Şimdi Ara

Onboard ekran kartı kapatma acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim.Eski sistemimde güç kaynağı ve ekran kartı değişikliği yapmıştım.Dün de intel i5 asus p8h67-m ve 4 gb ddr3 ram taktım.Fakat bundan sonra eskiden sorunsuz çalışan gigabyte gtx 460 ekran kartımın şu an sadece fanları çalışıyor.Vga kablosunu dönüştürücü ile ekran kartına taktığımta monitör hiçbir şey göstermiyor.Anakartın vga sına taktığımda ise sorunsuz.Ekran kartını çıkartıp taktım yok.Driverı yüklemeyi deniyorum uygun donanım bulunamadı diyor.Lütfen yardım edin delirmeme az kaldı

• Up beyler yardım
  • La geçen yıl çözmüştüm bu yıl bilgisayarı taşıdığımda yine aynı şey oldu.Hay lanet olsun böyle şeye
  • bios features-internal graphics-off

bunu dedin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

bios features-internal graphics-off

bunu dedin mi?

Hocam anakart modelim asus P8H67-M LX.Biosta advanced bölümünde disable edemiyorus onboard ekran kartını ramini ayarlayabiliyoruz sadece.Onu da 32 mb yaptım.PCI/PEG seçtim aygıt yöneticisinde gizli aygıtları göster dedim nvidia yı gösteriyor ama takılı görmüyor.Güncelleştirdim hala devam ediyor.Diğer sürücüleri sildim.Res atacağım şimdi
  • Yardım eden yok mu beyler sabah kahvaltıdan beri çözmeye çalışıyorum çıldıracağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.