Şimdi Ara

ön taraftan gelen sebebi bulunamayan ses (bir yardım edin dh ahalisi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: skynet

peki frenin takılı kalması neden olabilir hocam ? bazen yavaşken dönüşlerde fren pedalını bırakıyorum ama fren sanki takılı kalıyor hatta kazık frende teker kitlemiş gibi sürtüyor asfalta

Alıntıları Göster
    Abs calisiyormu absyi test edermisin bide binince

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kcart

Abs calisiyormu absyi test edermisin bide binince

Alıntıları Göster
    abs testi nasıl yapılır bilmiyorum ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: skynet

abs testi nasıl yapılır bilmiyorum ki

Alıntıları Göster
    40-50 ye cik frene ani bas abs devereye girecekmi ona bak tak tak tak diye vurur pedala. O arada sacma sapan sesler gelecekmi onu merak ettim saglikli calisiyormu acaba diye. Bilyalardanda yapabilme ihtimali var. Hamgi sehirdesin

• Bakan usta önemli,aynı ses vardı bende de. Bı usta fren balatasini söktü geri taktı ,teker bilyasını söktü geri taktı ,en son balyozla tekere vuruyorduw ses nereden geliyor diye aracı aldım artık.
    Sonra başka birine verdim ön takım komple değişecek burçlar falan diye ,adam 1 saate aradı balatanın orada koruyucu bı sac varmış içine taş girmiş ondan takır tukure geziyormuşum . Masraftan kurtardık bide adam kontrol olsun diye oto check-up daki amortisör testine soktu Sora gez dedi sıkıntı yok
    Tam 6 aydır böyle geziyordum.her kasiste sanki araba parçalanıyordu, ses öyleydi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence ustayı değiştirin bana çok bilgisiz gibi geldi kutunun vidaları bile takmamış gereksiz parça değiştirip yanlış bilgi vermiş. Bide parke yolda genelde aks başlarıda ses yapar. Sağa sola dönüşlerde direksiyonda hafif sürekli tekrar eden bir vurma ve çıkan art arda tak tak tak şeklinde bir ses varsa onlarada baktırın. Bide şu olabilir 206 da gelmişti başıma abs ecu bozuktu kendi kendine devreye giriyordu yani sokak arasında 20 ile giderken çok az frene bassam abs devreye giriyordu bunada bir baktırın isterseniz

• Sadece başlığı okudum kesin vw grup aracıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Sadece başlığı okudum kesin vw grup aracıdır
  • Travers eğrilmiştir. Saygılar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.