Şimdi Ara

Once upon a time in hollywood rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dicaprio,margot robbie ve brad pitt'i alıp dogshit bir film yapmak yetenek ister

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 24 Haziran 2020; 22:55:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gerçek bir hikayeye dayanıyor o film ve bize pek hitap etmiyor türkler olarak. o yüzden bize kötü gelmesi normal ki kötü bir film değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

gerçek bir hikayeye dayanıyor o film ve bize pek hitap etmiyor türkler olarak. o yüzden bize kötü gelmesi normal ki kötü bir film değil.

ben hayatımda 3den fazla türk filmi izlemedim etnik ve kültürel olarakda oldukça uzak sayılırım.

Kötüye kötü demekden korkmayın burda hava atıcak dişide yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 24 Haziran 2020; 23:15:42 >
  • Kötü değil ya Sharon Tate hikayesini biliyordum sonunda baya zevk almıştım. Genel olarak bakarsak çok amerikan kültürü barındıran filmdi,tam keyfi alabilmek için orada büyümek aşina olmak gerekir bence. Filmi beğendim sıkmadan izletmişti 10 üzerinden 7 hak ediyor günümüz filmleriyle kıyaslarsak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Recep ivedik daha iyi bu film kadar saçma amacı olmayan film görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Uyuyakaldım

Kötü değil ya Sharon Tate hikayesini biliyordum sonunda baya zevk almıştım. Genel olarak bakarsak çok amerikan kültürü barındıran filmdi,tam keyfi alabilmek için orada büyümek aşina olmak gerekir bence. Filmi beğendim sıkmadan izletmişti 10 üzerinden 7 hak ediyor günümüz filmleriyle kıyaslarsak.

Sanatsal olarak filmde geçişlerin zayıf olduğunu düşünüyorum ordan oraya atlıyor sürekli ve smooth değil.

Kate'in cinayet olayınıda gerçek olarak almak istememiş tarantino çünkü daha önce çok fazla film,hikaye yapılmış bunun hakkında iyi hoş ama kate filmde alakasız duruyor.

O hippie katillerde film'e yeterince bağlanmamış gibi daha gothic bir image verilebilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 24 Haziran 2020; 23:54:0 >
  • bunun rober de niro lu america versiyonu efsanedir

ibret almasını bilene çok mesaj verir

hayatta kimseye güvenme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    highest in the room kim
    4 yıl önce açıldı
    The God of Education'a ne oldu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu Charles manson denen mok kafalının hikayesi geçeceği için izlemedim bu filmi...

• mis gibi film beğenmeyen recep ivedik izlesin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.