Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 One Plus 8 Pro Satın Al 1 Eylül 2025 12:04 1 1 One Plus 8 Pro Ürün yaklaşık 3 4 yıldır bende alt kısımda hafif bir hayali ekran vardır. Çok hafif Ön ve arka taraf kaplama ile kullanıldı.Arka kapakta düşmeden dolayı hafif darbe mevcut Fakat sticker altında kalmıştır.Dokunarak anlarsınız ancak. Kamerada hafif dir toz lekesi gibi bir leke mevcut. Snapdragon 865 işlemci.12 gb ram 256 gb hafıza. Orjinal mc laren şarj aleti ile. Ben fiyat 6 bin diyorum.Aktif kullanıyorum. Fiyat sondur. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana,Yüreğir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Mi 13 Lite 8-256 7499TL SIFIR XİAOMİ ~ ZTE ~ TECNO CAMON ~ İNFİNİX ZTE REDMAGİC 10 PRO 24rem 1tb hafıza 37500 Mi13 Lite Beyaz 8/256 Sıfır Gibi