Şimdi Ara

---> One Piece [MANGA] <--- !!!-->SPOILER SERBEST<--!!! (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.932
Cevap
43
Favori
243.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Herkesin tahmin ettiği şeyler oldu aslında. Aradan sonra çok tatmin etmedi.
  • 800. sayı tüm sevenlere hayırlı olsun.
  • bekledigim birşeydi, gayet begendim bu sayıyı.
  • 500 milyon... Hala Ace kadar ödülü yok Luffy'nin. ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500m Luffy gayet iyi, bide diğer kalanlarında ödülleri artsa
  • Son sayfası tüylerimi diken diken etti.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 500 <3

• Büyük hasır şapka filosu Son sayfada "Bu henüz anlatılmamış bir masal" yazınca aklıma filler geldi nedense

• Filo liderleri fena sağlam ekip oldu sonunda büyük balık oldu luffy

• Mangayi yeni okudum gayet guzel olmus.ancak luffynin ödülü 500 milyon olmus.o korsanlar nerden duydu ? Hadi bir yerlerden duydular diyelim luffy odulu duyunca tepki vermedi.adam 1 beli artis olsa havalara ucuyor.☺ hem koskoca doflamingo dayak yemis 500 milyon nedir ? 😢😢😢
  • 500 milyon az geldi bana
  • Gözler Sanjiyi arıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesis71421

Mangayi yeni okudum gayet guzel olmus.ancak luffynin ödülü 500 milyon olmus.o korsanlar nerden duydu ? Hadi bir yerlerden duydular diyelim luffy odulu duyunca tepki vermedi.adam 1 beli artis olsa havalara ucuyor.☺ hem koskoca doflamingo dayak yemis 500 milyon nedir ? 😢😢😢

Yendiği kişinin gücüne değil hükümeti ne kadar rahatsız ettiğiyle ilgili ödüller. Monkey D. Dragon'un kimseyi indirdiğini görmedik duymadık ama en çok aranan kişi o. Ödülü de en fazlaydı sanırım.
  • Pherus P kullanıcısına yanıt
    İyide doffy shichibukai ve içlerinde en tehlikelileri çünkü eski tenrryubito tabi birde kacirilan cocuklar esir alinan dressrosa halki smiley uretimi... bunlari ortaya cikaran kim hasir sapkalar normalde dunya hukumetinin yapmasi lazim halkin guveni azalmazmi.bence oldukca rahatsiz edici bir durum.hatirlayin crocodile yenilince luffynin degil smokerin adi soylendi neden shichibukailer güçsüz caylaklara yenilmez ve dunya hukumeti shichibukai olsada suclu kimseleri yakalar imaji icin.biraz uzun yazdim kusra bakma. Niye oyle düşündüğümü belirtmek icin yazdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis71421 -- 21 Eylül 2015; 11:48:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Luffy - 500 Mil

Zoro - 320 Mil

Usopp - 200 Mil

Sanji - 177 Mil

Robin - 130 Mil

Franky - 94 Mil

Brook - 83 Mil

Nami - 66 Mil

Chopper - 100

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barto sondan önceki karede bu ödüllerin dressrosa olayları hariç olduğunu ve herkesin 50 milyon daha arttığını mı söylüyor? yani luffy 550 zoro 370 olmuş sanırım. law'ın da 500 olduğu düşünülürse luffy'nin 550 olması normal.

bölüm çok doluydu, rob lucci olsun dof'un konuşmaları olsun jack olsun baya iyiydi. yeni devrimci ve yeni amiralin de küçük çizimleri vardı. jack sanırım kaido'nun elemanı ve baya güçlü bir şey. fuji'den korkmuyor 4 navy gemisine saldıracak muhtemelen bir amiral kadar veya daha fazlası.

bir dahaki bölümde de devrimcileri gösterse, saboyla dragon'un konuşmalarını okusak falan.
  • Güzel sayıydı yine.
  • LKLC kullanıcısına yanıt
    Sadece resimlere göz gezdirip kapattım mangayı.Eğer dressora olayları hariç ise usop nasıl god usop olarak biliniyor?
  • dewilswale kullanıcısına yanıt
    yanlış anlamışım bizimkiler dışında dressrosa olaylarına katılan herkese 50 eklenmiş
  • Mantikli gibi...

Hele de bu sayfadan sonra

http://i.hizliresim.com/1k8RAB.png

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.