Şimdi Ara

Önemli Fotoğraf Ve Videoları En Güvenli Nerede Saklayabilirim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefonum da ve bilgisayarım da kendim için değerli başkası tarafından görülmesini istemediğim fotoğraf ve videolarım var telefon veya pc bozulduğun da ve başkasının eline geçmemesi için nerede depolayabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum

• Eğer 64gb dan az boyutta ise sandisk dual drive veya benzeri bir flash disk çözümü kullanabilirsiniz.Üstelik içinde gelen şifreleme yazılımı ile şifreyi girmeden yapılan denemelerde dosyalara erişimi de engelleyebilirsiniz.

Eğer daha fazla bir boyuttan bahsediyorsak harici bir hdd almalısınız.Yine aynı şifreleme yöntemlerine sahip cihazlar mevcut.

Eğer verileriniz sizin için hayati önem taşıyorsa bulut depolamayı asla tercih etmeyin.Verilerinizin güvende olduğunun hiçbir garantisi yok.Ayrıca her türlü bozulma, virüs bulaşma ihtimaline karşı yedekleme yapmanızı da tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Eğer 64gb dan az boyutta ise sandisk dual drive veya benzeri bir flash disk çözümü kullanabilirsiniz.Üstelik içinde gelen şifreleme yazılımı ile şifreyi girmeden yapılan denemelerde dosyalara erişimi de engelleyebilirsiniz.

Eğer daha fazla bir boyuttan bahsediyorsak harici bir hdd almalısınız.Yine aynı şifreleme yöntemlerine sahip cihazlar mevcut.

Eğer verileriniz sizin için hayati önem taşıyorsa bulut depolamayı asla tercih etmeyin.Verilerinizin güvende olduğunun hiçbir garantisi yok.Ayrıca her türlü bozulma, virüs bulaşma ihtimaline karşı yedekleme yapmanızı da tavsiye ederim.

Hocam telefonum da app lock yuklu orada video kutusu ve fotoğraf kutusu diye birşey var oraya atıyosun kımse gormuyor belki duymuşsunuzdur bu programı uzun zaman burda sakladım inşallah dediğiniz bulut depolama gibi güvensiz birşey değildir.Şimdi telefon kasmaya falan başladı bozulursa yaptırmaya kalkarsam ya da satmaya kalkarsam başkasının eline geçmesin diye pc ye atmayı düşündüm fakat aynı sey pc için de geçerli şimdi ben cd alıp cd ye atsam bunları sonra cd ye şifre koyup saklayabilirmiyim ?

• ClydeShelton kullanıcısına yanıt
    Cdye yazmak hem çok garantili değil hemde şifre koyma işi olabiliyor mu bilmiyorum.
    Madem bu kadar az dosya boyutlarından bahsediyoruz 16gb sandisk dual drive alın bi tane 15-20 Tl civarında fiyatı.İçinde hazır şifreleme yazılımı da var.Hem telefona hem bilgisayara takıp kullanabiliyorsunuz zaten.A 101 de satılıyor şuan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cdye yazmak hem çok garantili değil hemde şifre koyma işi olabiliyor mu bilmiyorum.
    Madem bu kadar az dosya boyutlarından bahsediyoruz 16gb sandisk dual drive alın bi tane 15-20 Tl civarında fiyatı.İçinde hazır şifreleme yazılımı da var.Hem telefona hem bilgisayara takıp kullanabiliyorsunuz zaten.A 101 de satılıyor şuan

Peki hocam şöyle birşey var mı ? diyelim 20 gb olan diskin 10 gb ını oyun şarkı falan attım ufak bır kısmı yani sadece o özel fotoğraflara şifre koyabilirmiyim ? o kadar gb boşa gitmesin

Bahsettiğim yazılım çözümü bunu sağlıyor mu bilemiyorum ama böyle bir uygulama mümkün
  • quote:

Bahsettiğim yazılım çözümü bunu sağlıyor mu bilemiyorum ama böyle bir uygulama mümkün

Aldım geldim valla 101 den sımdı netten baktım rar yapıp şifre koyabiliyormuşum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Nasıl şifre koyucam ne yapmam gerek sımdı birşey bilmiyorum
    İçinde veya web sitesinde nasıl yapacağınızı anlatan tutorial mevcut.
  • quote:

İçinde veya web sitesinde nasıl yapacağınızı anlatan tutorial mevcut.

İngilizce hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.