Bildirim
Önceden LYS önemli diyorduk..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Öyle olursa otomatik olarak Ygs mat yok olmuş oluyor. Lysye de sadece problemler ekleniyor. Mat2 olur yani sadece.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tmciyi nasıl etkiler hocam acaba bu durum mat önemli hale geldi tamam da benim asıl merak ettiğim efsane çekişler devam edecek mi? LYS çok önemliydi tm için şimdi nasıl olacak acaba?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ryanfl
Tmciyi nasıl etkiler hocam acaba bu durum mat önemli hale geldi tamam da benim asıl merak ettiğim efsane çekişler devam edecek mi? LYS çok önemliydi tm için şimdi nasıl olacak acaba?
Eğer sayısallar bu sınava girebilirlerse bizi inanılmaz kötü etkileyecektir. Adamlar matematikte usta. Fizik-Kimya-Biyoloji çözerken bile matematik pratiği yapıyorlar. Kendi aramızda da atıyorum İstanbul Hukuk'a 40 soruda 30 matematik neti ile giriliyorsa muhtemelen 40'ta 25'e falan düşecektir. Tabi bu durum sayısallar girmezse. Girerlerse ortalamayı müthiş arttırırlar. O 30, 33 falan olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hukuk kazanmak isteyen mat kasmalı bence çünkü puan türleri kalktığına göre edebiyatla matin katsayısı eşit olacak bu da dediğiniz gibi sayısalcıları daha çok öne geçirecek. Hatta matematiğin edebiyattan daha çok etkilemesini bile beklerim cidden.
Up
Tek kitapçık olursa lysde mf ler tmlerin önüne nasıl geçecek ki? Aynı gün olacağı için herkes kendi sınavına girmek zorunda olacak yani otomatik olarak herkes kendi alanından girmiş olmayacak mı -
Bekle b kardeş ortalık durulsun açıklama yaparlar sanırım kaos hakim şu an -
artık ezberi değil yetenekleri konuşturacağız sanırım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X