Şimdi Ara

önce behzat sonra nejdet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • behzattan izleyip nejdetin sorularını çözsem sonra yapamadıklarımı izlesem mantıklı mı

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Sadece behzat yeter fazla kasmana gerek yok.
  • behzatın mat1 için uzun olduğu düşüncesindeyim, her konuyu 5-6 saatte anlatmış, soru bankasıda çözseniz 3-4 günde bi konu anca bitiyor.

nejdet izleyin zaten soru bankalarındaki soruların %80'ini vurguluyor geri kalan içinde siz kasarsınız en fazla 10 sorunuz yanlış çıkar.

Ciddiyim Simetri + Nejdet + K.osb yetiyor bana.

ha mat2 derseniz orda behzat derim hacı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

behzatın mat1 için uzun olduğu düşüncesindeyim, her konuyu 5-6 saatte anlatmış, soru bankasıda çözseniz 3-4 günde bi konu anca bitiyor.

nejdet izleyin zaten soru bankalarındaki soruların %80'ini vurguluyor geri kalan içinde siz kasarsınız en fazla 10 sorunuz yanlış çıkar.

Mat2 zaten behzat izlicem ama mat1 bana da nejdet daha yakın gelse de sadece soru çözüyor gibi, behzat konunun en uç noktasına giriyor ama uzun işte...
    Zaten belli bir temelim var sadece daha iyi olmak ve eksik noktalarımı kapatmak amaçlı bu planı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

behzatın mat1 için uzun olduğu düşüncesindeyim, her konuyu 5-6 saatte anlatmış, soru bankasıda çözseniz 3-4 günde bi konu anca bitiyor.

Mat2 zaten behzat izlicem ama mat1 bana da nejdet daha yakın gelse de sadece soru çözüyor gibi, behzat konunun en uç noktasına giriyor ama uzun işte...
    Zaten belli bir temelim var sadece daha iyi olmak ve eksik noktalarımı kapatmak amaçlı bu planı düşünüyorum.

belirli bir temelin varsa video zaten başlı başına zaman kaybı, aç karekök sb çöz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

belirli bir temelin varsa video zaten başlı başına zaman kaybı, aç karekök sb çöz.

Konuları geçen yaz teknofemden izleyip not almıştım. Kösb var bende ama neden zaman kaybı olsun ki

• Mat1 yoksa Mat2 de mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steve Jobs

Mat1 yoksa Mat2 de mi ?

İkisi de

• RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    hocam ilk önce nejdet hocadan mı dınlıyorsunuz yoksa sımetriden calısıp nejdet hocaya mı gecıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcon1881

hocam ilk önce nejdet hocadan mı dınlıyorsunuz yoksa sımetriden calısıp nejdet hocaya mı gecıyorsunuz?

Nejdet > Simetri > Kosb

önce nejdet.
  • RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    bir konu kac gune bıtıyor hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcon1881

bir konu kac gune bıtıyor hocam ?

Hocam belli olmuyor, bir gün boyu mat kassan %80i biter. Yani test dahil %80.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.