Hepimize geçmiş olsun öncelikle. Özellikle fenden beklediğinden daha fazla yanlışı gelen oldu mu? 1-2 yanlış fark edenler değil 12-13 taneden bahsediyorum. En fazla 7-8 yanlış gelir dedim o da en kötü ihtimal. 14 yanlışım var ve gerçekten olacak şey değil. Forumda birkaç kişi de aynı şeyi söylüyor. Dilekçe falan mı yazsak ne yapsak gençler bir toplanın yardım edin Allah aşkına
Ben 13 yanlış yaptım. Bekliyordum vallahi ne yalan söyliyim hiç çalışmaya fırsatım olmadı fene.
forumda çoğu kişi özellikle fenden çok yanlışının oldugunu söylüyo hadi türkçeye lafım yok belki yanlış okumuşumdur hatırlamıyorumdur cevaplarımı ama fenden bu kadar yanlış mümkün değil ya dilekçe falan mı yazcaz napcaz
quote:
Orijinalden alıntı: geleceginmuhendisi
forumda çoğu kişi özellikle fenden çok yanlışının oldugunu söylüyo hadi türkçeye lafım yok belki yanlış okumuşumdur hatırlamıyorumdur cevaplarımı ama fenden bu kadar yanlış mümkün değil ya dilekçe falan mı yazcaz napcaz
Sen bu forumdakilerine bakarsan ohoo benim 100 puanım vardı sınavda bunlara göre buradakilerin %85'i troll.
quote:
Orijinalden alıntı: halil953
quote:
Orijinalden alıntı: geleceginmuhendisi
Sen bu forumdakilerine bakarsan ohoo benim 100 puanım vardı sınavda bunlara göre buradakilerin %85'i troll.
troll olanların farkındayım ama gerçekten düzgün çalışan arkadaşlardan bahsediyorum ben. ya en basit nitel nicel gözlem sorusu nasıl yanlış olabilir? yoğunluğu küçük olan sıvı üstte olmaz mı? bu kadar basit soruların bile yanlış olması gerçekten imkansız.
troll olanların farkındayım ama gerçekten düzgün çalışan arkadaşlardan bahsediyorum ben. ya en basit nitel nicel gözlem sorusu nasıl yanlış olabilir? yoğunluğu küçük olan sıvı üstte olmaz mı? bu kadar basit soruların bile yanlış olması gerçekten imkansız.
Hocam ben 37 / 3 yaptım 3 sorudan emin değildim üçüde yanlış çıktı birisinin yanlış olduğu barizdi risk aldım o soruda diğer soru zaten yanlıştı temel kuvvetler sorusu; zübeyde sorusuna gelirsek o soruda kavram yanılgısı var aslında bize öğretilen nicel ve nitel gözlemin yanlış aktarıldığını gördük