merhaba arkadaşlar, ben acer aspire 5739g markalı dizüstü bilgisayar kullanıyorum. ekran kartım nvidia geforce gt240m. lakin pes2008i açamıyorum. settingsi açmaya çalıştığımda minimum gereksinimleri karşılamıyor gibi bi r uyarı alıyorum ve çözünürlüğü 640x480den yukarıya çıkmıyor. baya bir süre araştırdım ve bunun onboard ekran kartıyla ilgili olabileceğini öğrendim. kaldı ki kullandığım bilgisayar eski oyunları açarken onboardu deniyormuş ve bunda da başarısız oluyormuş..
bunda da devre dışı bırakmakla ilgili bir durum yok. sanırım üreticinin izin vermemesinden kaynaklı.
ekran kartı sürümüm güncel. oyunu açarken sağ tıklayıp yüksek nvidia ile çalıştır gibi çözümler sunanlar var fakat ben sağ tıkladığımda bu özellik bana çıkmıyor. başka bir yolu var mı bu oyunu açmamın? illa ekran kartını devre dışı bırakarak olmasa da olur.
dediğim gibi bir çok çözümü araştırdım ve hiç birinden sonuç alamadım. yardım ederseniz sevinirim.
onboard devre dışı bırakırsan pc açılmayabilir..TEAM viever id pass pm atarsan gösteririm nasıl kullanacağını...