Şimdi Ara

ONE PLUS ONE vs ELİTE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
14.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babam İtalya'da çalışıyor one plus one diye telefon çıkarmış.Hoşuma gitti 16 gb 270 euro 64 gb 299 euro beyler babam alsa telefonu türkiyede çekme sorunu yaşarmıyım yurtdışından telefon alan oldumu?Tecrübeleriniizi paylaşırsanız sevinirim.Birde arkadaşlar eliteden iyimidir sizce çin malı ama gionee de öyle bakan varsa yazsın lütfen.Değerli görüşlerinizi bekliyorum.

• fiyat acisindanda one alir performans acisindanda. çekimde problem olmaz. alabilirsen 64gb al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elite alıp kazıkçıları sevindirme kardeş
  • konuyu hortlatmak gibi olmasında bu one plus TR de satılacakmı bilgisi olan varmı ?
  • Henüz öyle bir kararları yok muhabir sormuş onlarda gelecekte neden olmasın demişler
  • Her türlü one plus kardeşim. On numara telefon baban hemen alsın. Ben dahil türkiyeye gelmesini bekleyen çok kişi var. Pasaporta işletir baban geldiğinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oneplus one tabiki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one x mi ? Ps4 pro mu ?
    5 yıl önce açıldı
    Xbox one S alınırmı
    9 ay önce açıldı
    Xbox one s (3800 TL)
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geleydi çok iyiydi ya one plus one

yada xiaomi mi3 ü bekliyorum bende umarım en kısa zamanda türkiye pazarına bir giriş yaparlar

• ridvannsahin kullanıcısına yanıt
    Cihaz henüz satışa sürülmedi. sadece belli kullanıcılara davet yöntemi ile satınalma şansı (direk firmanın kendi satış kanalı ile) sunulmakta. 2014'ün üçüncü belki de son çeyreğinden önce dağıtım kanallarından satınalınması şu aşamada çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıllelioz

elite alıp kazıkçıları sevindirme kardeş

+1.One Plus al.
  • batak12 kullanıcısına yanıt
    64 GB lık model çok fazla talep gördüğü için firma 16 GB üretimini durdurdu ve şuan sadece 64 gb lık modeller üretiliyor.Mayısın son haftası satışta olucak ;)
  • evet ama , ilk partiler yine seçilmiş / şanslı kullanıcı kitlesine gidecek. şu anda alabilmek için bekleyen yaklaşık 38000 kişi var, bende onlardan biriyim kurada çıkarım belki diye..
    daha sonra ilk olarak çin ve hint pazarına sürüm , ardından USA ve EU pazarına sürüm olması bekleniyor..
  • Bize niye gelmiyor yaw.
  • arkadaslar xiaomi mi3 un ve one plus one in yaklasik olarak ulkemizdeki fiyati nasil olur(tabi tr ye gelirse)?

• Hala Türkiye'yi 2. Dünya ülkesi olarak gören firmalar var.Halbu ki bu telefon Türkiye'ye gelse ne kadar çok satar kim bilir.
  • Arkadaşlar çin amerikan falan o ülkenin mallarına vereceğimiz parayı kendi türk firmamıza versek olmaz mı? Hem firma bu sayede kalkınır ve kendi modellerini çıkartmaya başlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SosyaL-

Arkadaşlar çin amerikan falan o ülkenin mallarına vereceğimiz parayı kendi türk firmamıza versek olmaz mı? Hem firma bu sayede kalkınır ve kendi modellerini çıkartmaya başlar

Kusura bakma ama aldıkda belini mi düzeltti kendileri soketi bozuk oldunu kabul ettikleri halde para istediler elite gelicek gelicek bomba dediler çift hoparlör snapdragon ac yonga dediler hadi geçtim 1100-1200 dediler g2 32gb ile aynı fiyatta üstelik daha kaba ve eziliyor böyle firma kazanıcağına sözünde durmayan kazanıcağına hakkı olan kazansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SosyaL-

Arkadaşlar çin amerikan falan o ülkenin mallarına vereceğimiz parayı kendi türk firmamıza versek olmaz mı? Hem firma bu sayede kalkınır ve kendi modellerini çıkartmaya başlar

Turk firması dediğin bir dış ticaret şirketi. Cihaz üzerine marka basma, ambalaj yaptırma ve Android sürümünde lise öğrencisinin bile yapabileceği makyaj haricinde kattığı bir değer yok. Üstüne üstlük "yerli marka, yerli telefon" diye bence dolandırıcılığa girecek düzeyde kullanıcıyı yanlış bilgilendirme yapan basit bir şirket. Gerçi çok şaşırmıyorum, Turkcell bile "türk mühendisler tasarladı" diye uyduruk çin malı T40'ları vatandaşa çakarken bunun gibilere bir şey diyemiyorum.

Dikkat, telefona bir şey demiyorum, lafım firmaya. GM Discovery bence ilk çıktığında en iyi fiyat/performance telefonuydu. Yeterki bozulmasın, firmanın eline düşme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDino -- 10 Haziran 2014; 23:21:30 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.