Şimdi Ara

One Tree Hill (2003- ) | 9.Sezon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.350
Cevap
1
Favori
106.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Homicide

Benimde Scrubs'den kastım oydu işte.Galiba benim söylemek istediğim kadını söylüyosun.Hani sarışın,güzel bi kız vardı.Yanılmıyosam baş harfide 'M' olması lazım
    Lorelai...

quote:

Orjinalden alıntı: sexai

scrubs ta j.d in vardı ya bi tane..yatıp yatıp sigara isteyen psikopat...cok tatlıydı
    onun haricinde güzel yok be abi...
    smallville izlemiom ondan bilemiycem ama lorelai ı eklediğine gore zevk sahibi olduğun kesin..

vegas ta ki hatunlar harbi iyi ozellikle kısa boylu organizasyon yapan geleni gideni ağırlayan hatun gercekten iyi....

doğru doğru sarışın mavi gözlü olanı.. ama bi o var....

@majesty_7 ; hojam maşallah sende cnbc den koleksiyon yapmışşsın...hayrolaa...

@homicide;
    valla anneme babama diom ne halt etmeye burada doğdum diom...adamların eskiden okul sistemini seviodum artık kızlarını daha cok seviom....kaydımı alıp okuldan geçiş mi yapsam ajans valla ii demişsin hepsinde miniler dersin podyuma cıkacak biraz soonra...

@emreg;
    aynı abi bende bekliom geceyi gecen babam daldı odaya napıon diye..reklam girmişti...dedim nba maçı var... onla beraber izleyemeyiz....ahhh brooke ahhhhhhhhhhh yaktın benii....

• ABİ YINEDE BROOKE DİYORUM INSANIN HAYATINA RENK KATAR DAHA FARKLI BAKARSIN DUNYAYA...

GERCI BILIYOSUNUZDUR DA BEN YINE DE BIKAC ADRES VEREYIM ONE TREE HILL HAKKINDA

http://www.onetreehillcentral.org/

www.onetreehillonline.com

http://www.onetreehillweb.net/

http://onetreehillfans.com/

• quote:

yaaa nasıl iş kardeşim az evvel resimleri bulurken şok oldumm
    imdb.com 'da ki yazıya bakın

Spouse
    Chad Michael Murray (16 April 2005 - present) (separated)

26 September 2005: Announced she has separated from her husband Chad Michael Murray.

yani hatun lucas ile nisanda evlenmiş 1,5 ay evvel boşanmış...vayy bee..garanti reklam evliliği haa... dizi baksanıza bizde de seyrediliyor artık..zaten cnbc dandik olsa almazdı...abd de böyle yükselmiştir belki...
    yalnız üzüldüm tabii... +++şaşırdım..hatun evlenmiş boşanmış....vay beeee...

herkes biliodu galiba kimse bi şey demedi....hehehehe
    ya bu dizi 2003 te mi baslamış...detaylı bilgisi olan bi acıklasın.....

• valla bende tam bilmiyorum.amerika'da 2003 te başlamış olabilir ama burda daha yeni başladı.ben öyle biliyorum.hatam varsa düzeltin...
  • 2003 2003 de biz ne zamanı izliozz...abd ile paralel mi...2.season mu 3.season mu yoksa 1.si mi?
  • Valla ben oc 2. sezonu komple izledim şu anda 3. sezonu indiriyorum.Diyeceğim şu ki 2. sezon en güzeli.
    3. sezon tamamen pembe dizi olmuş.
    One Three hill da fena değil ama internetten indirecek kadar beğenmedim.Rastlarsam izliyorum ancak.
    Smallville daha güzel ona göre.
  • the O.C. hala bir numara bence.... dizinin kendisi süper müzikleri ise mükemmel sabah aksam onları dinliyorum

one tree hill de iyi basladı umarım bozulmaz brooke hoş kız da ben peyton derim yanii .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DReaMeR_ -- 23 Kasım 2005, 13:02:35 >

• evet ama One Tree Hill'in müzikleride güzel.Hele o girişteki jenerik mküziğimi ne deniyo ya o galiba...I Don't Wanna Be...dizinin içindeki müziklerde çok güzel
  • dünkü bölümde epey güzeldi.var mı seyreden?Lucas yalama oldu bi Peyton bi Brooke!!!
  • olma mı ben izledim...
    dizinin soundtracki; gavin degrow - i don't wanna be
    brooke çok yapmacık geliyo aynı fikirde misiniz?
    peyton daha iyi bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: majesty_7

olma mı ben izledim...
    dizinin soundtracki; gavin degrow - i don't wanna be
    brooke çok yapmacık geliyo aynı fikirde misiniz?
    peyton daha iyi bence...

bende izledim hemde gecenin köründe...
    abi kim olsa yalama olur bi yanda ateşli bi yürüyen bomba diğer tarafta esas kız...
    eleman naapsın...?? brooke yapmacık evet çünkü lucas a aşık değil...hoşlantı ve yatmak temel amaç..
    peyton ise cool olmasının yanı sıra lucas ile ortak noktası çoookkkk... hele travis konusunda patladıya bombaydı...
    Brooke: Çok severim...
    Lucas: Kİmi???
    Brooke: Travis denen adamı....

sonra lucas ın gidip peytonun onüne koyması da cok hoştu...
    yaparız bunların arasını,yakındır.....
    ayrıca şarkıyı şiddetle tavsiye ederim...basketbol oynarken dinleyin harbi bomba oluyo...şiddeeeetlee tavisye ediyorum...
    i dont wanna be anything.....Gavin DeGraw

• evet brooke biraz yapmacık.ayrıca sexai kardeşe katılıyorum.tek amacı Lucas'ın tadına bakmak.ama kendisinde dediği gibi bu kez sanki aşık oldu gibi lucasa.hani lucas peytonla cafede otuturken üzülüp kıskanmıştı.sonrada gidip söylemişti peytona böyle bişey ilk defa oluyo diye filan.valla bence bu kez brooke adam oldu gibi...
    ayrıca müzikde hakketen tam gaz veriyo insana.hele müzikle beraber o dizinin başında lucasın top sürerek geçtiği köprü sahnesi bitiriyo resmen beni...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Homicide

Benimde Scrubs'den kastım oydu işte.Galiba benim söylemek istediğim kadını söylüyosun.Hani sarışın,güzel bi kız vardı.Yanılmıyosam baş harfide 'M' olması lazım
    Lorelai...

quote:

scrubs ta j.d in vardı ya bi tane..yatıp yatıp sigara isteyen psikopat...cok tatlıydı
    onun haricinde güzel yok be abi...
    smallville izlemiom ondan bilemiycem ama lorelai ı eklediğine gore zevk sahibi olduğun kesin..

vegas ta ki hatunlar harbi iyi ozellikle kısa boylu organizasyon yapan geleni gideni ağırlayan hatun gercekten iyi....

O kızın bir adı var Tara Reid, dizideki adı da Danni idi Dr Cox'un karısının kız kardeşiydi aynı zamanda

• arkadslar ne peyton u ya kendımıze gelın brooke varken.hep mahvetmedımı,hayatımızı peyton tarzı tıpler brooke dıyorum baska sey demıyorum bıdaha bakın dıkkalı adamın hayatına renk verır daha bı baska bakarsın hayata.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: jimmyfloyd

arkadslar ne peyton u ya kendımıze gelın brooke varken.hep mahvetmedımı,hayatımızı peyton tarzı tıpler brooke dıyorum baska sey demıyorum bıdaha bakın dıkkalı adamın hayatına renk verır daha bı baska bakarsın hayata.....

bayılıyorum bu tabire...hayatına renk verir daha bi baska bakarsın hayata....
    süper laff

• evet yaa doğru.bencede brooke.hem zaten ilk başlarda peyton nathanla çıkarken Lucasa fazla yüz vermiyodu.tabi bakıyodu ama şimdiki kadar deil.brooke ise genelde herkeze bakıyo ama lucası bayaa uzun zamandır düşünüyodu.öyle olması lazım.hatam varsa düzeltin...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: jimmyfloyd

arkadslar ne peyton u ya kendımıze gelın brooke varken.hep mahvetmedımı,hayatımızı peyton tarzı tıpler brooke dıyorum baska sey demıyorum bıdaha bakın dıkkalı adamın hayatına renk verır daha bı baska bakarsın hayata.....

bayılıyorum bu tabire...hayatına renk verir daha bi baska bakarsın hayata....
    süper laff

e napıyım cok sevıyorum bu cumleyı sureklı kullanıyorum yerı geldıgınde....

• bana hala O.C daha güzel geliyo yaf
  • evet ikiside süper dizi...bence %49 tree hill,%51 the oc...
  • arkadaslar selamlar,
    ben bu yabanci dizilerin divxlerini satın almak istiyorum.
    acaba elinde arşiv olan varmı?
    ilgilenenler mesaj atarsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.