adam bizim sınırlarımızı bozarlarsa tepki gösterelim demiş(oyunu satın almaz, yapımcıya mail gönderir. ee oyunun zevkini alamaz, kusura bakmayın ama öyle bir oyundan zevk alabileceğimi kendim sanmıyorum en azından) yoksa başka yerde hangi ülke kurulmuş ondan kime ne ki? yukarıda yönetici demiş siz bu durumda ermenistanlı birisi olsanız ve o filmi izleseniz kurgu deyip geçermisiniz yoksa tepkinizi gösterirmisiniz? iyi o zaman kürdistan denen yer zaten kuzey ırak ta kurulmuş bu durumda türkiyenin doğusunuda haritalarında kürdistan diye göstersinler, yok yok türkleri öldürüp bütün anadoluyu amerikalılar alsın! nasıl olsa KURGU ne önemi var ki?! (forumda ne kadar çok türkiye düşmanı varmış arkadaş.)
ıns olmaz ama yapacaklar heralde map'I
quote:
Orijinalden alıntı: medikal781
quote:
Orijinalden alıntı: tnk.onb
quote:
Orijinalden alıntı: Frank Woods
CD KEY'le falan alakası yok bunun oradaki Kürdistan Irak'ın kuzeyi. Eğer Türkiye'yide katarlarsa işin içine,ki katamazlar, yasal suç olmuş olur.
BSC ; "* Oyunun geçeceği şehirler Tahran, Paris ve New York olacak. Ama DICE bunlara ek olarak Süleymaniye ve Irak Kürdistan'ını (Aynen böyle yazıyor?!?) oyuna eklemiş."
Benim bahsettiğimde zaten bu bizle ilgili bir hata yapmamaları yoksa Irakta geçecek bir harita sorunu değil.Bizim sınırları da içine alan bir kü'''''an çıkarırlarsa buna bir tepki oluşturalım.Böyle haritalar hala bazı ülkeler tarafından yayınlanıyor.
+1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme