Şimdi Ara

ÖNEMLİ: 30 İş Gününün Hesaplanma Yöntemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
4.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: T_Gzgnr

Daha şimdi aradım ve cumartesi günü iş günü olarak sayılmıyor dendi . Ne yapıcağımı şaşırdım valla . Onların dediklerine göre 2 gün var dolmasına bana göre bugün doldu. Tekrar arasammı yoksa beklesemmi kararsız kaldım

Aldığın mağaza aracılığı ile değil, cihazın merkez servisi ile direk görüş. Yukarıda Sanayi ve Ticaret Bakanlığının konu ile ilgili cevabı var. Sanayi ve Ticaret Bakanlığına uymak zorundalar.

Orijinalden alıntı: AramaBotu

quote:

Orijinalden alıntı: T_Gzgnr

Daha şimdi aradım ve cumartesi günü iş günü olarak sayılmıyor dendi . Ne yapıcağımı şaşırdım valla . Onların dediklerine göre 2 gün var dolmasına bana göre bugün doldu. Tekrar arasammı yoksa beklesemmi kararsız kaldım

Aldığın mağaza aracılığı ile değil, cihazın merkez servisi ile direk görüş. Yukarıda Sanayi ve Ticaret Bakanlığının konu ile ilgili cevabı var. Sanayi ve Ticaret Bakanlığına uymak zorundalar.

Tamamdır sorun halloldu. HP yi aradım ve kaydımı açtılar. Bekleyip görücez artık

• bu iyi bakalım garantiye verdiğim hdd için böyle bir şey idda ederseler bende bunu gönderirim.... teşekkürler. hp kabul ediyorsa hepsi etmek zorunda sonuçta devlet tarafından yasalaştırılmış bişe

Orijinalden alıntı: MzLgNy

Bu cumartesi iş günü sayılma mevzusu HER FİRMA için geçerli mi peki?
    Örneğin Nokia...

Elbette geçerli... Yasalar herkes içindir. Markalara, firmalara göre değişiklik göstermez. 30 iş günü olan azami onarım süresi Bileğindeki kol saati için, evindeki saç kurutma makinan için bile geçerli... Kısacası garanti belgesi olan her şeyin yasal onarım süresi 30 iş günüdür. Cumartesi günleri de iş günü sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arama_Botu -- 14 Ekim 2009; 20:59:25 >

Elbette geçerli... Yasalar herkes içindir. Markalara, firmalara göre değişiklik göstermez. 30 iş günü olan azami onarım süresi Bileğindeki kol saati için, evindeki saç kurutma makinan için bile geçerli... Kısacası garanti belgesi olan her şeyin yasal onarım süresi 30 iş günüdür. Cumartesi günleri de iş günü sayılır.

Fakat Nokia bunu inkâr ediyor ve 5 gününden hesaplıyor

quote:

Fakat Nokia bunu inkâr ediyor ve 5 gününden hesaplıyor

Yukarıda yazdığım Sanayi Bakanlığının yazını iletiniz. Nokia bunu uygulamak zorunda... Eğer uygulamaz ise Sanayi ve Ticaret Bakanlığına e-posta ile durumu iletiniz. Gereğini Sanayi ve Ticaret Bakanlığı yapacaktır.

• quote:

Yukarıda yazdığım Sanayi Bakanlığının yazını iletiniz. Nokia bunu uygulamak zorunda... Eğer uygulamaz ise Sanayi ve Ticaret Bakanlığına e-posta ile durumu iletiniz. Gereğini Sanayi ve Ticaret Bakanlığı yapacaktır.

Nokia'ya e-posta ile ulaşmak ve ulaşsa dahi cevap almak imkânsız ötesi bir durum.. Ben cumartesileri de sayarak 30 iş günüme bakayım sonrasında artık yapcaz işlemler..Teşekkürler yardımların için

quote:

Nokia'ya e-posta ile ulaşmak ve ulaşsa dahi cevap almak imkânsız ötesi bir durum.. Ben cumartesileri de sayarak 30 iş günüme bakayım sonrasında artık yapcaz işlemler..Teşekkürler yardımların için

Not: Nokiadan kasıt Türkiyedeki ithataçısı değil mi? Genpa, KVK v.s. Muhatabınız bu firmalar olmalı.

• Kaybolmasın, lazım olabilir.
    Güncel
  • Keşke Sanayi Bakanlığı bu yazıyı kendi sitesinde yönetmeliklere eklese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan1989 -- 13 Aralık 2009; 14:49:09 >

Orijinalden alıntı: oguzhan1989

Ben laptopumu teknosadan 5 kasımda göndermiştim laptop geri gönderilince tnbnin formunda servise geliş tarhi 10 kasım yazıyordu . 5 gün kargo sürer mi?

Kargo 5 gün sürmez. Teknosa kargoya ne zaman vermiş? Bazen 2-3 gün beklettikten sonra verebiliyorlar.. Önce Teknosaya sor cihazı ne zaman kargoya verdiğiniz diye, daha sonra kargo takip numarası ile kargoya sor, cihazı TNb ye ne zaman teslim ettiniz diye.. Senin için ast olan cihazın kargo tarafından TNB ye teslim edildiği tarihtir.
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.