Şimdi Ara

One Tree Hill (2003- ) | 9.Sezon (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.350
Cevap
1
Favori
106.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende oth i çok seviyorum özellikle james lafferty i
  • quote:

Orjinalden alıntı: F0NDiP

quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

burası nasıl sessizleşmiş öyle yahu

ben çok özledim ama buraya yazmayı yaa

ben az önce bütün bölümleri indirmeye başladım. artık ben de müdavimi olurum artıkın

o hoşgeldin o zaman

bu arada yeni sezon cnbc-e de ne zaman başlayacak bir bilgisi olan var mı?

• Onu bilmiyorum..

Teaser v.s. yyınlanmışmı 6.sezonla ilgili bilgisi olan varmı...nettekilerin çoğu fake...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

Onu bilmiyorum..

Teaser v.s. yyınlanmışmı 6.sezonla ilgili bilgisi olan varmı...nettekilerin çoğu fake...

naber lord yaaa

one tree hill bitti muabbet bitti valla
    başlasında şööle datlı datlı kritik yapalım yahu şurda 2 satır
  • nolsun iyidir yuvarlanıp gidiyoruz..

lanet grev yüzünden geçen sezon nolduğunu anlamadan bitiverdi...bütün dizi topicleri gibi bu da sekteye uğradı...(lost hariç) dediğin gibi başlasada artık 2 muhabbet etsek...özellikle 5.sezonun final sahnesi dumur etti hepimizi çünkü...
  • Merhaba Arkadaşalr Araıza Bende Katıldım.3 Ay Oldu Başlıyalı Dünde Son Bölümü İzledim.Cidden O Kadar İzledigim Yabancı Dizilerden En İyisiydi

Son Sahneyi Tam Anlamadım.Benim Tahminime Göre Luke Sadece İçlerinde Birini Aradı.Öbürkilerin Telefonları Sans Eseri Çaldı Başka Kişiydi Arayanlar.Zaten Luke Konuşması Tekil Bir Konuşmaydı Yani Tek Kişiye Hitap Ediyordu.Bu Arada İnş. Aradıgı Brooke Dur
    Az Önce Yeniden İzledimde Zaten Brooke Orada Çocuktan Telefon Bekliyordu Şu Evlatlık Aldıgı Onlarda Arabilir.Mantıken Düşününce Ya Peyton Ya Lindsey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 10 Ağustos 2008; 12:50:43 >

• Bu Arada Bu Tarz Başka Dizi Önerisi Varmı Benim Bildigim O.C Onu İziledim Friends Var İzlemedim Başka Varmıdır Bu Tarz Kaliteli Bir Dizi
  • Friends komedi dizisi O.T.H ile alakası yok, ama izle çok güzel
    Gossip Girl benziyor diyorlar ama izlemedim tam bilmiyorum.
  • ONE TREE HILL GİBİSİ YOK....!

PRİSON BREAK I TAVSİYE EDERİM AMA ...:):):):):))
  • Ben zaten şu son bölümü izlemişim.
    quote:

Orjinalden alıntı: FenaQ
    5. sezonun finali kaç aydır duruyor hala izlemedim.

Demek ki düşünmeden konuşmamak gerekiyormuş

---SPOILER 518 BAŞLA---
    Yahu koskoca sezon Peyton'un platonikliği, Luke'un kararsızlığı, Büyükbaba Dan'in öyle ortalıkta dolaşması, Nate ile Haley'nin evliliklerini kurtarmalarıyla geçti. Arada tabii güzel şeyler vardı, eskileri hatırlatan. Ama beni sıktı artık aynı şeyler.

Hatırladığım kadarıyla yorum yaparsam; Luke büyük ihtimalle Peyton'ı aramıştır. Lindsey zaten istemiyordu evlenmek niye şimdi kararını değiştirsin ki. Eh bide gidipte Brooke'a teklif etmez heralde durup dururken. Dan yaşayacak, kötüye bişi olmaz Başka bir şey yoktu sanırım.

---SPOILER 518 BİT---

• Ilk baslarda basketbol icin izliyordum. Daha sonra konu iyice basketboldan koptu. 4. sezona kadar izledikten sonra 5. sezonu da izleyeyim dedim. 5. sezon beni pek sarmadi. Final bolumu guzeldi yalniz. Bu arada internette gordugum bir kac spoilerda da ;

Lucas ve Peyton'in evlenecegi , Dan'in de diger tarafa gidecegi yaziyordu.

• Luke Da Amma Utanmaz Önceden Yedi Tekmeyi Gine Pes Etmiyorİnş Brooke Etmiştir En Baştan Beri Ben İkisini Yakıtırdım Birbirine.
    Banada Peyton Etti Gibi Geliyor İkisi Arasında İnkar Edilemiyecek Bir Bag Var
  • bir arkadaşın tavsiyesi üzerine yanılmıyorsam 3. sezonunda izlemeye başladığım daha sonrapeyton için izlemeye devam ettiğim bu dizinin sonunda ilk sezonunu buldum.artık en baştan izleme fırsatım var.ikili diyaloglarını çok beğendiğim bu dizi nedense pek fazla değer görmüyor.
  • 5.sezon son 3 bölüm kala ara vermiştim aylardır..Dün bitirdim sezonu..
    Genel olarak eh iyi idi diyebilirim ama 5 sezon içinde en kötüsü idi.Yani artık biraz saldılar sanki ?
    Hep aynı şeyler canım. Tamam elemanlar hayatın tozunu yutmuş büyük filozof olmuş !! adamlar oldular artık anladık ama yeter yahuu henüz 23 yaşındalar bunlar
    Zaten herşey yapmacık idi bu sezon.. Oyunculuklar kötü idi hele Peyton ve Brooke'un.. Amann neydi ya onların sezon boyu konuşma şekilleri ,ağlamaklı tavırları.
    Zaten Basketbol dan da koptu dizi.Sonra saçma bir neden ile tekrar basketbol dahil oldu diziye..
    ***SPOİLER*** Final..

Finali beğendim ama basit di hani ..Ne o öyle kimi aradı acabalar falan ? Eskidi bunlar .Ama Dan'ın kazası süpriz oldu.Hoş orada tahmin etmiştim ama.
    Bence Brooke'u aramıştır Luke. Peyton'u Mia aramıştır Lindsey i de başkası.
    Haa bir de allah bilir Nathan NBA e gider

• 6 Sezon Başladımı.Bugun İlk Bölümün Yayınlanması Lazımdı
  • diziye yeni bşaladım sayılırda dane haksızlık yapılıyor ya adam o kadar kötü değil.hep itiliyor.
  • bugun cnbc-e de başlamıyor mu ya one tree hıll...?
  • quote:

Orjinalden alıntı: £mre
    6 Sezon Başladımı.Bugun İlk Bölümün Yayınlanması Lazımdı

Bu akşam yayınlanacak, yarın internetten indirebiliriz.
  • CNBC-E NİN haftalık yayın akışına baktım ve....

one tree hılll a rastlayamadım...!
  • One Tree Hill CNBCE Ne İlgisi VarkiCwtw Yayınlanıyorhttp://www.cwtv.com/shows/one-tree-hill
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.