Bu videom da aracıma ön ve arka yol kayıt kamera uygulaması yaptım ve yapmak isteyen arkadaşlara nasıl yapacaklarına dair ışık tutması niyetiyle paylaşmak istedim.
Bu uygulamayı seyir halinde yaşanabilecek olumusuz durumları kayıt altına alabilmek ve gerekirse delil niyetine kullanabilmek adına aracıma uygulama geregi duydum.
Kullandığım ürüne ait link:
www.banggood.com
HD Dual Lens Car Camera H.264 Dash DVR Video Recorder Cam G-sensor Car DVRs from Automobiles & Motorcycles on banggood.com
- 1,3 MP CMOS kameralar (Kızılötesi LED'li) - Ön kamera 1080P, 720P ve VGA (720x480) kayıt çözünürlüğü, - Arka kamera VGA (720x480) kayıt çözünürlüğü, - 2" TFT ekran, - Ses kayıt özelliği, - Dahili hoparlör, - Harici video çıkış portu, - 32GB MicroSD kart desteği - Dahili batarya, - G-sensor - Video üzerine tarih saat yazabilme, - Otomatik kayıta başlama özelliği, - Döngüsel kayıt özelliği (hafıza dolunca eskileri silerek kayıta devam edebilme).
* Bilgilendirme: Ürün fiyat ve özellik yönünden güzel olsada görüntü kalitesi yönünden hayal kırıklığı yaşadım. Çünkü arka kameranın video kalitesi düşük olduğu gibi, ön kameranında tam ekran hatasının olması üzücü bir durum. Konu hakkında satıcı ile irtibat halindeyim, bilginize.