Şimdi Ara

Öne Alınmasını İsteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öne alınmasını olumlu karşılayanlar muhtemelen benim gibi sessiz kalıyorlar, sizler ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam aslında tarihte sıkıntı yok, lgs gibi ertelemeseler ya da 1 hafta erteleyip gidişata bıraksalar bunların hiçbirisi yaşanmayacaktı. Temmuz sonuna atmanın sorumluluğu var her türlü ihtimal düşünülerek bu karar verilmeliydi.

Mayıs sonunda herşeyini halledecek adam temmuza uzadı diye plannını daha seyrek yaparak işini garantilemek istedi diyelim. Adamın bu işteki günahı ne ?

Bu şey gibi. Maçın 1.yarısı oynanırken 2.yarısı 30dk uzatılma kararı verilmesi, oyuncunun kendini buna göre ayarlayıp kondisyon sıkıntısı yaşamaması , ve maçın 2.yarısı oynanırken 30dk uzatılma kararı vazgeçilmesi gibi.
  • Hocam olumlu olmasının sebebi nedir?
  • Hocam aslında tarihte sıkıntı yok, lgs gibi ertelemeseler ya da 1 hafta erteleyip gidişata bıraksalar bunların hiçbirisi yaşanmayacaktı. Temmuz sonuna atmanın sorumluluğu var her türlü ihtimal düşünülerek bu karar verilmeliydi.

Mayıs sonunda herşeyini halledecek adam temmuza uzadı diye plannını daha seyrek yaparak işini garantilemek istedi diyelim. Adamın bu işteki günahı ne ?

Bu şey gibi. Maçın 1.yarısı oynanırken 2.yarısı 30dk uzatılma kararı verilmesi, oyuncunun kendini buna göre ayarlayıp kondisyon sıkıntısı yaşamaması , ve maçın 2.yarısı oynanırken 30dk uzatılma kararı vazgeçilmesi gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adisdasdadas -- 1 Mayıs 2020; 2:22:0 >
  • Kardeşim bak tamam sen önceden konularını halletmişsindir Eksiğin kusurun yoktur eyvallah da senin de planlarınla geleceğinle oynanmadı mı şuanda ? Nasıl şuanda kesinlikle yararına olabilir bu karar ? Herkesin aklı kafası dengesi planı her boku karıştı şuanda Derdimiz burada konuları tamamlamak veya fazladan deneme çözmek değil PLanlarımızın alt üst olması Çoğumuz plan programa güvenen inanan bir kesimiz ve biz çok etkilendik Anlatabiliyor muyum ?
  • morfin_ kullanıcısına yanıt
    Konular zaten kalkmıştı çalışmaya bol vakit varken konularımı bitirip deneme atıyordum günlük, vakit ilerledikçe konuları unutma ihtimalide artıyor haliyle bu sebeple Haziran uygun bir tarih gibi geliyor bana.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yani aslında sorun yok sadece programımı temmuza göre yeniden planlayıp biraz yaymıştım şimdi ise planlarımı yetiştirmek için vitesi beşe takmam lazım sıkıntı burada başlıyor çünkü bi tek ben değil çoğu öyle yaptı ve herkesin yeniden düzen kurması plan yapması lazım
  • SirDanielDD kullanıcısına yanıt
    Hocam bu size göre olan kısım. Yüzdeye vurursak oranınız az olur. Benim gibi birçok insanın taşaklı denemeleri bırakıp // Kazanım testlerini bırakıp // son tekrarlarını bıraktılar. Doğrusu olaya bütüncül bakmak lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    golf alacaklar için öneriler
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KalkülüslüDiferansiyel kullanıcısına yanıt
    aynen öyle hocam zaten baba konular kalktı 50 günde son vites halleder kurtulurum diyorum şu illetten açıkası ben bakalım ne olacak
  • Aga olay konunun yetişip yetişmemesi değil sen koca bir kurumsun şu tarihe çektim sınavı diyip sonra geri alıyorsun bu nasıl bir iştir ya
  • ygs ye 3 ay kala sistemi değiştirdi bu adamlar çoğu ayt kısmına bakmamıştı bile burası türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalkülüslüDiferansiyel -- 1 Mayıs 2020; 2:46:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.