Şimdi Ara

Önce İnsanity Sonra P90x. [ İLK AY BİTTİ ] Sonuçlar içerde. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
9
Favori
7.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu nasıl bir şey ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sHepHeRd'

Bu nasıl bir şey ?

Fit test ilk gün ve her 15günde bir yapılan bir program ve insanity in en az yoran çalışması diyebilirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.C.P. -- 16 Şubat 2013; 15:32:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DganC.

quote:

Bu nasıl bir şey ?

Fit test ilk hün ve her 15günde bir yapılan bir programram ve insanity in en az yoran çalışması diyebilirm

En az yoran buysa insanity'den vazgeçtim. Sonunu getiremeden bıraktım.

• quote:

quote:

quote:

Bu nasıl bir şey ?

Fit test ilk hün ve her 15günde bir yapılan bir programram ve insanity in en az yoran çalışması diyebilirm

En az yoran buysa insanity'den vazgeçtim. Sonunu getiremeden bıraktım.

P90x e başlamınızı öneririm. O İnsanty'den dahaaz yoran bir program. %50 yağ %50 kas

• Herhangi sorusu olanlar burdan sorabilirler.
  • quote:

Herhangi sorusu olanlar burdan sorabilirler.

p90x bitimine son 2 hafta kaldı...

beslenmeyi nasıl düzene soktunuz...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetronoM

quote:

Öncesinde kullandığım diyet programım vardı , fakat ben yeni bulduğum ketojen diyetine başladım. %65 yağ %30 protein %5 carb şeklinde oluşan bir diyet. Acayip faydasını görüyorum :)
  • quote:

quote:

quote:

Öncesinde kullandığım diyet programım vardı , fakat ben yeni bulduğum ketojen diyetine başladım. %65 yağ %30 protein %5 carb şeklinde oluşan bir diyet. Acayip faydasını görüyorum :)

biraz açıklayabilirmisin hocam? %65 yağ çok yüksek değil mi??

ben tam tersini yapıyorum %65 protein %30 karbo anca %5 yağ vardır... benmi yanlış anladım?

Faydadan kastın ne peki?

bu arada insanty bende bitirdim... p90xin bitmesine de 2 hafta var...

• quote:

quote:

quote:

quote:

biraz açıklayabilirmisin hocam? %65 yağ çok yüksek değil mi??

ben tam tersini yapıyorum %65 protein %30 karbo anca %5 yağ vardır... benmi yanlış anladım?

Faydadan kastın ne peki?

bu arada insanty bende bitirdim... p90xin bitmesine de 2 hafta var...

Yazdığım doğru hocam :)

Günlük alman gereken kalorinin %65 ini yağdan %30'unu proteinden ve %5 ini karbonhidrattan alıyorsun.

Kısaca anlatmak gerekirse: Vücudunu ketosis seviyesine cıkarıyorsun , karbonhidrattın enerjisiyle beslenen vücüt , yağdan besleniyor. Gün boyu harcağın enerjiyi yağdan yakıyorsun. Profesyonel sporcuların yarışmalardan önce uyguladıkları bir yağ yakma diyeti.

Araştırman için sana birkaç link vericem zamanını ayırıp ( 30 dk ) linklerdeki yazıları ,konuları okursan detaylı bilgi sahibi olabilirsin.

http://www.bod****tr.com/vbforum/ketojen-diyet-ve-ketosis-t21233.html?t=21233&highlight=ketojen

http://www.teknotrik.com/ketojen-diyet.html

Aşşağıda vereceğim linktede diyeti uygalayan bir arkadaş ve aldığı sonuç var. konuyu baştan sona okumanı tavsiye ederim. Yanılmıyorsam 4 veya 5. sayfada değişim resmi var. Ben onu görüp başladım :)

http://www.bod****tr.com/vbforum/anabolik-diyet-yag-yakimi-beraberinde-t6441.html

• Benim de hep başlamayı düşündüğüm ama bir türlü başlayamadığım program.

Siz acaba kilo vermek için mi başladınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Benim de hep başlamayı düşündüğüm ama bir türlü başlayamadığım program.

Siz acaba kilo vermek için mi başladınız?

yağ yakımı için. Kilo değeri olarak kas aldığımiçin kilom arttı. Kiloyu sorun etmiyorum önemli olan yağ
  • kardeşim 8 gblık bi dosya buldum bunla ilgili bana çalışma programını atar mısın nasıl yapıcaz filan yeniyim forum da özel den ve ya burdan atarsan memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Querteron

kardeşim 8 gblık bi dosya buldum bunla ilgili bana çalışma programını atar mısın nasıl yapıcaz filan yeniyim forum da özel den ve ya burdan atarsan memnun olurum

Önce İnsanity Sonra P90x. [ İLK AY BİTTİ ] Sonuçlar içerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.C.P. -- 9 Mart 2013; 14:15:14 >

• ilk ayım bitti. Güncelleştirme ilk mesajda :)
  • quote:

ilk ayım bitti. Güncelleştirme ilk mesajda :)

Dostum tebrikler..bu yağ oranını nerde ölçtürdün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: respect my authority

quote:

ilk ayım bitti. Güncelleştirme ilk mesajda :)

Dostum tebrikler..bu yağ oranını nerde ölçtürdün?

Spor salonunda. Profesyonel tanita ile :)
  • ben de istiyorum şu kulandığın programı lütfen yardım edin lütfen lütfen lütfen özele mesaj atın veya buraya programın tamının videosu lazım ingilizcemde yok yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezo oo -- 11 Mart 2013; 15:43:51 >
  • Bu vucut yag oranimi bende olcturmek istiyorum , hastanelerde olcerler mi ve fiyatlari ne kadar olur acaba ?

Bir de hocam insan oncesi ve sonrasi resim koyar bu sekilde ne ise yariyacak bu konu :)

3 uncu gunum ben ilk ayi bitirdigimde konu acip oncesi ve sonrasi resimleri paylasicam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Bu vucut yag oranimi bende olcturmek istiyorum , hastanelerde olcerler mi ve fiyatlari ne kadar olur acaba ?

Bir de hocam insan oncesi ve sonrasi resim koyar bu sekilde ne ise yariyacak bu konu :)

3 uncu gunum ben ilk ayi bitirdigimde konu acip oncesi ve sonrasi resimleri paylasicam.

Vücüt yağlarını hastanelerde veya çeşitli eczanerlerde ölçtürebilirsin. Max 10 tl.

Resim olayı ilk msj da yazıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Bu vucut yag oranimi bende olcturmek istiyorum , hastanelerde olcerler mi ve fiyatlari ne kadar olur acaba ?

Vücüt yağlarını hastanelerde veya çeşitli eczanerlerde ölçtürebilirsin. Max 10 tl.

Resim olayı ilk msj da yazıyor

Pardon hocam fark etmemisim. Bence 5 ay degilde , baslangictan 2 ay sonra da resim paylasabilirsiniz daha motive edici olur. Yarin ki videom rahat ama carsamba gunu pure cardio var , daha oncede birakmama sebeb olmustu bu sefer azimliyim ama pure cardio cidden zor

Ilerleyen videolarda pure cardiodan daha agiri var mi acaba ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.