Şimdi Ara

ÖNEMLİ !! AYEDAŞ PERSONEL ALIYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
4.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: Alvarlı Efe

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eevvettt geniş bilgi aldım okuma personeli alıyorlarmış ayrıca büro içi Uni mezunu elemanda alacaklarmış

Kartal tarafına alıyorlar mı ?

evet dün avrupa yakasında oturan bi arkadaşı aramışlar sınav ve mülakat için

Nasıl başvuruyoruz acaba elektrik bölümü değil benim ama

e-5 de 70 evlerde ayedaş aş gen müd var cv insan kaynaklarına bırak

meslek lisesi mezunu olmayanları başka alanlarda istihdam ediyolarmış..bahsettiğim arkadaş..lekt böl meznu değil ama aramışlar

rızk işi ya nasip de sebebe sarıl

70 evler neresi anlamadım tam mail atamıyormuyuz cv

anadolu yakası e5 otoyolu yahu kime sorsan bilir

70 evler ise maltepe den bi önceki durak

en güzeli cv elden vermek ..

seni temin ederim ..acele et pazartesi başvur

Tamam anladım dediğin yeri benzincinin orda hemen

heh ora işte

ula işe girenler bana dua edecek ona göre

oyarım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eevvettt geniş bilgi aldım okuma personeli alıyorlarmış ayrıca büro içi Uni mezunu elemanda alacaklarmış

Kartal tarafına alıyorlar mı ?

evet dün avrupa yakasında oturan bi arkadaşı aramışlar sınav ve mülakat için

Nasıl başvuruyoruz acaba elektrik bölümü değil benim ama

e-5 de 70 evlerde ayedaş aş gen müd var cv insan kaynaklarına bırak

meslek lisesi mezunu olmayanları başka alanlarda istihdam ediyolarmış..bahsettiğim arkadaş..lekt böl meznu değil ama aramışlar

rızk işi ya nasip de sebebe sarıl

70 evler neresi anlamadım tam mail atamıyormuyuz cv

anadolu yakası e5 otoyolu yahu kime sorsan bilir

70 evler ise maltepe den bi önceki durak

en güzeli cv elden vermek ..

seni temin ederim ..acele et pazartesi başvur

Tamam anladım dediğin yeri benzincinin orda hemen

heh ora işte

ula işe girenler bana dua edecek ona göre

oyarım

O taraflarda isen işe girim sana yemek ısmarlarım hele bir girelimde

• Kardeşim mundar değil murdar olacak (ilk duyduğumda çok saçma gelmişti ama doğrusu böyle)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

Kardeşim mundar değil murdar olacak (ilk duyduğumda çok saçma gelmişti ama doğrusu böyle)

tinkyuu

potur dua kafii..

Allah için niyet etmiştim haber vermeklede olsa herhangi birinin işe girmesine sebeb olmak nasip olursa çok sevinirim..

ve Allah için yapılan şeyde gram maddi menfaat edinmek olmaz..

karşılığı Allaha aid
  • quote:

quote:

Kardeşim mundar değil murdar olacak (ilk duyduğumda çok saçma gelmişti ama doğrusu böyle)

tinkyuu

potur dua kafii..

Allah için niyet etmiştim haber vermeklede olsa herhangi birinin işe girmesine sebeb olmak nasip olursa çok sevinirim..

karşılığı Allaha aid

O kadar laf edeceğine düzelteydin iyiydi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

tinkyuu

potur dua kafii..

karşılığı Allaha aid

O kadar laf edeceğine düzelteydin iyiydi...

o kadar lafı potura ettim sana ise sadece

tinkyuu dedim

• Hayrına uplayalım bizde belki birilerine faydamız olur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Ayedaş'a Salı günü başlamış biri olarak cevabımı yazıp, sizleri bilgilendirmek istedim.

Öncelikle 3 kategoriye eleman alınıyor.
    *Elektrik Açma ve Kesme elemanı (Ben bu gruptayım. genelde üni elektrik - elektronik mezunu yada lise mezunu olup bu işte tecrübeli olmak gerekiyor. Ayrıntılar aşağıda.)

*Endeks okuma elemanı. (en az lise mezunu olmak gerekiyor. bölüm önemli değil.)

*Bakım - onarım - arıza elemanı (tecrübeli olmak şart. lise yada üni farketmez ama elektrik - elektronik mezunu olmak gerekiyor.)

------------

Elektrik açma - kesme ve endeks okuma elemanları vardiyasız çalışıyor. Haftaiçi 08:00 - 17.30 arası çalışma var. Haftasonları tatil. Maaşları brüt olarak 2110 TL civarında ve yıllık 40 gün üzerinden ikramiye alır. Yani net olarak aylık elinize geçen ücret 1650 TL civarında olur ve 3 ayda bir 350tl ikramiyeniz var. Sendikalısınız (tes-iş) servis yok, yol ücreti ve yemek ücreti maaşınızın içinde.

Şöyle özetleyeyim. ben açma-kesme elemanıyım. alacağım ücret 1650tl, aylık yol giderim 90tl, yemek gideriniz çok olmuyor, günlük 7tl olsa ayda 150tl falan yapar. düz hesap aylık gideriniz 250TL desek, 1450tl alırsınız ve memur gibi çalışıyorsunuz. + olarak 3 ayda bir 350 TL civarı ikramiye var ve devlette tatil olan hergün burada da tatil.
    Ödemesini yapmayan, kaçak kullanan kişilere uyarıya gidiyoruz (araç ile) eğer yine düzeltmezse elektriklerini kesiyoruz. Biraz insanlarla uğraşıyoruz ama ben Erenköy'de olduğum için insanlar medeni ve anlayışlı. Kartal'da oturuyorum, bu civarı istedim, kontenjan dolu olduğu için giremedim ama giremediğim için şükrediyorum çünkü Kartal - Pendik- Sultanbeyli tarzı yerler pislik.

Endeks okuma elemanlarının da şartları aynıdır. millette yüz-göz olmazsınız. Size günlük karneler verilir. Atıyorum 300 dairenin elektrik sayaçlarını okursunuz ve işiniz biter. (Eğer bir siteye düşerseniz, 1 binada 30 daire varsa, tek seferde 300-30=270 kalır. 1 sayacı okumak ortalama 10sn falan sürüyor. Zamanla hızlanıyorsunuz. Hızlı - yavaş yapıp yapmamak sizin elinizde. İstediğiniz zaman yemeğinizi yersiniz, akşam 17.30 olunca işiniz biter.

Bakım onarım arıza elemanları 3 vardiya çalışır, maaşları diğerlerine göre ortalama 50-100tl farklıdır. Tatil günleri aynıdır.

Askerlik yapılmış olması ilk şart. Maaşı bir fabrikaya göre çok iyidir ve vardiyasız olmak mükemmel bir şey. Ayedaş'ı Sabancı Grubu aldı, maaşlarınız gününde yatar vs. vs.

Varsa sorusu olan konu altından devam etsin, yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchwadorFF -- 14 Aralık 2013; 11:43:59 >

• güncel
  • yarın için görüşmeye çağırıldım 1.5 seneden beri elek-elektro. işi arıyorm burasıda olmazsa kafayı yicem galiba mülakat nasıl geçiyor yazılı sozlu sınav? nasıl oluyor bılgılendırme yapan arkadaslardan allah razı olsun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikolai Mw2

Beyler Ayedaş'a Salı günü başlamış biri olarak cevabımı yazıp, sizleri bilgilendirmek istedim.

Öncelikle 3 kategoriye eleman alınıyor.
    *Elektrik Açma ve Kesme elemanı (Ben bu gruptayım. genelde üni elektrik - elektronik mezunu yada lise mezunu olup bu işte tecrübeli olmak gerekiyor. Ayrıntılar aşağıda.)

*Endeks okuma elemanı. (en az lise mezunu olmak gerekiyor. bölüm önemli değil.)

*Bakım - onarım - arıza elemanı (tecrübeli olmak şart. lise yada üni farketmez ama elektrik - elektronik mezunu olmak gerekiyor.)

------------

Elektrik açma - kesme ve endeks okuma elemanları vardiyasız çalışıyor. Haftaiçi 08:00 - 17.30 arası çalışma var. Haftasonları tatil. Maaşları brüt olarak 2110 TL civarında ve yıllık 40 gün üzerinden ikramiye alır. Yani net olarak aylık elinize geçen ücret 1650 TL civarında olur ve 3 ayda bir 350tl ikramiyeniz var. Sendikalısınız (tes-iş) servis yok, yol ücreti ve yemek ücreti maaşınızın içinde.

Şöyle özetleyeyim. ben açma-kesme elemanıyım. alacağım ücret 1650tl, aylık yol giderim 90tl, yemek gideriniz çok olmuyor, günlük 7tl olsa ayda 150tl falan yapar. düz hesap aylık gideriniz 250TL desek, 1450tl alırsınız ve memur gibi çalışıyorsunuz. + olarak 3 ayda bir 350 TL civarı ikramiye var ve devlette tatil olan hergün burada da tatil.
    Ödemesini yapmayan, kaçak kullanan kişilere uyarıya gidiyoruz (araç ile) eğer yine düzeltmezse elektriklerini kesiyoruz. Biraz insanlarla uğraşıyoruz ama ben Erenköy'de olduğum için insanlar medeni ve anlayışlı. Kartal'da oturuyorum, bu civarı istedim, kontenjan dolu olduğu için giremedim ama giremediğim için şükrediyorum çünkü Kartal - Pendik- Sultanbeyli tarzı yerler pislik.

Endeks okuma elemanlarının da şartları aynıdır. millette yüz-göz olmazsınız. Size günlük karneler verilir. Atıyorum 300 dairenin elektrik sayaçlarını okursunuz ve işiniz biter. (Eğer bir siteye düşerseniz, 1 binada 30 daire varsa, tek seferde 300-30=270 kalır. 1 sayacı okumak ortalama 10sn falan sürüyor. Zamanla hızlanıyorsunuz. Hızlı - yavaş yapıp yapmamak sizin elinizde. İstediğiniz zaman yemeğinizi yersiniz, akşam 17.30 olunca işiniz biter.

Bakım onarım arıza elemanları 3 vardiya çalışır, maaşları diğerlerine göre ortalama 50-100tl farklıdır. Tatil günleri aynıdır.

Askerlik yapılmış olması ilk şart. Maaşı bir fabrikaya göre çok iyidir ve vardiyasız olmak mükemmel bir şey. Ayedaş'ı Sabancı Grubu aldı, maaşlarınız gününde yatar vs. vs.

Varsa sorusu olan konu altından devam etsin, yardımcı olurum.

açma kesme personeli olarak çalışmak istediğimiz bölgeyi kendimiz tercih edebiliyormuyuz yoksa ne çıkarsa bahtına mı ? mesela ben küçükyalıda oturuyorum bostancı maltepe vs. de calısma şansım nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkushu -- 27 Ocak 2014; 18:29:12 >

• denizkushu kullanıcısına yanıt
    PM attım ama buraya da yazayım. Erenköy'de küçükyalıdan gelen arkadaşım var. En yakın bölgelere veriliyorsunuz ki size de en yakın olan Erenköy - Bostancı ve Maltepe. Mesela hem erenköy hem maltepe de boşluk varsa seçme şansınız olur.. Ama diğer türlü ne çıkarsa bahtına olabilir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.