Şimdi Ara

onemlı ve hayati bir sorun tecrube ve tavsiyeleri bekliyorum !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler merhabalar dırekt konuya gırecem yaklasık 2-3 hafta once odtu senlıklerı vardı 4 gun boyunca hunharca eglendık gezdık ıctık tozduk fakat uyku duzenım rayından cıkmıstı ve o haftadan sonra gunduzlerım gece gecelerım gunduz olmustu artık yatma saatım sabah saat 10 uyanma saatım aksam 5 6 oldu hala bu durum devam edıyor sızden yardım beklıyorum naparsam duzelırım yada uyurum ? Cıddı ve hayatı bır konu psıkolojım bozuldu planlarım aksıyor...

• Ev arkadaşlarıma da arada aynısı oluyor.
    Böyle olunca kendilerini zorlayıp 1 gün hiç uyumuyorlar.Akşam 11 gibi bayılıyorlar zaten.Sabah saat 9-10 gibi de ben onları kaldırıyorum (Sabah 5-6'da yatsam bile en geç 10'da kalkarım).Seni de kaldırabilecek bir arkadaşın varsa iyi olur
  • 1 gün uyumayacaksın kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Ev arkadaşlarıma da arada aynısı oluyor.
    Böyle olunca kendilerini zorlayıp 1 gün hiç uyumuyorlar.Akşam 11 gibi bayılıyorlar zaten.Sabah saat 9-10 gibi de ben onları kaldırıyorum (Sabah 5-6'da yatsam bile en geç 10'da kalkarım).Seni de kaldırabilecek bir arkadaşın varsa iyi olur

yok be abicim nerde 4 yıldır tek yaşıyorum suan dedıgın gıbı kendımı zor tutuyorum ayakta aksam 11 e kadar yetısmek ıcın ama durum vahım

• uykumun acılması ayakta kalmam için önerebilecegınız seyler var beyler kahve vs dısında

• Uykun geldiğinde soğuk yada ılık su ile duş al

• basini su dolu legene sok ve hunharca kos sonra balkona cik 10 senedir boyle yaparim bikere bile uyumadim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.