Şimdi Ara

Önemli Maç Ne Oynamalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise birinci sınıflar kendi aralarında maç yapacakmış iddia var ortada , bi tanesi beni çağırdı hile yapacak çakal :D neyse abi gelir misin dedi ben de kırmadım , 3senelik oyuncuyum yani rahat rahat taşırım diye düşünüyorum fakat güvenemiyorum bu çocuklar yeni başladı 30 olan bile az aralarında , main Jung giderim Lee sin le rahat taşırım , ama adc supp kavramı olacağını sanmam ondan korkuyorum , vayne oynarım ama supp olmaz muhtemelen , nidalee de iyiyimdir ama taşıyabilir miyim bilmem , sizce ne yapayım , başka şampiyon tavsiyeniz olursa çekinmeyin lütfen :)
    Edit : ben lise sonum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinoritze -- 4 Nisan 2014; 19:39:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lise 1. sınıf mı w0w
  • Udyr ile cj yapip 2-3 kill Alsan dahada 5v1 girersin bence . lee de mümkün ama daha riskli

• Onlardan biri sen misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oziboaydino

Onlardan biri sen misin?

Yok :)

• Al Ryze mide git, zaten onlar daha Ryze'ye Full AP kasacağını sanan tiplerdir büyük ihtimal. Smartcast+Ryze = Free Win yaparsınız. Zaten onlar smartcast'i falan da bilmezler.
  • Ne kadar iyi oynuyorlar bilmediğin için bot ya da top gidip riske girme. Mid ya da jungle oyna en azından roam yaparak oyunu taşırsın.

Jungle için Udyr ya da Wukong iyidir. Mid gidersen de rakip mide göre bir şeyler seç. Takım oyunu diye bir şey olmayacağından eminsen Kha'Zix ya da Akali tarzı bir assassin ile tek tek öpebilirsin hepsini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    handikaplı maç sonucu ne demek ?
    14 yıl önce açıldı
    Dsmart var maç için ne yapmalı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

Al Ryze mide git, zaten onlar daha Ryze'ye Full AP kasacağını sanan tiplerdir büyük ihtimal. Smartcast+Ryze = Free Win yaparsınız. Zaten onlar smartcast'i falan da bilmezler.

Ryze mantıklı aslında , tp mi ignite mı dersin peki ? Ward kullanılır en azından tp işe yarayabilir ,ama pek oynamadım ryze da iyi değilim fazla , kombosu falan nasıl ultiyi ne zaman kullanmalıyım cd ayarlamak için

• quote:

Orijinalden alıntı: Darwin's Finches

Ne kadar iyi oynuyorlar bilmediğin için bot ya da top gidip riske girme. Mid ya da jungle oyna en azından roam yaparak oyunu taşırsın.

Jungle için Udyr ya da Wukong iyidir. Mid gidersen de rakip mide göre bir şeyler seç. Takım oyunu diye bir şey olmayacağından eminsen Kha'Zix ya da Akali tarzı bir assassin ile tek tek öpebilirsin hepsini.

Udyr a bayılırım da fazla mobil değil ya adamın yanına koşana kadar çok haras yiyebiliyorum çocuklar çok da kötü değil çünkü

• ez onlari adamim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mainini oyna.
  • Ryze iyi olabilir

• udyr al birader karşı takıma cj yapabilirsin zaten daha 30 olan bile az diyosun cj nedir bildiklerini bile düşünmüyorum redi veya blueyi keserken canı azaldığında hem çarpla alabilirsin güçlendirmeyi hemde fb alma ihtimalin olur zaten ondan sonrada karşı ormancı zor toparlar güçlendirmesiz yerinde baskınlarla asist veya skor çıkarabilirsen kendine zaten devamı gelir udyr ile hem maçı domine edebilirsin jungler oynayarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinoritze

quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

Al Ryze mide git, zaten onlar daha Ryze'ye Full AP kasacağını sanan tiplerdir büyük ihtimal. Smartcast+Ryze = Free Win yaparsınız. Zaten onlar smartcast'i falan da bilmezler.

Ryze mantıklı aslında , tp mi ignite mı dersin peki ? Ward kullanılır en azından tp işe yarayabilir ,ama pek oynamadım ryze da iyi değilim fazla , kombosu falan nasıl ultiyi ne zaman kullanmalıyım cd ayarlamak için

qewq yapıyorum bana odun gibi dalarlarsa.Normalde weq yada ewq yaparım.Ultiyi istediğin zaman aç zaten düşük cd.Farm yaparken açarım ben.Tavsiyem melek asa.Ama ben muramana ve melek asayıda alıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.