Şimdi Ara

ONE TREE HILL ve THE O.C. tekrarı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi bu iki dizide sezonu kapattı ama the o.c. 2.sezonun ve one tree hill in 1.sezonun tekrarı olucakmı cnbe nin sitesine baktım ama bulamadımm bilen varmı?

• cnbc-e ye mail atmıştım tekrarı olurmu diye net cvp vermediler o salak larda bilmiyomuş ne biçim işse
    quote:

Orjinalden alıntı: yaprakcob

Bildiğiniz gibi bu iki dizide sezonu kapattı ama the o.c. 2.sezonun ve one tree hill in 1.sezonun tekrarı olucakmı cnbe nin sitesine baktım ama bulamadımm bilen varmı?
  • oth'yi bilmiyorum ama the oc'nin tekrarı pazartesiden beri veriliyo, hafta içi hergün 18:45'te
    sen emin misin cnbc-e'nin sitesine baktığından
  • Cnbce'de sıkça sorulan sorular bölümünde var !! One Tree Hill'in yeni sezonu Eylül'de baslayacak.Oc Landon kardeşimin dediği gibi hala var.Ben sahsen internetten indiriyorum Oc'nin 3.sezonunu basladım ilk 2 bölüm indi,3.bölümde iniyor yarın uzatıp ayaklarımı Oc izleyecem....Ohhh....Bu bitsin sonrada OTH indiricem...tavsiye edilirr..
  • tabiki eminim bilmiyolar dediğim şuan oth in "tekrarının olup olmayacağı belli değil"dediler..... bende "ondan onlarda bilyomuş" dedim
    quote:

Orjinalden alıntı: landon

oth'yi bilmiyorum ama the oc'nin tekrarı pazartesiden beri veriliyo, hafta içi hergün 18:45'te
    sen emin misin cnbc-e'nin sitesine baktığından
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.