Şimdi Ara

ONboard ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni konu açmak zorunda kaldım kusura bakmayın eski konu cevaplanmış diye yeni cvp yazan arkadaşlar olmadı birde sorun farklı boyuta taşındı.

Anakart özelliklerini bulamıyorduk onu bulduk eyvallah. Ancak şimdide o özellikler içinde onboard ekrankartı ile ilgili bölümümü bulamıyoruz.

Onboard ekrankartı gücünü işlemciden mi alır. Özellikleri nelrdir bunu nasıl anlayabilirim.

http://www.msi.com/product/mb/760GM-P23--FX-.html#/?div=Detail

anakart bu.

Toplayacağım sisteme bu anakartı kullanıcam ekran kartını onboardo larak kullanmayı düşünüyorum ev bilgisayarı olacak ortalama 500 550 tl bir bütçe ile sadece kasa toplıycam

Kingston 4 gb 1333 mhz ram alıcam 52 tl vatanda.

Psu olarak xilence 400 watt düşünüyorum 75 tl

harddisk western digital 500 gb sata 3 16 mb önbelliek 7200 rpm bu anakartta tam performanslı çalışmaz sanıyorum anakart sata 2 bu sata 3 (HARDDİSK ÖNERİLERİNİZE AÇIĞIM)

İşlemci olarakda amd athlon 2 x2 3,0 ghz işlemci düşünüyorum. 938 pin

İlk önce onboard ekran kartı ile ilgili sorunumu çözebilirseniz birde kasa için yorumlarınızı alabilirsem minnettar olurum.

• onboard ekran kartının günümüzde hiçbir önemi yoktur.

ne rahat oyun oynatır, nede stabil çalısan bir sistem sunar.

bu yüzden kötüde olsa harici bir ekran kartı almanızı tavsiye ediyorum...
  • Anakart iyi yorumlar almış kullanan arkadaşlar gta4 crisis 2 gibi oyunlarda 4,9 performansla oynamış herhangi bir problem yok diyorlar.

Benim sorum ztn onboard ekran kartının özelliklerini nasıl öğrenirim harici ekran kartından farkı nedir. Gücünü işlemciden mi alır.
  • ram'den görüntü için belli bir miktar böler.

ram'in toplam belleğini düşürür.

bölünecek miktar anakarta göre değişkenlik gösterir. bazısı 256mb böler, bazısı 1gb böler. örneğin g41 combo serilerinde ramden 1gb bölüyor.

hiç iyi bişey değil tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 5 Şubat 2012; 19:35:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.