Bildiğiniz gibi bu iki dizide sezonu kapattı ama the o.c. 2.sezonun ve one tree hill in 1.sezonun tekrarı olucakmı cnbe nin sitesine baktım ama bulamadımm bilen varmı?
cnbc-e ye mail atmıştım tekrarı olurmu diye net cvp vermediler o salak larda bilmiyomuş ne biçim işse
quote:
Orjinalden alıntı: yaprakcob
Bildiğiniz gibi bu iki dizide sezonu kapattı ama the o.c. 2.sezonun ve one tree hill in 1.sezonun tekrarı olucakmı cnbe nin sitesine baktım ama bulamadımm bilen varmı?
oth'yi bilmiyorum ama the oc'nin tekrarı pazartesiden beri veriliyo, hafta içi hergün 18:45'te sen emin misin cnbc-e'nin sitesine baktığından
Cnbce'de sıkça sorulan sorular bölümünde var !! One Tree Hill'in yeni sezonu Eylül'de baslayacak.Oc Landon kardeşimin dediği gibi hala var.Ben sahsen internetten indiriyorum Oc'nin 3.sezonunu basladım ilk 2 bölüm indi,3.bölümde iniyor yarın uzatıp ayaklarımı Oc izleyecem....Ohhh....Bu bitsin sonrada OTH indiricem...tavsiye edilirr..
tabiki eminim bilmiyolar dediğim şuan oth in "tekrarının olup olmayacağı belli değil"dediler..... bende "ondan onlarda bilyomuş" dedim
quote:
Orjinalden alıntı: landon
oth'yi bilmiyorum ama the oc'nin tekrarı pazartesiden beri veriliyo, hafta içi hergün 18:45'te sen emin misin cnbc-e'nin sitesine baktığından