Selam arkadaşlar uzun düşünceler sonunda yeni bir karakter açmaya karar verdim ve şuanda sp kasıyorum daha önce Aege serverında __MANYETO__ isimli bir çarım vardı (hala var)Çar int artık uniqlerden sıkıldım avrupa açmak istedim önerilerinizi bekliyorum.ve ikinci yardımcı skill ne olmalı onuda yazasanız açıklamalı sevinirim aklımdakiler başlık verdiğim sikiller ama 2.sine karar veremedim önerilerinizi bekliyorum.Açmak istediğim çar pvp ve hunter tif çarı olmasını istiyorum şimdiden tşk.
Saygılarımla..
Hayatı Paylaşmak İçin....
One Handed defansı en sağlam char ama atack fazla yok ama two handed ise defansı sıfıra indirior damage sağlam koyuyor karar senin
two handed derim
bende two handed önerrim ama çok yavaş koşuo
2 cevap için tşk ama sorum tam anlaşılmamış heralde 2. skill söyleyen yok tekrar tşk
2h ın defansı 1h a göre daha az, aa daha çok vuruyo.. ben 2h derim. yan skill olarak defansını iyice arttırmak istiyosan cleric aç, yok zaten yavaşım, hızlanıyım diyosan bard aç. ama cleric daha matıklı gibi.. en azından yüksek lv larda.
@izmirli mert 2sininde hızı aynı
2h ben çok seviorum onları ve kasması hoşuma gidio forever 2h
quote:
Orjinalden alıntı: PanadoL
kasması hoşunamı gidiyo
hiç wizard kasmadın galiba
zevkler renkler tartışılmıo hatırlatayım ayrıca seninle de yanyana venus te kasmışlıımız var benim çar vardı orda o0_DeviL_0o die ama sonra ayrıldım ama nese ben seviorum kasmasını ( psikopatmıyım been )
@PanadoL hatırlıyorum o günleri adunlarda kasardık beraber
Konu yanlış yerde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme