OKUYUPTA BİLGİSİ OLAN YARDIM EDEBİLİRSE SEVİNİRİM SİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Yaklasık 2 aydan fazladır ko oynamıyorum 66 lvl charı yegenime oynaması icin bıraktım. ona sadece sifreyi ve seal/unseal sifresini vermistim charı kassın diye. Bu oynamadıgım sure boyunca G1 dalgası denen bu zımbırtı cıkmıs bunun yuzunden KO daki charımın , sifresi + mail adresi degisti ve G1 hesap bilgilerini bilmedigim bir hesaba yonlendirilmis durumda char. Bende baska bir ID ye gold uyelik aldım ko sitesine asagıda ki sekilde turkce ticket attım. Dear KOL Team hacked account account id : ***************** server : ronark maid adres: ***************** char id**********. level : 71 %22 hacked date:16.02.2008 The items before account got hacked: dual +8 mirage dagger dual +0 Rol , elf belt , wp +1 , shell and chitin set +7 2 gb coins Click and buy ID:******** Click and buy code:********** Credit card last 4 number:********* Secret question answer before i got hacked :**** - ***** - ***** seal/unseal pass :******* Account rollback please ( account sifre ve mail adresi ile beraber calinmistir. accountumu rollback atarak iade edin lutfen.) i want to change my password to :*************( buraya almak istediigim yeni sifreyi yazdım ) i want to change my email address to :************** ( buraya charın yeni mail adresini yazdım ) new Secret question answer : **** **** **** ( olmasını istedigim yeni gizli soruları yazdım ) new seal/unseal pass : ****** ( olmasını istedigim yeni item kitleme sifresini )
Lutfen charimin butun bilgilerini degistirerek bu mail adresine gonderin lutfen cevabizi bekliyorum
Yukarıda atmıs oldugum ticket a gore sizce Charı eksiksiz geri alma sansım varmıdır ? yada bu ticket a ne gibi eklemeler yapmalıyım ? BU OLAY BANA BİRAZ DOKUNDU YARDIM EDEBİLCEK VARSA COK MUTLU OLURUM.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme