Şimdi Ara

One Guy One Screwdriver ile imtihanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler duymuşsunuzdur bu videoyu... Cinsel organına bir tornavianın sapını sokan psikopatın tekinin videosu. hiç haz etmem, nefret ederim böyle şeylerden. Videoyu duydunta ve öğrendikten sonra izlememiştim... ama 2 gündür bende takıntı ve saplantı haline geldi. içimde bir dürtü izlemem gerektiğini söylüyor ve rahatsız ediyordu beni... sanki hayatımın geri kalanında devam edicekmiş gibi rahatız ediyodu bu dürtü beni... hatta bi ara "neden bu kadar takıntılı bir insanım ki" diye nefret ettim kendimden...

neyse az önce el clasico'yu ilerken yine aklıma geldi ve artık canıma tak etti... art arda 3 kez izledim videoyu... kendimi berbat hissediyorum. paylaşmak istedim.

• o video fake yalnız. google'da araştırırsan gerçek olmadığını görürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

o video fake yalnız. google'da araştırırsan gerçek olmadığını görürsün.

benim derdim video değil aslında... neden böyle takıntı haline getirdiğim. nitekim video çok da rahatsız etmedi aslında.
  • Mutlu musun söyle mutlu musun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

benim derdim video değil aslında... neden böyle takıntı haline getirdiğim. nitekim video çok da rahatsız etmedi aslında.

bana da oluyor o. merak ediyorsun, izlemeden için rahat etmiyor. unutana kadar izlememeyi başarırsan düzelirsin de aklına geldiği ilk an yine meraklar içinde kıvranıyorsun. yalnız iğrenmediysen iflah olmazsın. ben iğrendiğim için artık kendimi kontrol etmem gerektiğini biliyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

bana da oluyor o. merak ediyorsun, izlemeden için rahat etmiyor. unutana kadar izlememeyi başarırsan düzelirsin de aklına geldiği ilk an yine meraklar içinde kıvranıyorsun. yalnız iğrenmediysen iflah olmazsın. ben iğrendiğim için artık kendimi kontrol etmem gerektiğini biliyorum.

iğrenmediğim için de nefret ediyorum kendimden 5-6 kez izledim hiç bi etkisi olmadı tekrar tekrar izliyorum rahatlayana kadar izlicem

• Videoyu pm plz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o değilde ne zaman film önerisi konusu açılsa senin malum listeyi yapıştırırdın görmüyorum ne zamandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

o değilde ne zaman film önerisi konusu açılsa senin malum listeyi yapıştırırdın görmüyorum ne zamandır

liste genişledi de genişledi... artık izlediğim filmleri unutur oldum. paylaşmaya üşeniyorum sinemalar bölümünde. bu yaz tekrar daimi hale gelirim yüksek ihtimal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.