Şimdi Ara

Önemsiz Diye Düşünüp Bagaj Havuzu İşlemli Araç Aldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
15.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Teşekkürler hocam  Honda plazaya gidip mi görmüştünüz yoksa ilanda mı?

Nissan Note'un da Jazz gibi geniş olduğunu bilmiyordum. Jazz'daki "Magic Seat" ismi verilen, arka koltukları kaldırıp kilitleme özelliği ve arka koltukları yatırınca bagajla koltuk arkalarının aynı yükseklikte olması olayı onda da varsa ona da bakardım aslında.

Jazz ile Fiesta aynı segmentte'ler ama içine binince Jazz'ın çok daha kullanışlı ve kullanımı kolay olduğunu görüyorsunuz kesinlikle :)

Kazasız binin hocam.

• bagaj havuzu kolay hasar alır,

bir kapı-çamurluk gibi tamamen önemsi, aracın yapısal mukavemetine hiç etkisi olmayan bir parça değildir.

o yüzden de çok fazla düzeltme-kesme biçme yaşamışsa uzak durulmalı.

• Dark Territory kullanıcısına yanıt

Kırmızı ışıkta beklerken komik bir hızda arkadan bir araç çarptı ve yetkili servis bagaj havuzunu değiştirdi.Fakat burada felaket senaryoları yazılıyor.

En makul sizin cevabınız tebrik ederim.Her bagaj havuzu değişmiş araba korkunç bir kaza atlatmış değildir.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki aracımın eski sahibi geri geri gelirken dubaya çarpmış. Sadece bagaj havuzu işlemliydi. Şimdi bu büyük kaza mı ?
    Ben alırken umursamadım. Satarken anlattım. Alıcı açıp bakmadı bile.
    Şu anki aracımda da geri geri çarptım. Bagaj havuzu 2 parmak göçtü. Düzelttik.
    İlk aracımda ağır patates çuvalı koymuştuk. Kasisten sert geçince bagaj göçmüştü. Alttan vurup düzelttik.
    Altı üstü bagaj sacı arkadaşlar. Takılmayın bu kadar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.