arkadaşlar dün motorolayı aradım ve z8 in ne zaman türkiyede satışa çıkcaııın sordum ve konuştuuuğum kişi bana dediki; "z8 in ne zaman çıkacağını öğrenmek için arayan çok kişi var ama z8 satılmayacak onun yerine 5mp lik motorola ZN5 satışa çıkcak. ZN5 aralığın sonlarında türkiyede satışa sunulcak" dedi. Ve bende dedimki "ama bn bi kaç internet sitesinde motorola z8 450-500 ytl civarında satışı yapıldııını gördüm" dedim. o kişide dediki "z8 gibi bi telefon için o fiyat çok az ve onlar disptütör garantisi deildir. Motorolanın türkiye disprütörü genpa" dedi.
doğru söylüyor olabilir bende bu ZN5 olayını duymuştum
z10 çıkacakmıki?
quote:
Orjinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses
z10 çıkacakmıki?
evet zn5 deyilde ilk önce z10 çıksa daha iyi olurdu..............motorola türkiyeye kocaman bir
z10 cıkarsa çok güzel olur gercekten koca motorolaya
bida benden
banla nolcaksa yetkililerın duymadıktan sonra banlasan nolcakta
banla nolcaksa yetkililerın duymadıktan sonra banlasan nolcakta
duyallar sesimizi
iş işten gectıkten sonra sesimizi duysalar ne olacak
hellomoto
quote:
hellomoto
Hiç banlamaya gerek yok o firmayı. Bu şekilde davranışlarının cevabını düşük satışlar ile alıyorlar zaten. Dispirütöre bak Telpa başka ne beklenir ki
Telpa değil; Gen-Pa. Genpa'da sadece resmi servis hizmeti veriyor. Mobiltel ve STS'de Genpa gibi yasal ithalatçı ve garantili. Telefonda konuşan kişi ne sattığını, hangi ürünlerde nasıl bir donanım olduğunu bilmezse böyle cahilce cevaplar verebiliyor. GPRS ayarlarını kendi web sitelerinden yapılabildiğinden haberleri olmayan bir personel var orada. Mobiltel Fındıkzade'de ki kendi binalarında servis hizmeti veriyor ve garantisi dağılmıyor; ayrıca çok da iyi ve işine hakim adamlar. Torpille boş adamlar alınırsa böyle olur işte
Bu ZINE5 ile çok büyük bir sükse yapacaklarına da inanıyorum...
Gen-pa yı telpa diye okumuşum sayfa başı mesajında ki . Gözler de bozulmuş. Ama şu da bir gerçek ki ülkemizde teknolojiye yönelik kesimlerde çalışanların teknolojiden ve kurumlarından pek haberi yok (Sanki diğer sektörler doğru da)
warya iyi hatırlattınız. ben z10 u sormazsam çatlarım :D onuda sorcam yrn sşze haber werrim merak etmeyin de ben şeyi çok merak ediom bu motorola çok şekil teller wyapıo ama hep bişeyleri eskisk yapıo. z10 gibi bi tel de radyo olmazmı ya anlamıom :D
Nokiada öyle ama en azından son çıkanlarda (N82, N95 8GB) biraz durumu düzeltti.
quote:
Orjinalden alıntı: hconal
warya iyi hatırlattınız. ben z10 u sormazsam çatlarım :D onuda sorcam yrn sşze haber werrim merak etmeyin de ben şeyi çok merak ediom bu motorola çok şekil teller wyapıo ama hep bişeyleri eskisk yapıo. z10 gibi bi tel de radyo olmazmı ya anlamıom :D
hea v3 de falanda yok
quote:
Orjinalden alıntı: El Fuego
Telpa değil; Gen-Pa. Genpa'da sadece resmi servis hizmeti veriyor. Mobiltel ve STS'de Genpa gibi yasal ithalatçı ve garantili. Telefonda konuşan kişi ne sattığını, hangi ürünlerde nasıl bir donanım olduğunu bilmezse böyle cahilce cevaplar verebiliyor. GPRS ayarlarını kendi web sitelerinden yapılabildiğinden haberleri olmayan bir personel var orada. Mobiltel Fındıkzade'de ki kendi binalarında servis hizmeti veriyor ve garantisi dağılmıyor; ayrıca çok da iyi ve işine hakim adamlar. Torpille boş adamlar alınırsa böyle olur işte
ZINE5 dedigin olay nedir acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: ***xRiot***
quote:
5 mp kamera falan var kodakdı sanırım neydi bilmiyom tam baya iddaalı bi model ama oda fos çıkacak bence
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ***xRiot***
quote:
5 mp kamera falan var kodakdı sanırım neydi bilmiyom tam baya iddaalı bi model ama oda fos çıkacak bence