Şimdi Ara

★| OnePlus 8 PRO |★ [ANA KONU] (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.977
Cevap
49
Favori
241.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Giriş
    Detaylandırma imkanınız varsa desteğinizi beklerim açıkçası. Modülü paylaşma vb vb

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Teşekkür ederim cevabınız için. Peki 8 prolardaki yeşil ekran sorunu yaygın mıdır yoksa tek tük arada çıkan bir sıkıntı mıdır? Aklıma takılıyor o konu. Ya ileride olursa diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Var mı hocam gelişme? Sıkıntı bu volte olayı..

Hocam valla düzgün çalışan bir yönteme denk gelmedim nette. 2 ay kadar falan önce yine yazmıştık hatırlarsan forum üyesi arkadaş yine oluyor magiskden zip yükleniyor demişti. Yine detaylandırıp yardımcı olur musunuz demiştik kalmıştı öyle. Ben internete bakıyorum magisk yöntemini bulamadım. *#802# çalışmıyor a12 de

Önce buradaki işlemler,

Adım 6 dan itibaren.

https://oneplusturkey.club/oneplus-cihazlarda-volte-vowifi-aktiflestirme/#:~:text=Bunun%20i%C3%A7inde%20Ayarlar%20%3E%20Ekran%20%3E%20Durum,VoWiFi%20simgelerini%20aktif%20hale%20getirebilirsiniz.

Bunu yaptıktan sonra loggit üzerinde aktif ediyorduk android 11 de. Ama 12 ye geçince çalışmadı. Nasılsın onun yerine aşağıdaki zip dosyasını indirip magisk ten flashlayacaksın. Yeniden başlatın aktif olacak.

Ayrıca

https://forum.donanimhaber.com/oneplus-9-pro-ana-konu--148405662-75#151604572

★| OnePlus 8 PRO |★ [ANA KONU]
    ★| OnePlus 8 PRO |★ [ANA KONU]filemail
    Download files - Filemail
    https://www.filemail.com/d/wzmdnjmjyidfejx

Fuzuli

• Death Time kullanıcısına yanıt
    "Ayrıca" kısmı ne için hocam.

o linkte 9 pro için anlatmışlar. başka bir kaynak

Fuzuli
  • SARIMSAKLI MAYONEZ kullanıcısına yanıt

Bende tam tersi volteyi direk kapatıyorum bataryaya etkisi olduğu için

Bilgiler burada hocam. Benim yazılım bilgilerim uyuyorsa nasıl yedeğini alacağımı söylerseniz akşam yapar atarım buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 21 Eylül 2022; 14:0:0 >

• SARIMSAKLI MAYONEZ kullanıcısına yanıt

Hocam yaklaşık 10 saattir forumlarda geziyorum. Bulunduğum şehirde tüm gün telefoncuları gezdim. hiçkimsede one plus 8 pro 2023 model yok o yüzden onarım yapamıyorlar. Sizin telefonunuz ile benim telefonlar aynı modeller de tutuyor.

Ben yanlışlıkla qcn dosyasını sildim. Qcn dosyasını sildiğim için telefona şebeke gelmiyor yani telefon hiçbir şekilde onarılamıyor. Çok teşekkür ederim.

Hocam adım adım yazacağım bir çoğunu belki biliyorsunuzdur gereksiz ayrıntı olabilir.

Telefonu usbden bilgisayara takıyoruz ve bilgisayarda one plus sürücü driverı yüklüyoruz.

https://androiddatahost.com/wp-content/uploads/Qualcomm_USB_Driver_v1.0.zip

Ben android 10 üzerindeyim belki bazı kısımlar sende farklı kısımda olabilir.

İlk önce telefondan geliştrici seçeneklerini açmamız gerekiyor. Ayarlar> telefon hakkına bölümüne girip , Derleme numarasına 7 defa tıklıyoruz ve geliştirici seçenekleri açılmış oluyor.

Sonra tekrar ayarlar>sistem>Geliştirici seçenekleri kısmına tıklıyoruz . Buradan usb hata ayıklaması kısmını açıyoruz.

oradan usb hata ayıklama modunu aktif ediyoruz. Daha sonra telefona uyarı gelecek kutuyu işaretleyerek evet diyerek kabul ediyoruz. ( Önceden kabul ettiysen gelmeyebilir )

Qcn yedeğini almak için qfill programını indiriyoruz.

https://secyukle.com/dosya/uploads/tools/qfil-tools/Qualcomm_Flash_Image_Loader_v2.0.3.5.zip

Daha sonra bu 2 apk dosyasını da indiriyoruz.

https://www58.zippyshare.com/v/kFkVpQCK/file.html

Rar dosyasında 2 adet apk dosyası var bunu telefona kuruyoruz.

Telefondan *#801# tusluyoruz ve karşımıza 2 seçenek çıkıyor

EngineerMode ve factorymode

EngineerMode yazısına tıklıyoruz ve karşıza başka bir ekran geliyor.

En alttaki Rndis,diag switch yazsının karşısında kapalı yazısına tıklayarak resimdeki gibi açık hale getiriyoruz.

Yukarıda indirdiğimiz qfill zip dosyasını masa üstüne çıkartıyoruz ve içerisindeki QFIL.exe dosyasına tıklayarak açıyoruz

Sağdaki Selecet port yazısına tıklıyoruz . Açılan penceredeki. Qualcomm Hs- Usb diagnostics ile devam eden yazıyı seçiyoruz ve ok yapıyoruz.

Select port kısmı uygulamada boş görünürse aygıt yöneticisini kontrol edin driver düzgün yüklenmemiş demektir. Port Kısmının aygıt yöneticisine görünmesi gerekiyor. Port kısmındaki 90b6 sayısı sizde farklı sayı olabilir fakat Qualcomm HS-USB Diagnostics kesin yazması gerekiyor. ( Bu kısım telefondan *#801# tuşladığımızda aktif oluyor ).

Eğer Select Port kısmı zaten görünüyorsa problem yok demektir .

Tools kısmından QCN Backup Restore yazısına tıklıyoruz ve açılan pencereden Enable multi sim işaretliyoruz.

Ardından Backup QCN tıklıyoruz Bu işlem 10 dk kadar sürebilir sabırla bekleyiniz lütfen

C:\temp Klasörünün içine 00000000.qcn dosyası gelecek ona ihtiyacım var.

Bu işlemleri yaparken telefon rootlu olması gerekiyor mu yani magisk olması gerekiyor mu emin değilim ama magisk varsa yani daha garanti olur

İşlemler uzun gibi görünse de işlemlerin sorunsuz olması açısından biraz fazla detaylı yazdım. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pathology_ -- 22 Eylül 2022; 3:18:27 >

• pathology_ P kullanıcısına yanıt

Bu tüm driver ve programlar bende vardı zaten hocam. Lakin adb shell komutunda pc ye güven dememe rağmen, su komutu girdiğimde shell programına magisk yetkisi vermeme rağmen qfill portu görüyor. Port aygıt yöneticisinde de var zaten fakat işlem başlat dediğimde telefonla iletişim hatası alıyorum. Telefon restart attım, bilgisayara attım, sürücü imza zorlamasını devre dışı bıraktım ama sonuç nafile.

Ek olarak araştırdığım kadarı ile bu dosya benim imei meid gibi bilgilerimi içeriyor.

• Merhabalar İstanbul Anadolu yakasında oturup küçük bir işlem için yardımcı olabilecek birisi var mı.

Cihazım çöktü ve Qualcomm crashdump hatası veriyor msm tool ile yazılım yüklesemde aynı hata devam ediyor.

Sadece tek lazım olan şey yaklaşık 100 mb civarında UFS dump almak olacaktır root'a gerek kalmadan bu konu hakkında yardımcı olabilecek birisi var mı ? yedek alınan dump dosyası kendi cihazıma flashlanacak sadece ve bozuk olan ufs birimi düzeltilecek.

MB ASUS ROG STRIX x570-E GAMING - GPU MSI GAMING X TRIO RTX 2080 8GB - RAM GSKILL TRIDENT Z NEO 2x8 16 GB DDR4 3600 MHZ CL 16 - CPU AMD RYZEN 5 3600X 4,3 GHZ - SSD CORSAIR FORCE MP510 NWM-E M2 480 GB - SSD TOSHIBA OCZ NWM-E M2 256 GB SSD - FARE STEELSERIES RIVAL 600 - KLAVYE STEELSERIES APEX 5 - KULAKLIK 1MORE SPEARHEAD - MONİTOR ASUS TUF GAMING VG27WQ FREESYNC 48-165HZ 1440P - PSU COOLER MASTER MASTERWATT MWE 750W 80 PLUS GOLD
  • Arkadaşlar android 12 de volte çözüldü mü?

Intel Core i7-14700K | MSI MPG Z690 CARBON WIFI | G.Skill Trident Z5 RGB 32GB (2x16) 6400 MHz DDR5 CL32 | ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 24GB GDDR6X | Samsung 990 Pro 2 TB M.2 NVMe Gen4 x4 | PNY 2 TB XLR8 CS3040 M.2 NVMe Gen4 x4 | PNY 1 TB XLR8 CS3140 M.2 NVMe Gen4 x4 | Asus ProArt PA602 E-ATX | MSI MEG Ai1300P PCIE5 ATX 3.0 1300W 80+ Platinum | Corsair iCUE H150i ELITE LCD Display Liquid CPU Cooler | Razer Blackwidow Elite | Razer Viper V3 Pro | Sony DualSense Wireless Controller | Asus ROG Kithara | FiiO K13 R2R DAC | Samsung HW-Q990F 11.1.4 Dolby Atmos Soundbar | LG OLED C1 48" 4K 120hz G-SYNC | HyperX Quadcast 2S | UCG-Fiber + U7 Pro Max |
  • Arkadaşlar OnePlus 8 pro orijinal kutu, kılıf, sticker..vs. satılıktır ilgilenen olursa.. ★| OnePlus 8 PRO |★ [ANA KONU]

Ben ilgileniyorum, resimde görülen herşey ne kadar, birde sadece kılıf ne kadar?

Cihazı rootlarsanız kullanabilirsiniz

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.