Şimdi Ara

[ÖNEMLİ]ipod internet bağlantısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
1
Favori
4.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuya açan arkadaşa teşekkürler.beni ibluever belasından kurtardı bu arada telefonum nokia 2330
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenilketenuri

konuya açan arkadaşa teşekkürler.beni ibluever belasından kurtardı bu arada telefonum nokia 2330

internet hızı nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: değiştir

quote:

konuya açan arkadaşa teşekkürler.beni ibluever belasından kurtardı bu arada telefonum nokia 2330

internet hızı nasıl?

gayet iyi. odadaki 1 mbps lik wireless ağından bağlanır gibi hızda pek fark yok
  • quote:

quote:

quote:

internet hızı nasıl?

gayet iyi. odadaki 1 mbps lik wireless ağından bağlanır gibi hızda pek fark yok

o zaman süper...ama her telefonda olmuyor sanki..

• nokia e63'te çalışıyor mu acaba, deneyen var mı?
  • Şimdi eşleştirdim ve paket veri seçtim bağlanmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

Şimdi eşleştirdim ve paket veri seçtim bağlanmıyor

paket veri ayarlarından gerektiğinde-sürekli bağlantı seçeneklerini kontrol ediniz...bi belki olur...olursa konuya geri dönüş yapınız....
  • Dediğinizi yaptım fakat olmadı, bu durum eğer olsaydı nette arattıgımızda bulurduk çünkü arkadaşın bağlandım dediği sayfa önceden normal internet oldugunda girdiği sayfa olabilir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luke Cage -- 24 Ağustos 2011; 4:15:33 >
  • quote:

Dediğinizi yaptım fakat olmadı, bu durum eğer olsaydı nette arattıgımızda bulurduk çünkü arkadaşın bağlandım dediği sayfa önceden normal internet oldugunda girdiği sayfa olabilir bence

aslında mantıklı bir şey bence telefonun desteğiyle alakalı telefonunuzun marka-modeli nedir?
  • quote:

quote:

Dediğinizi yaptım fakat olmadı, bu durum eğer olsaydı nette arattıgımızda bulurduk çünkü arkadaşın bağlandım dediği sayfa önceden normal internet oldugunda girdiği sayfa olabilir bence

aslında mantıklı bir şey bence telefonun desteğiyle alakalı telefonunuzun marka-modeli nedir?

6300
  • sürekli bağlantı olduğunda üste EDGE işareti çıkıyor değil mi?birde eşleştirmeyi falan tam yaptınız mı?deneyenlerden sadece ikisi oldu dedi bu sayfada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BanaMıDediniz -- 24 Ağustos 2011; 4:28:27 >
  • quote:

sürekli bağlantı olduğunda üste EDGE işareti çıkıyor değil mi?birde eşleştirmeyi falan tam yaptınız mı?deneyenlerden sadece si oldu dedi bu sayfada...

Denilenleri yaptım fakat olmadı,galiba 5 $ ödeyip ibluever i almak gerekiyor Şuan onunla ugraşıyorum herkes iblueverin demo sürümünü kullanmış ben demoyu kurdum imleç sürekli dönüyor sağda anlamadım,sizin bilginiz varmı bu program hakkında
  • BU YÖNTEMİ YENİDEN DENEYİN OLMASSA İBLUEVER ALIN...
  • Cydia ibluever arattigimda demo olarak çıkıyor , yarın tam sürüm alacağım kesin tam sürümü cydia nerden yukleyebilirim son olarak sizden istediğim bu
  • tam sürüm uygulama içerisinden satın alınmıyor mu?alınmıyorsa bunu ben de bilmiyorum...iyi geceler...
  • quote:

Cydia ibluever arattigimda demo olarak çıkıyor , yarın tam sürüm alacağım kesin tam sürümü cydia nerden yukleyebilirim son olarak sizden istediğim bu

Adının yanında on demeand vs. yazanı tam sürüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Cydia ibluever arattigimda demo olarak çıkıyor , yarın tam sürüm alacağım kesin tam sürümü cydia nerden yukleyebilirim son olarak sizden istediğim bu

Peki demo sürümü kurduktan sonra girdiğimde on-off olayı çıkmıyor devamlı imleç dönüyor bunu düzeltmenin yolu varmı?
  • quote:

quote:

quote:

Peki demo sürümü kurduktan sonra girdiğimde on-off olayı çıkmıyor devamlı imleç dönüyor bunu düzeltmenin yolu varmı?

Onu bilemeyeceğim, Demo olmasından kaynaklı olabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Onu bilemeyeceğim, Demo olmasından kaynaklı olabilir.

Programı demo kullananlar var,napalım yapacak birşey yok o zaman

• benim de basta olmuyordu.telefonda paket veri baglantisi;her zaman online ve gerektiginde sor diye iki secenek vardi herzaman online ni sectim.su anda telefonun ekraninda her zaman E isareti var ipoda baglaninca E cerceve icine alinip aktif oldugu isareti beliriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.