Bildirim
Önemli Fotoğraf Ve Videoları En Güvenli Nerede Saklayabilirim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Eğer 64gb dan az boyutta ise sandisk dual drive veya benzeri bir flash disk çözümü kullanabilirsiniz.Üstelik içinde gelen şifreleme yazılımı ile şifreyi girmeden yapılan denemelerde dosyalara erişimi de engelleyebilirsiniz.
Eğer daha fazla bir boyuttan bahsediyorsak harici bir hdd almalısınız.Yine aynı şifreleme yöntemlerine sahip cihazlar mevcut.
Eğer verileriniz sizin için hayati önem taşıyorsa bulut depolamayı asla tercih etmeyin.Verilerinizin güvende olduğunun hiçbir garantisi yok.Ayrıca her türlü bozulma, virüs bulaşma ihtimaline karşı yedekleme yapmanızı da tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zwanzig
Eğer 64gb dan az boyutta ise sandisk dual drive veya benzeri bir flash disk çözümü kullanabilirsiniz.Üstelik içinde gelen şifreleme yazılımı ile şifreyi girmeden yapılan denemelerde dosyalara erişimi de engelleyebilirsiniz.
Eğer daha fazla bir boyuttan bahsediyorsak harici bir hdd almalısınız.Yine aynı şifreleme yöntemlerine sahip cihazlar mevcut.
Eğer verileriniz sizin için hayati önem taşıyorsa bulut depolamayı asla tercih etmeyin.Verilerinizin güvende olduğunun hiçbir garantisi yok.Ayrıca her türlü bozulma, virüs bulaşma ihtimaline karşı yedekleme yapmanızı da tavsiye ederim.
Hocam telefonum da app lock yuklu orada video kutusu ve fotoğraf kutusu diye birşey var oraya atıyosun kımse gormuyor belki duymuşsunuzdur bu programı uzun zaman burda sakladım inşallah dediğiniz bulut depolama gibi güvensiz birşey değildir.Şimdi telefon kasmaya falan başladı bozulursa yaptırmaya kalkarsam ya da satmaya kalkarsam başkasının eline geçmesin diye pc ye atmayı düşündüm fakat aynı sey pc için de geçerli şimdi ben cd alıp cd ye atsam bunları sonra cd ye şifre koyup saklayabilirmiyim ?
-
Cdye yazmak hem çok garantili değil hemde şifre koyma işi olabiliyor mu bilmiyorum.
Madem bu kadar az dosya boyutlarından bahsediyoruz 16gb sandisk dual drive alın bi tane 15-20 Tl civarında fiyatı.İçinde hazır şifreleme yazılımı da var.Hem telefona hem bilgisayara takıp kullanabiliyorsunuz zaten.A 101 de satılıyor şuan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Cdye yazmak hem çok garantili değil hemde şifre koyma işi olabiliyor mu bilmiyorum.
Madem bu kadar az dosya boyutlarından bahsediyoruz 16gb sandisk dual drive alın bi tane 15-20 Tl civarında fiyatı.İçinde hazır şifreleme yazılımı da var.Hem telefona hem bilgisayara takıp kullanabiliyorsunuz zaten.A 101 de satılıyor şuan
Peki hocam şöyle birşey var mı ? diyelim 20 gb olan diskin 10 gb ını oyun şarkı falan attım ufak bır kısmı yani sadece o özel fotoğraflara şifre koyabilirmiyim ? o kadar gb boşa gitmesin
-
Bahsettiğim yazılım çözümü bunu sağlıyor mu bilemiyorum ama böyle bir uygulama mümkün -
quote:
Bahsettiğim yazılım çözümü bunu sağlıyor mu bilemiyorum ama böyle bir uygulama mümkün
Aldım geldim valla 101 den sımdı netten baktım rar yapıp şifre koyabiliyormuşum -
quote:
Bahsettiğim yazılım çözümü bunu sağlıyor mu bilemiyorum ama böyle bir uygulama mümkün
Nasıl şifre koyucam ne yapmam gerek sımdı birşey bilmiyorum -
İçinde veya web sitesinde nasıl yapacağınızı anlatan tutorial mevcut. -
quote:
İçinde veya web sitesinde nasıl yapacağınızı anlatan tutorial mevcut.
İngilizce hocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X