Şimdi Ara

(Öncelikli Internet) telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir telefon alacağım benim için önceliği internet.

Wi-fi ve 3g farkınıda çok bilmiyorum açıkçası ama Wi-fi kablosuz net baglantısı oldugu yerlerde girebiliyor olması sanırım 3g de ise sanırım paralı olarak tarife alıp girebilicem.

Kamera konusu önemli değil, DSLR makinam mevcut oldugu için, java ve uygulamalardan ise sadece MSN yüklenebilir olması yeterli.

Vermek istediğim maksimum fiyat ise 600 milyon, Nokia, samsung...vb her türlü önerilerinizi yazarsanız sebeplerinizle çok sevinirim

• Şimdi, senin için önemli olan internet ve multimedya önemli değilse, e71 derim, zaten bu iş için yapılmış bir cihaz, qwerty klavyesiylede hızlı ve rahat yazabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BediR_16

Şimdi, senin için önemli olan internet ve multimedya önemli değilse, e71 derim, zaten bu iş için yapılmış bir cihaz, qwerty klavyesiylede hızlı ve rahat yazabilirsin

Bende bi kaç saattir bakınıyorum nokia e serisi hoşuma gitti.. Hepsiburada da indirim var bir de Samsung i 5700 480 TL ye geliyor..
  • Evet s5700 de indirim söz konusu, bende keşke biraz daha bekleseymişim diyenlerdenim,malum...
    Geniş ekran istiyorsan tavsiye ederim, ekranı baskıya değil, vücuttan aldığı elektriğe duyarlı, adına ne deniyor anımsayamadım şimdi, yani mesela 5230,5800 da baskıya duyarlı ekran var...

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 20 Eylül 2010; 19:26:02 >
  • Ucuza N900 bulabilirsen al derim. Gerçek mozilla tarayıcı+flash 10.1 desteği+Linux işletim sistemi+fiziksel klavye... İnternet için çok ideal.
  • 5800 wifi var.flash lite 3 desteğide mevcut.yeni güncellemelerle iksiklerini bir bir gideriyor.almanı tavsiye ederim.sorunsuz internet keyfi yaşarsın...
  • n900 çok pahalı
    e 63 te de wifi mevcut?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam moto ve66 ya bak derim wifi çekim gücü falan gereçekten iyi mesela monteden daha iyi çekio sayfa açma sayısı falanda gayet iyi dlna özelliğide var bunun yanında 5mp flaşlı kamera linux crystaltalk rds li radyo vs var fiyatıda 350 tl
  • İncelmesi mevcut, gerçekten güzel cihazmış, karar senin...
    http://forum.donanimhaber.com/m_34429420/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.