Şimdi Ara

One Piece | Netflix (2.Sezon Onaylandı) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
5
Favori
6.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • diziyi izleyip evrene ilgi duyan fakat binlerce bölümü görünce tadı kaçan varsa bir stüdyo netflix için animeyi güncel görsellerle baştan yapacak. henüz yayın tarihi belli değil. filler sezonları ve bölümlerdeki filler kısımları düşürünce one pace isimli fan projesi 1000 bölümü 400 küsür bölüme indirmişti, yeni seride de benzer akıcılıkta olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kogmen -- 8 Nisan 2026; 5:24:5 >

Anime gerçekten çok uzun. Punk Hazard ARC'ın sonuna kadar gelmiş, sonra Dressrosa Arc'ına devam edecekken resmi olarak Netflix'e geliyor diye haberler çıkmıştı. Tabii bize gelmedi veya globale geldi sadece. Öyle de kaldım Anime'de. 

aslında one piece oturup arka arkaya izlemek/okumak için çok daha uygun bir seri. bütün hafta bekledikten sonra arc bittikten sonra asla görmeyeceğin maymun suratlı balık gövdeli transın hüzünlü hikayesini 1 ay okuyunca insan sinir olabiliyor da seri seri izlerken çok koymuyor.  dile kolay 2009'dan beri haftalık okuyorum çektiğim çileyi anlatmam çok zor. bana saçma geliyor uzun muhabbeti çünkü açarsın 2-3 bölüm baktın sardı elinde seni uzuun süre götürecek keyifli materyal var demektir bu da bana daha çok keyif verir açıkçası.

Ben genelde kısa süreli işleri seviyorum, tek sezonluk veya AoT kalitesinde yapımlar. Naruto bu konuda en uzun izlediğimdi, onu da Shippuden'in sonlarına doğru bırakmıştım. Çocukluk kahramanlarımız Pokemon, Tsubasa'ya da zamansızlıktan girişmiyorum çok eski oldukları için. One Piece'e o zamanlar çalıştığım yerdeki ISG Uzmanı arkadaşım çok ısrar etmişti, sayesinde başlamıştım. 1 yıldan fazladır yine izlemiyorum ve animenin yarısını anca geçmişim. Manga tarafınsa ise Berserk'in ilk animesini izlemiştim, konu tam hikayenin asıl başladığı noktada kalınca da mangasına geçmiştim. En az 6-7 yıl olmuştur okumayalı, bir kaç ay önce takip ettiğim siteye girmeye çalıştım o bile kapanmış. Uzun soluklu işler takibi zor yahu, insan yaşlanıyor. En iyisi 3-4 sezonluk ve biten çalışmalar.

• hafta sonu

1. sezonu ve 2. sezonun 6 bölümünü izledim. 7 ve 8. bölümler kaldı onları da bu akşam izlerim.

mangasını, animesini vs. hiç bir izlemedim okumadım bilmiyorum.

direkt diziyi izledim ve beğendim.

teknoloji 18 yy sonları, 19 yy başlarına gelmiş ve orada kalmış.

absürd şekilde gelişmiş, fantastik öğeler de var.

hikaye bir yol macerası + kahramanın yolculuğu

aksiyon gayet iyi.

oyuncuları da gayet beğendim.

Aşçı Sanji hariç.

onun o iri çenesi gözüme batıyor.

galiba Witcher dizisinde, müzisyenle ağırda homo ilişkiye giren oyuncu aynı, daha sonra abisini öldürüp onu kral yapıyorlardı...

dizinin ana kötüsü : barok art

dizinin yardımcı kötüleri : diğer korsanlar

dizinin grisi : deniz kuvvetleri

dizinin kahramanları : yedi savaş lordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adolf1 -- 13 Nisan 2026; 14:0:15 >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.