Şimdi Ara

OnePlus 15 | Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ALTE Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
20
Favori
5.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    OnePlus 15 | Ana Konu

İsminize faturalı, K.V.K Tr Oneplus Resmi garantili cihaz,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 14 Aralık 2025; 12:13:21 >
    In today’s video, I take a closer look at the latest flagship — OnePlus 15. I test its new display, camera performance, speed, and battery life. Is it worth buying, or should you wait for something else? You’ll find the answers in this review — enjoy the video! 📸 Timestamps: 00:00 Intro 00:38 Design & build 01:18 Display 03:22 Biometrics 03:29 Software, performance, thermals & extra features 06:10 Android updates 06:15 Signal strength & call quality 07:18 Speakers & Bluetooth codecs 08:58 Camera (including motion shots) & video 21:36 Battery 23:01 Summary 📌 More videos: OnePlus 15 - A powerful phone, but I’m still trying to understand its purpose || first impressions https://youtu.be/P4uu8_n5IlE OnePlus 15 || Unboxing and first look (including camera app) https://youtu.be/QtofoylzOAM 🎧 Music: https://www.epidemicsound.com 💬 Find me here: X (Twitter): https://twitter.com/karo_yard 💛 Thanks so much for all the likes! If you enjoyed the video, please share it and subscribe to the channel — don’t forget to turn on the bell 🔔 to stay up to date with new uploads! #OnePlus15 #Review #SmartphoneTest #OnePlus #Smartphone2025 #TechReview #Android #Flagship #NewRelease #Technology
    https://www.youtube.com/watch?v=3Fw05FRH04M

OnePlus 15 | Ana Konu

OnePlus 15 | Ana Konu

Gupta Information Systemsyoutube
    iPhone 17 vs OnePlus 15 vs iQOO 15 vs VIVO x300 vs OPPO Find X9 vs S25 Ultra vs iPhone 17 Pro Max
    https://youtu.be/ScQoZjrYsKc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 14 Aralık 2025; 13:3:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oneplus 15 bataryası muazzam, dün (13.12.2025) saat 08.00'de şarjdan çıkardım, full mobil veride 5.30 saat ekran süresi kullanmışım halen %46 şarjı var cihazın. (konum ve bluetooth hep açık akıllı saate bağlı) (oyun oynamıyorum, genellikle telefon görüşmesi, instagram, chrome, whatsapp kullanıldı) cihazı karanlık mod, full hd çözünürlük ve 60hz'de kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WebServisi -- 14 Aralık 2025; 14:40:44 >

Daha ne olsun hocam , 2 gün kafanız rahat , şu zamanda malum elden düşmüyor cihazlar, ve batarya 2 gün gidiyor, aklımı çok karıştırıyor,

Şu cihazda tek negatif tarafı kamera diyorlar, 3-5 örnek çekip atarsan bizi de aydınlatırsın 😃

fotoğraf kalitesi bence güzel, çok fotoğraf işlerinden anlamam, iphone 16e'den geçtim, oneplus 15 yapay zeka ile foto düzeltmelerini güzel yapıyor, sanki 16e'den de güzel çekiyor gibi geldi. Özellikle 120x zoomu denedim çektiğiniz fotoğrafı yapay zeka gayet iyi netleştiriyor, telefonu genelde iş için kullanıyorum, şuan buraya atabileceğim fotoğraf yok fakat manzara vs. çeker isem buraya atarım hocam

Valla hocam 3/4 yil bu telefonun gideri var,dark mode 60 hz falan yapsaniz 3/4 gun batarya gider sanirim.Mi 15t pro da 2 gun gidiyor ama bu ondan da iyi bu telefonda kayit yok onun icin faturali almak mantikli gibi ama pahali gibi yd 38k civari

bunu belirtmeyi unutmuşum hocam, cihazı karanlık mod, full hd çözünürlük ve 60hz'de kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WebServisi -- 14 Aralık 2025; 14:40:26 >

O zaman mi 15t pro ile denk sayilir diyelim ,onun da sarji iyi gidiyor,Tabiki oneplus 15 ,mi 15t pro dan cok iyi

Globalde E_Sim var , Çin versiyonunda e-sim yokmuş, teşekkürler, benim için önemli detay

bu teknoess güvenilir mi? daha önce buradan alışveriş yapan var mı forumda? sipariş vermek istiyorum fakat emin olamadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben dün verdim Teknoess'ten (Emin) siparişi, daha önceki telefonlarimi da ondan almıştım, son derece güvenlidir. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Siparişi verdik bekliyoruZ bakalım :)

Hepsiburda üzerinde yaklaşık 1 haftadır OnePlus Türkiye satıcısı ile op15 listeleniyor ama sipariş verilemiyor. Madem teknoess yetkili Türkiye Distribütörü, o zaman hb gibi platformlar üzerinden sipariş verilebilir olmalı diye düşünüyorum. Mevcutta sadece havale ile satış yapılması çok doğru gelmiyor bana.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çok fazla adet satılmadığı için pazaryerlerinden satışa çıkarmadan önce doğrudan kendisinin satma amacı pazaryerlerine komisyon ödemektsense kullanıcıya daha uygun fiyattan satmak olabilir. hepsiburada üzerinden bu fiyattan satma şansı yoktu muhtemelen. oneplus 13'ün çıkışında da benzer bir ön sipariş indirimi olmuş. benim de ilk alışverişim oldu fakat uzun zamandır takip ediyordum facebook üzerinden.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Abi bu cihazi 60 hzde kullanmak hakaret olmaz mi 🙂 Sana zahmet kullandigin koyu duvar kagidini paylasirmisin

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16GB Uzay Grisi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.