Şimdi Ara

Onboard Youtube Video İzlerken Donma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • onboard ile kullanıyorum bilgisayarı ekran kartı yok malesef 1080p videolar donuyor internet hızım fazlasıyla yeterli
    720p videolarda donma yok diyebilirim onboard güncel driver yüklü ne yapabilirim donma sorununu çözmek için

• Onboard çipiniz nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheArchaeologist kullanıcısına yanıt
    anakartım bu
    www.msi.com
    G41M-P33 Combo | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global
    https://www.msi.com/Motherboard/G41M-P33-Combo/Specification

chipset dediği galiba ben çok anlamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşlemci kaynaklı bir sorun olduğunu söyleyebilirim. İşlemciniz 1080p videoları anlık olarak işlemekte yetersiz kaldığı için çok yüksek sayıda kare atlaması olur, bu da donma ve kasma yapar. Ayrıca bunun bir diğer sebebi grafik kartı yerine onboard olarak kullanmanız.
  • Google chromeda ayarlarda "kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan" diye bir seçenek var
    bu işe yarar mı sizce?
  • Donanım hızlandırmanın pek işe yaradığını söyleyemem maalesef. Ancak "Opera developer" browser indirip bir deneyin, en stabil çalışan ayrıca düşük işlemci kullanımı isteyen bir browser olduğu için kasmayı belki biraz daha azaltabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REDMOD

Donanım hızlandırmanın pek işe yaradığını söyleyemem maalesef. Ancak "Opera developer" browser indirip bir deneyin, en stabil çalışan ayrıca düşük işlemci kullanımı isteyen bir browser olduğu için kasmayı belki biraz daha azaltabilir.
    aslında 720p de izliyorum tam ekran onda rahatım 64 bit tarayıcı kullanıyorum bazı videolar neredeyse yarısı 60fps oluyor 720p ve 1080pde ama dehşet donuyor 480de çamur gibi izliyorum o zamanda bu 60fpsyi yotubede kapasak asıl sorun çözülcek rahat rahat 720p izleyeceğim nasıl kapatabilirim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grikurtccc -- 1 Mart 2019; 20:33:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    youtube video yüklenme sorunu
    14 yıl önce açıldı
    youtube ekran sorunu
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 60 fps olayı kapatılabilir mi bilmiyorum. Bu arada size önerdiğim browser'ı deneme şansınız oldu mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.