< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

2 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Teşekkür ederim cevabınız için. Peki 8 prolardaki yeşil ekran sorunu yaygın mıdır yoksa tek tük arada çıkan bir sıkıntı mıdır? Aklıma takılıyor o konu. Ya ileride olursa diye < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Önce buradaki işlemler, Adım 6 dan itibaren. Bunu yaptıktan sonra loggit üzerinde aktif ediyorduk android 11 de. Ama 12 ye geçince çalışmadı. Nasılsın onun yerine aşağıdaki zip dosyasını indirip magisk ten flashlayacaksın. Yeniden başlatın aktif olacak. Ayrıca https://forum.donanimhaber.com/oneplus-9-pro-ana-konu--148405662-75#151604572 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Bende tam tersi volteyi direk kapatıyorum bataryaya etkisi olduğu için |
|
|
|
|
Merhabalar İstanbul Anadolu yakasında oturup küçük bir işlem için yardımcı olabilecek birisi var mı. Cihazım çöktü ve Qualcomm crashdump hatası veriyor msm tool ile yazılım yüklesemde aynı hata devam ediyor. Sadece tek lazım olan şey yaklaşık 100 mb civarında UFS dump almak olacaktır root'a gerek kalmadan bu konu hakkında yardımcı olabilecek birisi var mı ? yedek alınan dump dosyası kendi cihazıma flashlanacak sadece ve bozuk olan ufs birimi düzeltilecek. |
|
MB ASUS ROG STRIX x570-E GAMING - GPU MSI GAMING X TRIO RTX 2080 8GB - RAM GSKILL TRIDENT Z NEO 2x8 16 GB DDR4 3600 MHZ CL 16 - CPU AMD RYZEN 5 3600X 4,3 GHZ - SSD CORSAIR FORCE MP510 NWM-E M2 480 GB - SSD TOSHIBA OCZ NWM-E M2 256 GB SSD - FARE STEELSERIES RIVAL 600 - KLAVYE STEELSERIES APEX 5 - KULAKLIK 1MORE SPEARHEAD - MONİTOR ASUS TUF GAMING VG27WQ FREESYNC 48-165HZ 1440P - PSU COOLER MASTER MASTERWATT MWE 750W 80 PLUS GOLD
|
|
Arkadaşlar android 12 de volte çözüldü mü? |
|
Intel Core i7-14700K | MSI MPG Z690 CARBON WIFI | G.Skill Trident Z5 RGB 32GB (2x16) 6400 MHz DDR5 CL32 | ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 24GB GDDR6X | Samsung 990 Pro 2 TB M.2 NVMe Gen4 x4 | PNY 2 TB XLR8 CS3040 M.2 NVMe Gen4 x4 | PNY 1 TB XLR8 CS3140 M.2 NVMe Gen4 x4 | Asus ProArt PA602 E-ATX | MSI MEG Ai1300P PCIE5 ATX 3.0 1300W 80+ Platinum | Corsair iCUE H150i ELITE LCD Display Liquid CPU Cooler | Razer Blackwidow Elite | Razer Viper V3 Pro | Sony DualSense Wireless Controller | Asus ROG Kithara | FiiO K13 R2R DAC | Samsung HW-Q990F 11.1.4 Dolby Atmos Soundbar | LG OLED C1 48" 4K 120hz G-SYNC | HyperX Quadcast 2S | UCG-Fiber + U7 Pro Max |
|
|
Ben ilgileniyorum, resimde görülen herşey ne kadar, birde sadece kılıf ne kadar? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|