Şimdi Ara

One Piece Karakterlerin Güç Seviyeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yonkou lardan biri zaten, ne kadar güçsüz olabilir ki?

    Kişisel görüşüm Kaido dan daha güçlü olduğu yönünde sadece
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roshipafu


    quote:

    Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

    Benim şahsi görüşüme (bir fizikçi olarak) en güçlü meyve Şu alabasta arc'ı öncesinde ağırlığını istediği gibi değiştirebilen bir kadın vardı ona ait. Doğru bir kullanımla ve kullanıcı ile 4 yonkou ya tek atabilecek güç görüyorum o meyve de

    O meyveyle en fazla 10.000 kiloya kadar çıkabiliyormuşsun yalnız. Doflamingo'nun tayfasındaki Machvise 10.000 tona kadar çıkabiliyor ve sağlam bir kullanıcıydı yinede Hajrudin'e yenildi bu adam. Yonkou falan hayal olur o meyveyle yani.



    Ya hocam bu meyvelerin gücü kullanıcı ile doğru orantılı değil mi? Yani kullanıcı güçlendikçe artmıyor mu bu sayı? Ben ona göre hesapladım çok geri plana attılar bu meyveyi çok




  • Yondaime Hokage kullanıcısına yanıt
    Kullanıcının gücü ile bağlantısı açıklanmadı.

    Sadece kullanıcının meyve üzerinde ustalaşma durumuna göre meyve daha etkili bir duruma geliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

    Kullanıcının gücü ile bağlantısı açıklanmadı.

    Sadece kullanıcının meyve üzerinde ustalaşma durumuna göre meyve daha etkili bir duruma geliyor.

    Heee Tamam o vakit. Ben ilk gördüğüm günden beri çok sevdiydim o meyveyi de o sebeple çok iyi olabileceğini düşündüydüm
  • Mihawkı biraz daha aşağıya yazabilirsin demiş bazı arkadaşlar ancak ben doğru yerde olduğunu düşünüyorum yanlış hatırlamıyırsam Mihawk ile Shank birebir kapışma yapıyorlardı yani bunu göstermiyorlar ama sözlü olarak geçiyor bu durum ancak Dikkatimi çeken Zoro ve Luffy nin puanı Luffy'i 85 Zoro ise benim gözümde 84 dür Luffy Gear 4 u gösterildi ki bence bunun daha sağlamına sahiptir diye düşünüyorum ancak dengesiz olduğu için Dof.. karşısında riske etmemiştir durumu ( bu benim görüşüm ) Zoro ise sol göz kapalı geziyor.. Bi sharingan :D şakası bi yana Mihawk tarafından eğitilmiş biri ki daha mihawk ile ilk karşılaştığında Mihawk bu zorodaki potansiyeli görüyor..Belki biraz hayranlıktan dolayı olabilir ama Zoro Oldukça güçlü benim gözümde ve acımasız ve yine ilerleyen bölümlerde houshoku haki ye sahip olabilicek biri ki Zoro vs Luffy kapışması arada bir oluyor ciddi ciddi luffy e denk bi nakama olması lazım zevk vermesi için :D biraz teori gibi oldu ama benim görüşüm bu şekilde.. Bide teach in gücü bence 97 garptan daha güçlü olduğunu düşünüyorum korkak felan ama çift meyve gücüne sahipki birisi karanlık iken diğeri WB ın gücü Ayriyetten bu adam D. Tabi korkak olduğu için D nin gücünü pek kullanamıyacak ama yinede puanı az geldi bana...Gelelim sarı saçlı aşçımıza onunda puanı nı görünce üzüldüm açıkcası Bence 73-74 arası olmalıydı Vergo ile dövüşünde gaz tehlikesi ve tatsuki chan ( umarım yanlış hatırlamıyorumdur) ortalık karışıktı bu yüzden ciddi bir dövüş olmadığını düşünüyorum vergo ile 1v1 atabilicek seviyede bana kalırsa ve son olarak crocodile zamanında schbukai olmuş WB ile arasında ki diyalog ve büyük savaşta rakiplerini düşünücek olursak bence çok hafif bir puan vermişsin Ek olarak: Alabasta arkına göre bakarsak luffy nin o haline yenilmesi ooda tarafından harcanmış gibi duruyor ancak Marineford savaşında gerçek Croco boyu gördük Mihawk ve Dof a kafa tutuyor şu anki hali kanımca luffy kadar güçlüdür :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkan4045

    Mihawkı biraz daha aşağıya yazabilirsin demiş bazı arkadaşlar ancak ben doğru yerde olduğunu düşünüyorum yanlış hatırlamıyırsam Mihawk ile Shank birebir kapışma yapıyorlardı yani bunu göstermiyorlar ama sözlü olarak geçiyor bu durum ancak Dikkatimi çeken Zoro ve Luffy nin puanı Luffy'i 85 Zoro ise benim gözümde 84 dür Luffy Gear 4 u gösterildi ki bence bunun daha sağlamına sahiptir diye düşünüyorum ancak dengesiz olduğu için Dof.. karşısında riske etmemiştir durumu ( bu benim görüşüm ) Zoro ise sol göz kapalı geziyor.. Bi sharingan :D şakası bi yana Mihawk tarafından eğitilmiş biri ki daha mihawk ile ilk karşılaştığında Mihawk bu zorodaki potansiyeli görüyor..Belki biraz hayranlıktan dolayı olabilir ama Zoro Oldukça güçlü benim gözümde ve acımasız ve yine ilerleyen bölümlerde houshoku haki ye sahip olabilicek biri ki Zoro vs Luffy kapışması arada bir oluyor ciddi ciddi luffy e denk bi nakama olması lazım zevk vermesi için :D biraz teori gibi oldu ama benim görüşüm bu şekilde.. Bide teach in gücü bence 97 garptan daha güçlü olduğunu düşünüyorum korkak felan ama çift meyve gücüne sahipki birisi karanlık iken diğeri WB ın gücü Ayriyetten bu adam D. Tabi korkak olduğu için D nin gücünü pek kullanamıyacak ama yinede puanı az geldi bana...Gelelim sarı saçlı aşçımıza onunda puanı nı görünce üzüldüm açıkcası Bence 73-74 arası olmalıydı Vergo ile dövüşünde gaz tehlikesi ve tatsuki chan ( umarım yanlış hatırlamıyorumdur) ortalık karışıktı bu yüzden ciddi bir dövüş olmadığını düşünüyorum vergo ile 1v1 atabilicek seviyede bana kalırsa ve son olarak crocodile zamanında schbukai olmuş WB ile arasında ki diyalog ve büyük savaşta rakiplerini düşünücek olursak bence çok hafif bir puan vermişsin Ek olarak: Alabasta arkına göre bakarsak luffy nin o haline yenilmesi ooda tarafından harcanmış gibi duruyor ancak Marineford savaşında gerçek Croco boyu gördük Mihawk ve Dof a kafa tutuyor şu anki hali kanımca luffy kadar güçlüdür :)

    Crocodile bence serideki güç dengesi oturtulmadığı dönemde yenildi. Yani seri ilerledikçe seviyesi arttı abimizin. Şöyle açıklarsam Mihawk gibi zirve karakterlerden birisi manganın o zamanlarında Don Krieg'in peşinden taa doğu maviye kadar gidiyor. Mihawk gibi bir karakterin ilgisini çekmiş Don Krieg düşün. Şuanki hikayede Mihawk , yeni dünyadaki bir sürü güçlü karakter onun ilgisini çekemez. Ama manganın başında herşey planlanmadığı için Mihawk gibi zirveyi daha manganın başlarında doğu mavide görüyoruz şaka gibi değil mi ?

    Ha tabi Dof ve Mihawk kulvarında değil Croco o kesin, ama manga ilerledikçe seviyesi 3-4 tık yukarı yükseldiği ortada, geri dönüş yapan bir abimiz ve 2 yıl aradan sonra sağlam döneceği ortada. 2 yıl önce gördüğümüz Sables, Sables pesado, Ground Secco, Ground Death, Barchan, Desert Spada, Desert La Spada vs güçlü teknikleri vardı. Haki ile logia dövüşünü Monet vs Tashigi'de gördük. Monet bile bir haki kullanıcısını zor duruma düşürebiliyor. Crocodile daha iyi bir logia kullanıcısı bence bir sürü koramirale zor anlar yaşatır diye düşünüyorum. 2 yıl içerisinde hakide öğrenmişse çok daha iyi seviyelere gelebilir belki amirallerin yaptığı haki savunmasını bile yapıyordur şuan bilemeyiz.

    Sonuç olarak şuanki hikayede Crocodile güçlü olacak buna garanti veriyorum ben




  • Konuyada güncelledim

    Top 10 ( Sırasız )

    - İm
    - Roger
    - Beyazsakal
    - Gorosei 5'lisi
    - Garp
    - Reyleigh


    Top 24 ( Sırasız )

    - Dragon
    - 4 yonkou
    - Kong
    - Sengoku
    - Mihawk
    - Akaiunu
    - Aokiji
    - Shiki
    - Güncel 3 amiral



    Top 37 ( Sırasız )

    - Oden
    - Beckmann
    - Marco
    - Shiryu
    - King
    - Katakuri
    - Queen
    - Doflamingo
    - Sabo
    - Weevil
    - Tsuru (Genç)
    - Amiral Adayları ( Chaton ve Gion )


    Top 58 ( Sırasız )

    - Kuma
    - Jozu
    - Jack
    - Magellan
    - Kid
    - Law
    - Jack
    - Smoothie
    - Cracker
    - Hyogoro
    - Lucci
    - İnuarashi
    - Nekomamushi
    - Ashura
    - Kawamatsu
    - Denjiro
    - Hancock
    - Sanjuan Wolf
    - Chinjao ( Genç )
    - Urouge
    - Vista


    Top 89 ( Sırasız )

    - Enel
    - Pica
    - Oz Jr.
    - Dorry
    - Broggy
    - Jinbei
    - Crocodile
    - İvankov
    - Drake
    - Hawkins
    - Bege
    - Kaku
    - Kyoshiro
    - Sai
    - Apoo
    - Karasakal Korsanları ( Burgess, Van Auger, Lafitte, Avalo Pizarro, Vasco Shot, Caterina Devon )
    - Perospero
    - Snack
    - Judge
    - İchiji
    - Vergo
    - Kyros
    - Kinemon
    - Jyabura
    - Moria


    Top 127 ( Sırasız )

    - Cipher pol üyeleri ( Maskeli 4'lü, Stussy, Blueno, Fukurou, Kumadori, Kalifa )
    - Germa 66 ( Niji, Yonji, Reiju )
    - Üst Düzey Koramiraller ( John Giant, Mf'deki 7'li, Ronse, Lacroix )
    - Oven
    - Daifuku
    - Ceasar
    - Daz Bones
    - Smoker
    - Alaaddin
    - Pedro
    - Sicilian
    - Killer
    - Amande
    - Hody ( Haplı )
    - Tamago
    - Cavendish
    - Bartolomeo
    - Trebol
    - Diamante


    Top 140 ( Sırasız )


    - Wadatsumi
    - Holdem
    - Hajrudin
    - Elizabello
    - Kanjuro
    - Monet
    - Pekoms
    - Lao G
    - Gladius
    - Senor Pink
    - Machvise
    - Bellamy
    - Dellinger

    Tayfayı eklemeden bu şekilde olurdu, genel bir sıralama yapmak çok zor Op'ta ama '' Top '' şeklinde düşünürsek 3 aşağı 5 yukarı böyle düşünüyorum. Tabiki daha karakterler eklenecek, o zaman güncellerim. ( Hepsinin 2 yıl sonraki hallerini düşünerek yaptım bu '' Top '' sıralamasını tabiki )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roshipafu -- 16 Temmuz 2019; 12:37:48 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roshipafu

    Konuyada güncelledim

    Top 10 ( Sırasız )

    - İm
    - Roger
    - Beyazsakal
    - Gorosei 5'lisi
    - Garp
    - Reyleigh


    Top 24 ( Sırasız )

    - Dragon
    - 4 yonkou
    - Kong
    - Sengoku
    - Mihawk
    - Akaiunu
    - Aokiji
    - Shiki
    - Güncel 3 amiral



    Top 37 ( Sırasız )

    - Oden
    - Beckmann
    - Marco
    - Shiryu
    - King
    - Katakuri
    - Queen
    - Doflamingo
    - Sabo
    - Weevil
    - Tsuru (Genç)
    - Amiral Adayları ( Chaton ve Gion )


    Top 58 ( Sırasız )

    - Kuma
    - Jozu
    - Jack
    - Magellan
    - Kid
    - Law
    - Jack
    - Smoothie
    - Cracker
    - Hyogoro
    - Lucci
    - İnuarashi
    - Nekomamushi
    - Ashura
    - Kawamatsu
    - Denjiro
    - Hancock
    - Sanjuan Wolf
    - Chinjao ( Genç )
    - Urouge
    - Vista


    Top 89 ( Sırasız )

    - Enel
    - Pica
    - Oz Jr.
    - Dorry
    - Broggy
    - Jinbei
    - Crocodile
    - İvankov
    - Drake
    - Hawkins
    - Bege
    - Kaku
    - Kyoshiro
    - Sai
    - Apoo
    - Karasakal Korsanları ( Burgess, Van Auger, Lafitte, Avalo Pizarro, Vasco Shot, Caterina Devon )
    - Perospero
    - Snack
    - Judge
    - İchiji
    - Vergo
    - Kyros
    - Kinemon
    - Jyabura
    - Moria


    Top 127 ( Sırasız )

    - Cipher pol üyeleri ( Maskeli 4'lü, Stussy, Blueno, Fukurou, Kumadori, Kalifa )
    - Germa 66 ( Niji, Yonji, Reiju )
    - Üst Düzey Koramiraller ( John Giant, Mf'deki 7'li, Ronse, Lacroix )
    - Oven
    - Daifuku
    - Ceasar
    - Daz Bones
    - Smoker
    - Alaaddin
    - Pedro
    - Sicilian
    - Killer
    - Amande
    - Hody ( Haplı )
    - Tamago
    - Cavendish
    - Bartolomeo
    - Trebol
    - Diamante


    Top 140 ( Sırasız )


    - Wadatsumi
    - Holdem
    - Hajrudin
    - Elizabello
    - Kanjuro
    - Monet
    - Pekoms
    - Lao G
    - Gladius
    - Senor Pink
    - Machvise
    - Bellamy
    - Dellinger

    Tayfayı eklemeden bu şekilde olurdu, genel bir sıralama yapmak çok zor Op'ta ama '' Top '' şeklinde düşünürsek 3 aşağı 5 yukarı böyle düşünüyorum. Tabiki daha karakterler eklenecek, o zaman güncellerim. ( Hepsinin 2 yıl sonraki hallerini düşünerek yaptım bu '' Top '' sıralamasını tabiki )
    ilk siradaki im kim?




  • Bence shanks ya da bb en guclu yonkou sabo yonkou ve amirallerden sonra en güçlü kişi jinbei geride sanki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erkahn kullanıcısına yanıt
    dünya hükümetinin başındaki kişi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.