Şimdi Ara

★| OnePlus 7 Pro |★ [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.984
Cevap
74
Favori
483.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunun önünü kapatamazlar kolay kolay. Snapdragon işlemcili cihazlara bu işlem bi şekilde uygulanıyor. Sıkıntı çıkacağını sanmam..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zaomss kullanıcısına yanıt
    Evet Huawei işi kötü oldu Allah'tan mate 20 pro almamışım, yeşil ekran probleminden dolayı vazgeçmiştim.

Şu imei işinde çok faydalı bilgiler verdiniz hocam valla aklımdaki sorulara cevap buldum ağzınıza sağlık. Galaxy note 10 pro baya potansiyelli gözüküyor, çıkıp ucuzlayana kadar Oneplus 7 pro'ya göz diktim gibi. Hayırlısıyla alırız inşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

Hayırlısı olsun.İmei Kayıt işi net bi açıklığa kavuşsun ondan sonra bende alırım.

Alıntıları Göster
    bu cihazı amerikada nereden bula biliriz ve oradaki fiyatlar nelerdir acaba
  • Merhaba arkadaşlar. İmei olayı ne zaman kesin belli olur tahmininiz var mı acaba.
    One plus 7 alacam Bende ama pro efsane duruyor gerçekten 😀
    Özellik olarak değil pro modelinde büyüklük olarak elde nasıl durur acaba.

• p 30 pro alacakken huaweiye yapılanlar sonucunda 7 proya yöneldim ancak bu son pasaport olaylarından sonra yurtdışı cihaz almak mantıklı gelmedi ithalatçı garantili nezaman kaça girer acaba
  • carman kullanıcısına yanıt
    Hocam ithalatçı çok zor gibi bende öyle bir umut bekliyorum ama 6t den beri hiç getirmiyorlar.
    İnşallah getirirler bu modeli. Yoksa malum yoldan imei ile alacağız.

• carman kullanıcısına yanıt
    İthalatci gelmesi mucize olmazsa imkansiza yakin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyucel -- 21 Mayıs 2019; 11:57:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6T cihazıma talip çıktı arkadaşlar yok mu 7 Pro getiren satan? fiyatlar ne alemde 7 Pro için?
  • Hellori Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Şuan için bekliyoruz. Yakında herşey şekillenir fiyatlar oturur o zaman alırız. İnşallah bu süre uzun olmaz

• Kuzey Kibris ta oneplus 7 pro satisa cikti. Cihaz in Turkiye de cikmamasina anlam vermek cok zor.

Kibris tan getirtmek mantikli olurmu? Ne gibi sorunlar cikabilir? Bilen varmidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitefox1337

Kuzey Kibris ta oneplus 7 pro satisa cikti. Cihaz in Turkiye de cikmamasina anlam vermek cok zor.

Kibris tan getirtmek mantikli olurmu? Ne gibi sorunlar cikabilir? Bilen varmidir?
    Fiyat ne kadar ?

• KKTC de 8/256 versiyonu 750€ olması lazım. USA da ise aynı model 700$. Sadece kktc değil euro kullanan tüm avrupa ülkelerinde fiyat böyle maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Fiyat listesi:
    www.oneplus.com
    Buy OnePlus 7 Pro - OnePlus (Kıbrıs)
    https://www.oneplus.com/cy_tr/oneplus-7pro?from=op7pro_header
  • Almayı düşünen arkadaşlar için facebookta bir arkadaş imei konusunu halletmiş one plusta sorun olmuyordu zaten bilginize

https://i.hizliresim.com/r0BBD1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M0rpheous -- 21 Mayıs 2019; 18:22:10 >
  • M0rpheous kullanıcısına yanıt
    Çok iyi haber hocam çok teşekkürler. Kendi mi halletmiş ya da bir detay vermiş mi acaba? Link verebilir misiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M0rpheous kullanıcısına yanıt
    Bu güzel haber işte.

One plus da normal de oluyormuydu ki. Bu düz modeli için o zaman

Pmden yolladım linki hocam diğer onepluslar gibidir işlem siz sorarsınız teknik kısmı
  • delidolu44 kullanıcısına yanıt
    onepluslarda oluyor normalde. fakat sonuçta yeni çıkan cihaz belki ek güvenlik vardır diye emin olamıyoruz. 100tl gibi ücretlerle yapılıyor bu işlem. tüm dünyada forum genelinde bir bilgi yok ne yazıkki. yoksa elim yatkındır bende yaparım denerim
  • Ben de 7 pro degil ama kendi telefonumu verip op7 alacagim geldiginde.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.