Şimdi Ara

One Tree Hill (2003- ) | 9.Sezon (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.350
Cevap
1
Favori
106.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ahmet89

torrentte upload ettıgın kadar download varsa hıc gırısmıım bıle var mı baska sıte bıldıgınız forum falan dırek ındırıım ya

fake upload denen bişey var demi.. anlatmıyayım şimdi sonra ceza alıyorum..
  • ARKADAŞLAR SİZE BİR KAÇ SORUM OLACAK...!

1 - ) 5.SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR CNBC-E DE...!
    2 - ) SEZON BÖLÜMLERİNİ TEKRAR VERME OLASILIKLARI VAR MI...? BU KONU DA Bİ BİLGİNİZ VAR MI...?
    3 - ) 6.SEZON VE DAHASININ ÇEKİLME OLASILIĞI YÜKSEK Mİ..? ( 6 KESİNMİŞ AMA 10 KADAR GİDER Mİ ACABA...:) )
  • 1- Cnbc-e'nin sitesinde bi bilgi bulamadım. E-posta yollayıp bilgi alırsın.
    2- 5. sezonu verirlerse eskilerini vereceklerini pek sanmıyorum. Bunu için de e-posta atarsın.
    3- 5. sezonun son olduğunu tahmin etmiştim çünkü pek bişey kalmadı artık. 6. sezon kesinlikle sondur bence.
  • artık 6. sezon son olsun hazır dızıyı hala sewıoruz artık ızlemez hale getırmesınler bızı 11. sezon falan :D bızımkıler mı bu be :D
  • Valla ben izlemez hale geldim. 5. sezonun finali kaç aydır duruyor hala izlemedim.
  • burası nasıl sessizleşmiş öyle yahu

ben çok özledim ama buraya yazmayı yaa
  • yanlız 5. sezonun son sahnesını ızledıkten sonra karar verdım arkadaslar daha one tree hill olmemis hala benı ızlıceksın dıyebılıo dizi suan ben 18. bolum eger son bolumse 18i izledim ve gerkcenten ya 19 olsun yada 6 sezon hemen baslasım ıstıorum zaten sopranos ucu acık bıttı bı de one tree hill bole bıterse olurum ben lutfen ama lutfen bırı bana 5. sezonda 19. bolum var mı y6. sezon ne zaman cıkıcak soler mı olucem catlıcam meraktan ya bılenlerın pmlerını beklıourm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet89
    yanlız 5. sezonun son sahnesını ızledıkten sonra karar verdım arkadaslar daha one tree hill olmemis hala benı ızlıceksın dıyebılıo dizi suan ben 18. bolum eger son bolumse 18i izledim ve gerkcenten ya 19 olsun yada 6 sezon hemen baslasım ıstıorum zaten sopranos ucu acık bıttı bı de one tree hill bole bıterse olurum ben lutfen ama lutfen bırı bana 5. sezonda 19. bolum var mı y6. sezon ne zaman cıkıcak soler mı olucem catlıcam meraktan ya bılenlerın pmlerını beklıourm

5. sezon 18 bölüm, 6. sezon 1 eylül'de başlıyor.
  • 1 eylul gelmez mı ya off acaıp uzak gorunuo suan bana 5. sezon oth kalıtesını gosterdı bence muthıstı
  • yaa katılıyorum sana nasıl beklıcezzzz daha 1 ay var.Ama ben 1. sezondan basladım bastan ızlıyorum ve bu sefer farklı duygular farklı dusuncelere kapılıp gıdıyorm.Ve dızı o kadar ıcıme ısledı kı sankı fılmde ben oynuorm...yanı harıka bı dızı bence herkes ızlemelı
  • Sizi bu kadar etkilediğine göre şu son bölümü yakın bi zamanda izliyeyim
  • Ben bıraktım yav bu diziyi. Cnbc-e verirken bakardım, ama sonra takip etmedim, güzelleşmiş demek.
  • hiç bi zaman kötü olmadı ki.... her zaman güzeldi one tree hıll..

arkadaşlar bu arada 5.sezon sanırım eylül de başlıyor değil mi...? kaçında olduğunu bilen varsa beni aydınlatabilir mi..?
  • İlk zamanlar basketbol için izliyordum sonra pembe dizi gibi oldu, sevişen sevişene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onder_kı

hiç bi zaman kötü olmadı ki.... her zaman güzeldi one tree hıll..

arkadaşlar bu arada 5.sezon sanırım eylül de başlıyor değil mi...? kaçında olduğunu bilen varsa beni aydınlatabilir mi..?

5. sezon bitti coktan. 6. sezon 1 Eylul'de basliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FenaQ

Valla ben izlemez hale geldim. 5. sezonun finali kaç aydır duruyor hala izlemedim.

5. sezonun finalini kesinlikle izlemelisin. bölümün sonu çok ilginç.dizinin gidişatını değiştirek gibi. 6. sezonu mrkla bekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T
    quote:

Orjinalden alıntı: onder_kı

5. sezon bitti coktan. 6. sezon 1 Eylul'de basliyor.

onder_kı 5. sezonun cnbc-e'de ne zaman başlayacağını sordun sanırım, ben başladı diye biliyordum ama bi cnbc-e'nin sitesine baksan iyi olur.
  • Bu Diziye Her Geçen Gün Biraz Daha Fazla Isınıyorum Şuan Season 5 13 Bölümündeyim.Elimden Gedlgince İzlememeye Çalışıyorum.Bu Arada Yeni Sezon Eylüldemi geliyor
  • yok arkadaşım daha başlamamış cnbc-e de...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

burası nasıl sessizleşmiş öyle yahu

ben çok özledim ama buraya yazmayı yaa

ben az önce bütün bölümleri indirmeye başladım. artık ben de müdavimi olurum artıkın
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.