Şimdi Ara

One Piece (1999- ) | Egghead Island Arc (336. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.493
Cevap
40
Favori
203.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani kaido için law devreye girecek deniyor. Onun meyvesinin özelliğinden dolayı. Kaido'yu öldürebilirler bence. Hatta burdan bir dram hikayesi bile çıkarabilir Oda :) bukadar intiharı deneyip deneyip sonunda ölürse istediği huzura da kavuşmuş olur koca reis :) mutlu bir ölüm olur yani.

Shanks'ın o sözleri var. Rayleigh'e söylediği "bir çocuk gördüm, aynı roger kaptanın sözlerini söylüyordu" demesi var. Shanks mühim adam mühim :)

Karasakal değişik bir tip. Dediğin gibi kavgalardan kaçıyor. Yonku sistemini o bozabilir. Büyük bir dert açacakta bakalim nezaman. Akıllı kötülerden çünkü. Ben kaido'yu karasakal alır diyorum 3 kişiliği var zat-ı muhteremin. Kendi meyvesi güclü. Wb'nin meyve de öyle. Üçüncü kişilik için en güçlü yaratığın meyvesi (kaido) olabilir. 3 kişilik icin de şunu söyleyeyim. Birisi kötü hali. Tayfadan arkadaşını öldürdü. Birisi normal-iyimser hali. Luffy ile karşılaştıkları bir sahne vardı. Hayaller bitmez vs diyordu. Birisi de korkak hali. Wb'nin karşısındaki genel durumu.

Roger hayale nasıl ulaştı ama. Bu da var. Op'nin sonuna dair bir teori vardı. Orada geçiyordu kara parçaları birleşecek diye. (All blue, sanjinin hayali). Bizim kaptan kral olursa yonkuya gerek kalmaz bence :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zoro'dan bahsetmeyi unutmuşum. Ben tekrar bir zoro vs mihawk görür müyüz bilemiyorum. Benim (sallamak serbest neticede ) tahminime göre, mihawk'ı shiryu halledecek. Zoro ise, hem mihawk'ın intikamını alacak hem de dünyanın bir numarası olacak.

• Aynen Enies Lobby her zaman birinci sıradadır benim için. İkinci Sabaody, özellikle tayfanın Rayleigh ile konuşması ve Ray-san'ın Roger'i anlatması...

• Bende eneis lobby ciyim robinin hikayesinde gözümden yaşlar boşaldı,gerçek hayattan bir yaşam gibi yazmış adam valla,hiç sırıtmadı ki böyle insanlar vardır,yaşamayı haketmediğini düşünen.
    Oralarda güç atlaması,lucci ile kapışmaları filan çok acayipti,ki diğer dövüşlerde gayet iyiydi yoksa mantıklı baksak hepsi saçma gelir dediğin gibi ama sonuçta fantazi-shounen bu adamlar en basitinden o kadar güçlülerdiki luffyle zoronun fırlatılışı duvarı yararak şehrin öbür ucuna uçmaları filan,diğer adamlkarın tekniklerine karşı çaresiz kalmaları filan hemen aşılacak bir şey deildi normalde zaten,ama bir iki poer upla hepside çok güzel düşünülmüştü adamları harcadılar.

Episode 0 seyrettim ama garp ile songokunun gücünü göstermemek için orayı yoketti burayı yıktı ile geçiştirdiler,bişi anlamdıkki gene.
    Narutoyuda seyrettim one pice kadar başarılı deil,zaten benim seyrettiğim en iyisi one piece ama bu demek deil ki her arcı beğenicem,bleach i sırf başkarekteri yüzünden(çok gıcık ve itici) ve ruhlar vs ilgimi çekmediğinden 1-2 bölüm seyrettim beğenmedim zaten sonlandırmışlar,e maldan anlıyoruz.

Ne yalan söyleyeyim luccili bölümleri özledim tekrar tekrar o bölümleri hatta ilk bölümleri seyrettim ama savaş ve sonrasını tekrar izlemek içimden gelmiyo o kadar,keşke adam gibi gene bizimkilerin zorlanacağı güzel bir arc yazsa adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: belli belirsiz

O adam(çincao muydu adı) sadece haki kullanmıyor muydu. Meyve gücü yoktu sanırım. Işte anlatmak istediğim, haki konusu çıkış noktasından bambaşka bir yere geldi. Ve dediğim gibi marineford biraz aceleye gelmiş gibiydi. Siz "en güçlü" tanımından daha fazlasını beklemişsiniz. Olabilir tabi. Sizin yorumunuzdur. Benim korkum, nihai ve son savaşın da bu tip bir aceleye getirilme durumu. Yani okadar izliyoruz, takip ediyoruz vs. Yazık olmasa bari.

Haki konusunun çıkış noktasından bambaşka bir yere geldiğini pek sanmıyorum
    Oda ilk sayıdan/bölümden itibaren bu olayı kurgulamışsa, öyle 10-20 sayıda da şöyle bir şey geliştireyim diyecek biri değildir herhalde

Marineford arc ı açıkçası ben yeterli bulmuştum, sadece açıklanmayan bazı durumlar var

Internet alemlerinden takip ediyordur ve çıkarımlar yapıp, oynamalarda bulunuyordur o yılan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jorji

Aynen Enies Lobby her zaman birinci sıradadır benim için. İkinci Sabaody, özellikle tayfanın Rayleigh ile konuşması ve Ray-san'ın Roger'i anlatması...

Madem bahsini açtınız. Hatırlatmasını yapalım. Dediğiniz 400. Bölümde oluyor. Gerçekten de güzeldir. Roger'ı sağ kolundan dinlemek vs.

• Adam yıllarca karanlık meyvede ustalaşmıştı zaten ki kendisi en güçlüsü oydu onu görünce delirip kestim,kestim gurban ama bi de hele ace neden kestim diye anlattı ya,shanks öyle meyveyle alınabilecek bi adam olaydı zaten çoktan alırlardı adamı,adamda meyve gücünü sıfırlayan haki var,hatta kral hakiside var,kabasakalın hiç şansının olduğunu sanmam ama kalleş biri anca kalleşlikle alırsa alır.
    Hem adam meyveyi gayette kullandı hemde full olarak adayı yıkacaktı ama the buda amcam beynine verdi ışını,shanks adam ya kılıcla koca akaniunun yumruğunu durdurdu adam ki o yumruk(tanıdın mı o yumruğu) hem dedenin fişini,hemde ace'in ateş bedenini bile yakacak güçteki yumruktu düşün artık adamdaki gücü,her türlü alırdı yani akanıuyu orda,zaten akanıu alabilcek olsa saldırdı en büyük düşmanlarından biri mekanına gelmiş daha ne.

Ayrıca kaidoyuda yenmesi imkansız adama hiçbişi işlemiyo,madem dediğine göre kullandıkça yorulup gücü düşüyo,e kaidoda öyle bişi yok adam dötünü dönüp rocky misali vur vur dese kabasakal yorulunca tek hamlede işini bitirirki bu diğer elemanlar içinde geçerli olur.
  • quote:

quote:

Aynen Enies Lobby her zaman birinci sıradadır benim için. İkinci Sabaody, özellikle tayfanın Rayleigh ile konuşması ve Ray-san'ın Roger'i anlatması...

Madem bahsini açtınız. Hatırlatmasını yapalım. Dediğiniz 400. Bölümde oluyor. Gerçekten de güzeldir. Roger'ı sağ kolundan dinlemek vs.

videosunu da koyalım.

Özellikle 3.44'den itibaren Ray-san'ın söyledikleri çok hoşuma gitmişti ilk izlediğimde.

• belli belirsiz kullanıcısına yanıt
    Kaidonun meyvesi olduğunu sanmıyorum adam bildiğin yarma,türünden dolayı gibi,ama büyük olasılıkla gücünün yanında hakidede iyidir diye tahmin ediyorum,shanks haki,kaido haki,karasakal 2 meyve artı kalleşlik,big momdada meyve gücünün yanında illaki bişileri vardır,yoksa kolay kolay yonlou olmak zor.

Ayrıca sayfayı bulamadım ama kaido için şu kadar asılmış,bu kadar şiş kebaplara getirilmiş,sularda(suda bğulurdu meyvesi olsaydı boğılmasa bile dipte kalırdı çünkü meyveciler suda çekiçtirler) boğmuşlar,içine bade koymuşlar diye bir kısım vardı,sanmıyorum o yüzden meyve olmasını yoksa o adamı denize fırlatabilecek güçte illak,i birisi vardır.
  • quote:

quote:

quote:

videosunu da koyalım.

Özellikle 3.44'den itibaren Ray-san'ın söyledikleri çok hoşuma gitmişti ilk izlediğimde.

Iyi yaptınız :) güzel gerçekten. Rayleigh'nin robin'e tavsiyesi, lufi'nin usopp'a (ki hiç sevmem usopp'u ) diklenişi de güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

Yav aokijiyle shankste ne gördük ki nerdeyse hiçbirşey.
    Adam kime yettiki yav ben göremedim de,kimi indirdi eften püften dev albayı dövdü oda ölmemiştir kesin,7 lord,amiraller,lordlara bişey yapaydı,sonuçta en güçlü adam diyoruz,bak macellanada dedi bunu adam hapishanedeki herkesi öldürdü resmen,hemde yaralandığını görmedik bile(gerçi nerdeyse ölüyor denmiş).
    Sonra bu kadar biliyosun akaniu ile buzcı aokijinin kaç ay savaşlarının sürdüğünü biliyormusun,bu adamlar nasıl o kadar dövüşüyorlar o zaman,örneğin adadaki devler vardı bi başlıyolardı sabah ezanından akşam ezanına kadar savaşıyolardı bunlarda çok güçlülerdi(yaşlarıda kimbilir kaç yüz yaşındalardı) onlar yorulmuyo bitmiyo ama dede bitiyo mu no no no dede zaten bişi yok.
    Ayrıca super herolarda en güçlü yıkım gücü elinde ultimate nilüfer olan reed o zaman galactus bile etme eyleme viran deyip dizçöküyodu evreni yokedecek aleti görünce,akılda bir güç,silah sonuçta,yıkıcı güce bakarsak,ama daha çok neye bakıyoruz hulk,thor,sentry vs dayanıklılık,salt güç hem yara almayıp hemde karşısındakileri rahatlıkla flawless victory şekilde çizik almadan almasına,e dede delik deşik nasıl olacak.

Bir paragraf başı yap, boşluk koy hocam, gözüm yandı

Ya hu senin görmen önemli değil
    Yazar öyle diyorsa öyledir
    Adam için dünyayı yok edecek güçte diyorsa öyledir yani.
    Okuyucu savaşta sadece niye hepsini alamadı sorusunun cevabını bulmaya çalışmalı.
    O da seride belli yerlerde belirtildiği üzere, hastalık + yaşlılık + müttefiklerinin zarar görmesini istememesi.

Aokiji ile Akainu arasındaki savaş 10 gün sürüyor.
    Bak WB onu yaşlı olduğu için yapamaz herhangi bir yonkou ile
    Yani 10 gün boyunca elinden kaçarsan yenersin
    Ama adam için bir sınır koymazsın, yani kaybedeceği bir değer yoktur, bu yüzden de kendini sınırlamaz, tek bir vuruşu ile dünyaya büyük hasar verip rakibini de öldürebilir
    Gücü bu yönde çünkü.
    Bu şekilde bir bilgi veriliyor bize.

Aokiji ve Shanks ile olan şeyde şunu kanıtlıyor.
    Bu adam yaşlı bile olsa, onu bir şekilde yormazsan (ki bu bedenini büyük hasarlar vererek, birçok yönden saldırarak olur, o da teke tekte olmaz), aokiji yi umursamadan yere düşürdüğü gibi ezer önüne geleni.

Aokiji kim ki?
    Akaiunu ile 10 gün savaşmış işte anca

Ki bu durum da yine şunu kanıtlar.

WB savaşın başındayken gücü inanılmaz derece yüksek seviyedeydi.
    Aokiji bu yüzden karşısında duramadı bile.
    Akaiunu ile karşı karşıya geldiğinde ise hemen hemen onun seviyesine düşmüştü aldığı yaralarla vs.
    Zaten savaşın son kısımlarıydı artık.

Şöyle yani.
    Bir adam yara almaya başladığı zaman şu anlaşılır, bu adamın güç seviyesi düşüyordur artık. Yorulmaya başlamıştır vs. (Thor, Sentry, Superman, hepsi içinde böyledir)
    Akainu nun meteor yağmurunu kılıcıyla rahatça durduğu noktadan, onun saldırısıyla yara aldığı sahneye geçiş aradaki güç düşüşünü de gösteriyor.

Yani daha nasıl anlatabilirim bilemedim Wb nin olayını

Ayrıca Reed in UN yi elinde bulundurması yıkım gücünün en fazla olduğu anlamına gelmiyor
    Daha karışık şeyler var, konuyla alakası olmadığından pek girmek istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

Adam yıllarca karanlık meyvede ustalaşmıştı zaten ki kendisi en güçlüsü oydu onu görünce delirip kestim,kestim gurban ama bi de hele ace neden kestim diye anlattı ya,shanks öyle meyveyle alınabilecek bi adam olaydı zaten çoktan alırlardı adamı,adamda meyve gücünü sıfırlayan haki var,hatta kral hakiside var,kabasakalın hiç şansının olduğunu sanmam ama kalleş biri anca kalleşlikle alırsa alır.
    Hem adam meyveyi gayette kullandı hemde full olarak adayı yıkacaktı ama the buda amcam beynine verdi ışını,shanks adam ya kılıcla koca akaniunun yumruğunu durdurdu adam ki o yumruk(tanıdın mı o yumruğu) hem dedenin fişini,hemde ace'in ateş bedenini bile yakacak güçteki yumruktu düşün artık adamdaki gücü,her türlü alırdı yani akanıuyu orda,zaten akanıu alabilcek olsa saldırdı en büyük düşmanlarından biri mekanına gelmiş daha ne.

Ayrıca kaidoyuda yenmesi imkansız adama hiçbişi işlemiyo,madem dediğine göre kullandıkça yorulup gücü düşüyo,e kaidoda öyle bişi yok adam dötünü dönüp rocky misali vur vur dese kabasakal yorulunca tek hamlede işini bitirirki bu diğer elemanlar içinde geçerli olur.

Yıllarca falan kullanmıyor ki, nerede yazıyor yıllarca kullandığı ve ustalaştığı?

BB nin meyvesinin gücü her şeyi emebilmesi, sıfırlama değil tam olarak

Ayrıca WB nin meyvesini ele geçirip birkaç özelliğini kullanınca 'DAHA TAM OLARAK KONTROL EDEMİYORUM' diyordu.
    Bir meyvede ustalaşmak 10 saniye ile olmuyor.
    Dofy ile luffy gibi yıllarca kullanması lazım asıl potansiyeli ile savaşabilmesi için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

O adam(çincao muydu adı) sadece haki kullanmıyor muydu. Meyve gücü yoktu sanırım. Işte anlatmak istediğim, haki konusu çıkış noktasından bambaşka bir yere geldi. Ve dediğim gibi marineford biraz aceleye gelmiş gibiydi. Siz "en güçlü" tanımından daha fazlasını beklemişsiniz. Olabilir tabi. Sizin yorumunuzdur. Benim korkum, nihai ve son savaşın da bu tip bir aceleye getirilme durumu. Yani okadar izliyoruz, takip ediyoruz vs. Yazık olmasa bari.

Haki konusunun çıkış noktasından bambaşka bir yere geldiğini pek sanmıyorum
    Oda ilk sayıdan/bölümden itibaren bu olayı kurgulamışsa, öyle 10-20 sayıda da şöyle bir şey geliştireyim diyecek biri değildir herhalde

Marineford arc ı açıkçası ben yeterli bulmuştum, sadece açıklanmayan bazı durumlar var

Internet alemlerinden takip ediyordur ve çıkarımlar yapıp, oynamalarda bulunuyordur o yılan.

• O zaman ace 'i nasıl yendi ki bu herif ustalaşmadıysa meyvesinde,dai enkei ile kabasakalın karanlığı çarpıştı ace yenildi,ace gayet kullanıyodu takır takır hiken filan,ustalaşmadıysa nasıl kaptan yaptılar ki bu adamı sonra,gerçi meyvesi en güçlü meyve diye geçiyodu galiba belkide ondan kazanmıştır.

Ben onu karanlığı kullanmakta ustalaştıysa,iyi kötü depremide kullanabilmesi lazım diyerek yazdım,o zürafa eleman dönüşür dönüşmez zorroya her hareketi çektiydi meyveyle.

Senin dediğine göre şu an en güçlü adam kabasakal o zaman, ama niyeyse akanıu tek gelmesine rağmen hemen topukluyo,bence o kadar güçlü değil,yoksa adamlarıda yanındayken niye akadan kaçsın,he güçlüde en güçlü değil,ama kalleş.

Zaten marco diyo orda dede eskiden sen dostunda gelse saldırı yemezdin diye adam bitmiş zaten okeye dönüyo,birazda o yüzden saldırılara yakalanıyorda ama o zaman eski güçlğ demeleri lazımdı,rogerdan evvel filan,bu son savaştaki hali güçlü kelimesiyle bağdaşmıyordu,şimdide Kaidoda bunu gösterdi herif hakketen hulk gibi bişey fiziksel saldırılar etki etmiyor elemana ve dededen çok daha formda bir eleman bu sefer çok canlar yakacak gibi ki Kidd'i haşat etti bile.

Aokiji vs Akaniu 10 gün sürmüş adada bir kısım yanarken diğer yarısıda donmuş işte güç böyle bişey,üstelik ikisi üzerinde dedenin saldırıları bile etki etmediğini gördükhttp://tr.onepiece.wikia.com/wiki/Sakazuki# burdada demiş zaten.

Birde şu açıklanmayan shici ile amiral kim onu merak ediyorum,iyice güçlenmeye başladı elemanlar.

Ultimate N. olayına gelince işine gelince Thor,Supo vs gezegem yıkarlar anca yıkıma bakalım yazmışın,reed de yokediyo işte hemde Galactusa dizçöktürüyo o zaman ıronman suit giymesin demk gibi bişey bu.
  • meyveden meyveye de fark var sanırım. wb'nin havayı tuttuğu saldırıda her yer yamuk - yumuk oluyordu. kontrolü zor olsa gerek.

karasakal sinsi kötülerden. güçlü mü evet güçlü. fakat öyle yenmek istediği kişinin karşısına direk çıkabilecek biri değil. en azından şimdiye kadar bu böyle oldu. wb'nin karşısına wb en bitik halindeyken çıktı, shanks'ın karşısına çıkmak yemedi ve döndü gitti. akainu'yu yazmışsın zaten.

akainu hakkındaki bilgilere bildiğim halde bir daha baktım da, çok güçlü kardeşim
    E tabi yani ne kadar güçlüysen kontrolü o kadar zor oluyor haliyle,ama yok meyve sınırı vardı filan denemez ahanda aka vs aokiji adamlar adanın iklimini deiştirmiş 10 gün sürmüş vs,ao ayağı gitmiş vücudu delik deşik olmuş istese öldürürmüş akaniu diyorlarki aonun halinden belli gibi zaten,bide daha meyvenin uyanışı çıkardı başımıza oda of o zaman ne olur artık bunlar kimbilir.

Ne güzel macellan dayı öldürdüydü tek attıydı karasakal ve çetesinin tümüne hep pislik shriyu kurtardı,kaçışları yoktu yoksa ölümden macellende çok acayip bişiy adama dokunmayı bırak yanına yaklaşamıyon tozundan gazından,ama sürekli tuvaletteydi ve gitmesi gerekiydu mutlaka zayıf tek yönü buydu.

Karasakal logia değil vücududa zayıf kendi diyodu hatta ben logia deilim bütün saldırıları vucuduma alıyorum diye ama bu bedelin karşılığındada tüm meyvelerin gücünü yokeden bi meyvesi var ki meyvesine güvenen birinin karasakala karşı pek şansı yok e shanks te zateen meyve kullanmadığı haki şampiyonu(büyük olasılıkla reyleigha yakın biri) olduğundan diğerleri görünce tırsması çok normal,bi anlamadıım saçmalıkta ben beckman moku yedik diyip elleri kaldıran kizaruyu ne ara bıraktı o herifte kizaru luffynin peşinden ışın attı sırf gerilim olsun diye saçmalamış orada oda.
  • az önce baktım da hatırladım o sahneleri. evet haklısın. shanks'ta aokiji'ye müdahele edebilirmiş aslında. o da kizarudan önce suyu donduruyor.
    Heh yaşa arkadaşım adam o gücüyle (ki sadece tek deil ben bekman,çiğ tavuk kemirici silahlı şişko vs dolu adamı var) tek kılıcı kesiyo ama canını hiçe saydığı luffy'i delik deşik edecekler hiçbiri yok piyasada yav yani tamam öyle olacta böyle olacak filmde heycan gerilim yaratılacakta o kadarda saçma olmamalıyıdı,oprda yaratılmaya çalışılan gerilim savaşın genel gidişatına göre çok suni plmuş,ulan ordaki kadar luffy e dedeye filan girişseydi bu amiraller dediğim gibi ne luffy,ne ivankov ne başkaları kalırdı,sonra koca Mihawk'ın Vista'ya galip gelememeside tuhafıma gitti hani bu herif dünyanın en iyi kılıççısıydı,tamam Vistada komutanlardan biri boş adam deil filanda o kadar tutması pek normal gelmedi bana çünkü mihtanınwk shanks ile kapışabilen başabaş düellolar yapan(kolunu kaybedince artık yapmak istemiyor hatta mihawk) birinin vistaya tek atmasada 1 dakkada filan almalıydı(shanks diyoruz akaniuyu durduran tek adam diyoruz).
  • vista'yı harcayabilirdi aynen. benim favorim marco zoan tipi güç olarakta marco.

daha önce de dediğim gibi umarım seriye yazık olmaz. nihai savaşa doğru gidiyoruz ve karakterler marineford'dan daha fazla ve daha güçlü olacaklar. bunu nasıl adil ve güzel dağıtacaklar merak ediyorum. (korkulu bir merak tabi bu ). benim için baştan 1 - 0 geride zaten son savaş çünkü buggy var marinefordda da vardı lanet gelsin Oda seviyor troll karakterleri.
    Yok be yav daha ne nihai savaşı bu gidişle adam seriyi bitiremeden Martin(got) gibi ölecek,gerçi odada martin de seriyi komple sonunu teslim etmişler birilerine ölselerde seriler devam edecekte,bu seriler bizi gömer böyle giderse.

Valla daha önce eneldede batırmıştı çok güç verdiği için ortadan kaldırdı karakteri(aya yolladı),savaşta zaten hiç yapamadı olay döngüsünü (geçen baktım akaniu tek bir yumruğuyla dedenin yüzünün yarısını alıyor,2 vursa demek komple kafası gidecek adamın ama vurmuyo gidiyo vurabilecekken hiklayeden mideye lav yerleştiriyo ki ordada ölmesi lşazımdı anında aşağıdan çıkana dek lav gitmesi lazım normalde) hiç bağlayamamış,gene onca adamı bi araya toplarsa gene cüneyt arkın filmlerine döner savaştaki gibi(filmlerinde arkada koşan adamlar hep tek saldırır diğerleri bekler) gerçi işin içine haki çeşitlerini vs katmaya başladıda,iyice çorba oldu daha bide meyve uyanması var belkide en önemlisi D. olanlarda olan birşeyler var(ki bu sayede beast kaidoyu durduracağına inanıyorum fiziksel olarak hasar almadığına göre kaba güç,haki işe yaramaz) belkide savaşa en çok etki edecek olan budur,gerçi zorro ile arayı açmasıda bununla olabilir gibi.
  • 
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.