Şimdi Ara

onboard ses kartı üzerine mi ses sistemi ,yoksa?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merak içinde olduğum bir durum var. Benim masaüstünde onboard ses kartı var.
    Anakartı değiştirmeyi de düşünmüyorum. Ancak bu durumda(şartlarda) iyi bir hoparlör setinin 3 boyutlu oyunları oynarken zevk katıp katmayacağını soracaktım. (onboard ses kartı üzerine) Sizce?

2- 200 TL civarında nasıl bir sistemi bana yarar getirir 3 boyutlu oyunlarda?

3- Bu saydıklarım üstüne Onboard ses kartını da iyi bir ses kartıyla değiştirmenin
    çok daha önemli bir kazanç sağlayacağını söyleyebilir misiniz?

• 3 Boyutlu oyunlarda bilmem ama 2 Boyutlu oynuyorum. Ses sistemim inletiyor resmen sanki içinde gibi oynuyorum.
  • Şöyle bir ses kartı ve ses sistemi kullanıyorum, zamanında ikisini 150ye almıştım. 200e falan çıkarabilirsin sanırım şu anda ikisini. Çok güzel olmasa da az baya tatmin edici bi sistem. Sesin çok temiz olması ve destekleyen oyunlarda 5.1 ses alabilmem çok güzel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alyanki -- 11 Nisan 2009; 14:45:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: alyanki

Şöyle bir ses kartı ve ses sistemi kullanıyorum, zamanında ikisini 150ye almıştım. 200e falan çıkarabilirsin sanırım şu anda ikisini. Çok güzel olmasa da az baya tatmin edici bi sistem. Sesin çok temiz olması ve destekleyen oyunlarda 5.1 ses alabilmem çok güzel..

diyorum ki ;

onboard ses kartı + iyi bir ses sistemi ile iyi bir ses kartı + iyi bir ses sistemi arasında ne gibi
    bir fark oluşur? (performans farkı , gürültü farkı , ortamı hissetme farkı (oyunlarda) NE KADAR
    DEĞİŞİR?

• On board ses kartı düşük performans verir ve destekleri de azdır.Arkadaşın önerdiği sistem giriş seviyesi için idare edecek seviyededir.
    Farkalrını o ses sistemini evine kurduğunda anlarsın.Buradan anlatmak zordur.Çünkü bu senin kulağınla anlayabileceğin birşey.
    Şahsen 5 senedir creative gigaworks s750 kullanıyorum ve ses kartı olarakta x-fi extreme music.
    Ne film izlemede ne de oyunda hiçbirşeye değişmem bu sistemi.Elbette çok daha prof sistemler mevcut ama fiyat performans olarak ideal.
    Kısacası oyun,film ve müzik için ses kartı ve kolon şarttır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alyanki

Şöyle bir ses kartı ve ses sistemi kullanıyorum, zamanında ikisini 150ye almıştım. 200e falan çıkarabilirsin sanırım şu anda ikisini. Çok güzel olmasa da az baya tatmin edici bi sistem. Sesin çok temiz olması ve destekleyen oyunlarda 5.1 ses alabilmem çok güzel..

Aynı ses kartı ve sistemi kullanıyorum ama ses kartım bozuldu onboard kullanıyorum pek fark göremedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Kartı mı, yoksa DAC mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.