daha 4 aylık tertemiz sıfırdan farkı yok açıkçası bende satsam herhalde şu anda 3500 den aşağıya vermem
    @bennett.antony

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.