Şimdi Ara

Onca seneyi görüp geçirip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Onca seneyi yaşayıp, bir tecrübe edinen insanlar şu cümleleri kuruyorsa
    "Oku evladım oku"
    "şimdi ki aklım olsa deli gibi çalışırdım"
    "okumaktan başka çare yok"
    Diyen insan ömrü boyunca hayatı yanlış yorumlayıp boşa yaşar. Zaten bu yanılgısındadır hep mağlubiyetleri. Acıyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aklı olan okumaz. Okula harcayacağınız zamanı kendinize harcayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim gibi dandik ünide hukuk okursanız tabii işssiz kalırsınız önemli olan sağlam ünide sağlam bölümde okumak
    mesleğin ve paran önüne servis edilir
    okumadan para kazanmakta kolay değil benim gibi malsanız ömür boyu max 2k maaşa kasiyerlik gibi mesleklere kafi olursunuz
  • Sadece okumak için okuyan, bu süreçte kendini geliştirmeyen, okul bittikten sonra yatan insan isterse Robert Lisesinden mezun olup Koç bitirsin yine de bir baltaya sap olamaz, ama hedefini önceden belirleyip, okul dışında kendini geliştiren adam isterse sokak arasındaki meslekten mezun olup sıradan bir üniversite bitirsin harika iş imkanları bulur. Okumak işin sadece diploma kısmıdır, eğer sadece okula bel bağlanırsa çok büyük bir hayal kırıklığı yaşanır zaten, okuldaki hocalar bile ne yaptığının farkında değil, orada sadece güncel müfredat anlatılıyor o kadar, tam da bu yüzden okuyarak bir şey olunmaz artık, yurt dışında okuyarak bir şey olunuyor neden mi? orada muazzam bir eğitim var adamlar beden dersinde göbekli hocanız otururken siz futbol oynarken o sırada 3. dil falan öğreniyorlar, ailelerinin çoğu da eğitimli onlarda 2. bir dili su gibi bilmek normal bir şey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.