Şimdi Ara

Onboard Ses Kartı Nasıl İptal Edilir Acaba.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Az Önce Gidip Ses Kartımla Ramlerimi Aldım Geldim..

Şimdi Ses kartımı Takıcamda Önce Sanırım Onbord Ses Kartımı İptal Etmem Gerek Foruma Baktım Ama Bulamadım Bilen Biri Varsa Yardımcı Olurmusunuz..

• anakartın markası ve modeli nedir
  • bios taki tam yerini hatırlamıyorum ama onboard ac97 gibi bir ayar olması lazım onu auto dan disabled a alman gerekir.
  • farketmez silmedende kurabilirsin sonrada aygıt yöneticisindende devre dışı bırakırsanda olur onbard sesi dev re dışı bırak dersin olur biter
  • ya arkadaşlar merak ettim bu sorunun modele göre mi yanıtlanması lazım önceki günde benzer bir konu
    adamın fanı tozdan kilitlenmiş ısı yüksek cevaplayan arkadaş hemen fanın modelini soruyor fanı modele göremi temizliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atmaca28 -- 6 Eylül 2006; 11:06:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: atmaca28

ya arkadaşlar merak ettim bu sorunun modele göre mi yanıtlanması lazım önceki günde benzer bir konu
    adamın fanı tozdan kilitlenmiş ısı yüksek cevaplayan arkadaş hemen fanın modelini soruyor fanı modele göremi temizliyoruz

anakartların modellerine gore bios chipsetlerid farklı oluyo arkadas biostan disable etmk için yerini soylemeedn once hangi bios chipseti kullandıgını oğrenmk istedi sanırım...
    ön yargılı olmayalım arkadaslar burada kimse bilmediği şeye cevap vermz zaten..fikirlere açık olalım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Kartı mı, yoksa DAC mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.