Şimdi Ara

ÖNEMLİ BİR KONU LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
37
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sene liseden mezun oldum ve bir üniversiteye kaydoldum ancak kişisel sebeplerden bu sene tekrar sınava girip başka bir üniversiteye yerleştim ÖSYM puanıyla. İlk üniv.den kaydımı sildirip diğerine aynı gün e-devletten kaydoldum. Askerlik tecili otomatik yapılmış mıdır? Yoksa ilkinden kaydı sildirince tecil de silinmiş midir? İkinci kez üniv.e kaydolunca askerlik şubesi onu görmüyor vs. tarzı bir şey duydum gidip kendim mi halletmeliyim? İkinci üniv. Akdeniz üniversitesi bu arada.
    Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de 1 üniversiteyi bırakıp diğerine kaydoldum. Kendileri tecil ettiler; ben birşey yapmadım.
  • Ben de merak ediyorum bana 2 sene oldu geleli lisedeyken ama bu sene başladım üniye tecil olmuş mudur acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roxbowie

Arkadaşlar geçen sene liseden mezun oldum ve bir üniversiteye kaydoldum ancak kişisel sebeplerden bu sene tekrar sınava girip başka bir üniversiteye yerleştim ÖSYM puanıyla. İlk üniv.den kaydımı sildirip diğerine aynı gün e-devletten kaydoldum. Askerlik tecili otomatik yapılmış mıdır? Yoksa ilkinden kaydı sildirince tecil de silinmiş midir? İkinci kez üniv.e kaydolunca askerlik şubesi onu görmüyor vs. tarzı bir şey duydum gidip kendim mi halletmeliyim? İkinci üniv. Akdeniz üniversitesi bu arada.
    Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

bölgedeki şubeye gidip sorun hocam yardımcı olurlar sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.