Şimdi Ara

Onboard Ekran Kartı Değişimi Mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer Aspire 5536 laptop var elimde. HD3200 ekran kartı. E haliyle yetmiyor. Ve de ekran kartı onboard. Anakart'ı değiştirmeden ekran kartını değiştirme şansım var mı? Bir kaç kişi belki olur falan demişti ben de bir danışmak istedim.

• Ben öyle bi şans yok diye biliyorum. Çünkü bende de HD 3000 var Intel. Değişmiyor hatta bazen GT 540 yerine onu kullanmaya çalışıyo deli ediyo
  • DarkNighttr D kullanıcısına yanıt
    acer servisini arayarak harici ekran kartı montajı olup olmadığını sorabilirsin.
    Teknik servis tam detaylı bilgi verebilir sana
  • Onboard ekran kartlari islemci destegi ile calisir ve anakartin kendi bunyesindedir, haliyle degistiremezler ama farkli bi ekran karti takip kullanabilirsiniz , laptopa ekran karti takiliyormu tam bilmiyorum ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef böyle bir şey mümkün değil hocam
  • onboard yani tümleşik ekran kartı maalesef değişmesi imkansız.ancak anakartı değiştirmen lazım oda laptop ta mümkün mü bilmiyorum ama çok masraflı ve sıkıntılı bi iş.
  • laptopta olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onboard ekran karti islemcinin icinde bisey onun degismesi islemcininde komple cikmasi anlamina gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acerın bazı ürünlerinde mxm yuvası bulunuyor. Mxm yuvası olup olmadığını araştırın yada servisini arayarak onlara sorun kesin bilgiyi onlar verir.
  • bende hp g62 model var çift ekran kartlı. bilgisayar açıldıktan 10 dakika sonra kapanmaya başladı. mahalledeki bilgisayarcıya verdim ekran çipinde problem var ona dokunduğumda kapanıyor. yenilenmesi gerek. 220 lira 4 ay da garanti veririm sana dedi. mümkün mü böyle birşey?
  • yasarhane Y kullanıcısına yanıt
    öyle bir arıza olabilir BGA yöntemiyle ekran kartı chipinin lehimleri tazelenir yada yeni çip bga yöntemiyle yerine takılır. ama illa o olacak diye bir kaide yok. güveniyorsan bilgisayarcına yaptır. bu şekilde satın alacak kişi bulabilirsen sat gitsin derim. ekranı hardiski klavyesi falan derken para geçer eline.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellorihz -- 28 Kasım 2013; 7:44:18 >
  • By_SeDo kullanıcısına yanıt

Hocam birşey sormak istiyorum bende lenovo thinkcentre küçük bir bilgisayar var bu bilgisatar bildiğim kadarıyla onborad ekran kartı ben buna harici bir ekran kartı takabilir miyim mesela rx570 veya gt570 gibi yardımcı olursanız çok sevinirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.