Anlaşılan kısa sürdüğü için kafa sinirleriyle alakalıdır.Herneyse çok sık oluyorsa doktora git ama sana tek önereceği migren ilaçları olur.
Eğer sürekli oluyorsa ve 20'lik diş çıkarma evresindeyseniz hemen dişçiye görünmenizi tavsiye ederim.
Çok kötü o ya arada olur banada yukarı iterim rahatlar sonra geçer.
geçmiş olsun esnerken ağzımızı fazla açmamaya dikkat edelim bu tip durumlar yaşanabiliyor
Çene disklerinde kayma olmuş olabilir. Ağrı devam ederse büyük bi hastaneye git. Splint falan takıyolar. Bazen cerrahi müdahale bile gerekebiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: neyazsakki
az elinle yukarı ittir cok acmıssın ceneni gecer birazdan kramp gibi düşün.
saçmalama öyle şey mi olur ciddi bir şey olabilir bence de bir doktora görün insanları yanlış yönlendiremeyin kardeşim yıl olmuş 2011
O ağrı birde adele'lerde oluyor geceleyin genellikle uyurken, çok esneyince, çok feci bir kas ağrısı hem çene kasılması hemde adele kasılması. Benim genellik 12 saat sürüyor adele kasılmasında. yürüyemiyorum zaten üstüne basmaya çalıştığımda.
quote:
Orijinalden alıntı: UçanPırasa
quote:
Orijinalden alıntı: neyazsakki
az elinle yukarı ittir cok acmıssın ceneni gecer birazdan kramp gibi düşün.
saçmalama öyle şey mi olur ciddi bir şey olabilir bence de bir doktora görün insanları yanlış yönlendiremeyin kardeşim yıl olmuş 2011
aynısı kaynıma oldu gecti.
Arada bendede olur kasiyum azlığından kaynaklanır diyen arkadaşlara günde 500ML Pastorize süt içiyorum
bende de oluyodu önceden sık sık,artık hiç yok,geçer
Ciddiye alınacak birşey değil bence. Benimde sık sık başıma gelir.
banada oluyor öle çeneyi çok açmadan kaynaklanıyor sanırım