Şimdi Ara

ondan uzak dur bundan uzak dur hangi adsl yi seçelim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda hemen hemen tüm adsl firmaları hakkında olumsuz yorumlar olumsuz düşünceler var.Bende şahsi kullandığım ttnet ve smile adsl yi tavsiye etmiyorum!Bu isslerle çok problem yaşadım.Ve yalın adsl bağlatmak istiyorum!Şu anda kararım doping adsl den yana gözüküyor.Ne yapayım bağlatayım mı bağlatmayayım mı?Bir türlü çözemedim bu işi.Yardımlarınızı bekliyorum

• Diğerlerini dene bu sefer de işte. Hepsi aynı yolun yolcusu, cüzdan düşkünü...
  • dopingi düşünüyorum ama kafam karışık forumda dopingle ilgili tek olumlu bir yorum yok.Offfffffffffffff ne yapacammm bende bilmiyorum
  • vınn al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten avea süperjetteyim 15gb tan sonra 128kbps ye düşüyor zaten 15gb hemen doluyor 128 e düştüğü zamanda internet felç oluyor birşey download edemiyorsun bişey yapamıyorsun çok kötü vınnlar
  • Artan internet talebini goruluyorki hic bir servis saglayici karsilamiyor,ttnet,winn,avea vs vs
    suanda hic iyi tarife yok,olsada fiyati cok,ekonomik paketlerin kotalari az,15 gb dedin 15 nedir yahu ben onu 5 günde yerim,kaldiki 4 gb 5 gb paketler var,

suanda ttnet borcundan kapali telefonun internetinden yazıyorum,ben de ne yapsam diye arandim ama yine borcunu ödeyip ttnetle mecburen de olsa devam edicem,yapacak bisey yok,en azinda aylik 50 -60 gb gideri var 8 mb. Ha iyi mi tabiki hayir pahali ve iyinin kotusu hepsi al birini vur otekine hepsi para tirtiklamak pesinde .........

• ttnet alma kardeş ttnet kendini birşey zannediyor tekel bir firma ttnet alacağına dopingi bir araştır derim ama eski ttnet kullanıcısı olarak herşeye para kesiyorlar haberin olmadan hizmet veriyorlar (tivibu vs) onunda parasını kesiyorlar sen kendini aylık belli bir tutar fatura gelmesini beklerken faturan 30-40 tl daha fazla geliyor!Benim canım ttnetten yandı seninde yanmasın kardeş zaten dikkatini çekerim diğer firmaylada anlaşsan türk telekom alt yapısını kullanıyorlar eninde sonunda dolaylı olarak tekel olan türk telekoma para gidiyor belki ama bizzat kazandırmak var dolaylı kazandırmak var ben dolaylı kazandırma taraftarıyım ve en büyük bedduamda en tez zamanda şu ttnet türk telekom tekeli kırılır tez zamanda kendi alt yapısını kullanan farklı telekom şirketleri gelir rekabet kızışır internette sınırsız olayı aknsiz limit düşürmesiz ve adil olarak taahhüt edilen hız limitini alan son kullanıcılar olarak bize yarayan şirketler gelir inşallah!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hangisi iyiki

• doğru ama onu seçme bunu seçme hangisini seçeceğiz???
  • 2 yıldır doping kullanıyorum ve aybası kontratım bitiyor. Son bır aya kadar hıcbır sorun yasamadım. Bıraydır devamlı net kesılıyor. Bence kasıtlı yapıyorlar bunu. Bırkaçkez aradılar benı yenı kontrat için ve hep baskazaman arayın deyıp kapadım. Onlarda kesıyorlar arasıra net ımı. Zaten kontratım bıtınce baska bır net alacagım. Kullanmadıgım tlf a fatura ödemek mantıksız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0FLU -- 17 Mart 2013; 21:39:49 >
  • yani dopingi önerirmisiniz?şu anda en uygun yalın adsl dopingte.Tercih edeyim mi etmeyeyim mi kafam karışık
  • Dediğim gıbı ben hıcbır sorun yasamamıstım son aya kadar...

Eskıden ttnet kullanmıstım ve hepsorun hepsorun hepsorun çıkıyordu...

Bırkez dahı doping ı arayıp dert yanmadım.....bu işler sanırım şans işi.

Taahhütlerı sevmıyorum ve bosyere tlf hattınada para vermek ıstemıyorum. yakında karar verecegım...taahhutsuz bırsey alacagım.

Ondan uzak durun bundan uzak durun demekle olmuyor. mecburen bırsey kullanmak durumunda insanlar.

Duman kullanın dıyecegım ama hertaraf gökdelenlerle doldu duman gözükmez diye tavsıye edemeyecegım.

BOLŞANSLAR.
  • biraz geç bir cevap fakat bende önceden ttnet kullanıyordum şimdi doping kullanıyorum. benimki kotalı 4gb dan 6 gb a çıkardım yetmediğinden şimdide yetmiyor fakat idare ediyorum.
    ttnet ile doping arasında çok bir fark görmedim internet hızı vs. olarak 8mbit diyorlar fakat ben inanmıyorum 8mbit olduğuna. arkadaşım biri adsl kullandı fakat ikide bir bağlantının koptuğundan bahsetti.
    şu anda sana tavsitem fiyat olarak kendine en uygun olanını seçmen. zaten türkiyede altyapı sorunu olduğu için sana vaat ettikleri hizmeti alman pek mümkün görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdr87 -- 5 Haziran 2013; 13:45:28 >
  • ttnet adsl
  • Goonet bence güzel 49 tl taahütsüz 8mbit 50GB akk var
  • Hepside aynı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.