Şimdi Ara

Ön siparişin iyi ve kötü yönleri nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ön sipariş vermenin ne gibi faydaları oluyor normal almaktan.Ya da ne gibi olumsuzluklar oluyor.Simdiden Teşekkürler forumdaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun içi ve dışı hediyeler veriyor o kadar, başka bir artısı yok bence
  • oyun mu konsol mu
  • Ülkemizde genelde önsipariş esnasında ücreti aldıkları için dezavantaj sadece bu oluyor. Parayı erken ödüyorsunuz. Ama yurtdışında genelde böyle değil. Ürünü kargolamadan hemen önce alıyorlar. Ülkemizde de bazen bu şekilde işlediği olabiliyor ama nadir. Veya kapora da alabiliyorlar.

Onun dışında bir çok avantajı var. Ürünün kalmaması gibi sıkıntılar olmuyor, önsipariş ürünleri erkenden kargolandıkları için ürün elinize erken geçiyor, önsiparişe özel hediye/DLC gibi şeyler verilebiliyor. Bazen önsiparişler daha ucuz olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Ülkemizde genelde önsipariş esnasında ücreti aldıkları için dezavantaj sadece bu oluyor. Parayı erken ödüyorsunuz. Ama yurtdışında genelde böyle değil. Ürünü kargolamadan hemen önce alıyorlar. Ülkemizde de bazen bu şekilde işlediği olabiliyor ama nadir. Veya kapora da alabiliyorlar.

Onun dışında bir çok avantajı var. Ürünün kalmaması gibi sıkıntılar olmuyor, önsipariş ürünleri erkenden kargolandıkları için ürün elinize erken geçiyor, önsiparişe özel hediye/DLC gibi şeyler verilebiliyor. Bazen önsiparişler daha ucuz olabiliyor.

Hocam oyunlarda durum farklı mı acaba.Çok kişi oyun çıktıktan bir hafta sonra aldık diye şikayet etmiş bir çok oyunda.Spotu bırak normal raflarda bile yer alırken, çoğu ön sipariş kisilere ulaşamıyor sanırım.Biraz bu beni korkutuyor

Oyun konsol farketmiyor ama sanırım sorun genelde oyunlarda.Aslına bakarsan oyun siparişi için soruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: asus1981

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Ülkemizde genelde önsipariş esnasında ücreti aldıkları için dezavantaj sadece bu oluyor. Parayı erken ödüyorsunuz. Ama yurtdışında genelde böyle değil. Ürünü kargolamadan hemen önce alıyorlar. Ülkemizde de bazen bu şekilde işlediği olabiliyor ama nadir. Veya kapora da alabiliyorlar.

Hocam oyunlarda durum farklı mı acaba.Çok kişi oyun çıktıktan bir hafta sonra aldık diye şikayet etmiş bir çok oyunda.Spotu bırak normal raflarda bile yer alırken, çoğu ön sipariş kisilere ulaşamıyor sanırım.Biraz bu beni korkutuyor

Oyun konsol farketmiyor ama sanırım sorun genelde oyunlarda.Aslına bakarsan oyun siparişi için soruyorum

Bu durum en son last of us'ta yaşandı ön sipariş verenler özelliklede d&r'dan alanlar daha sonra başladılar oyuna.

İstanbul yada daha merkezi illerde yaşayanların ön sipariş ile alması hiç mantıklı değil.. Tabi çok cazip hediyeler ve avantajlar vermiyorsa

Spot almayacaksan gider teknomarketlerden raftan rahalıkla alır çıkarsın.

Ön siparişin daha önce elime geçsin alıp oynarım gibi bir avantajı yok sadece ek dlc gibi ufak tefek hediyeleri olur okadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 12 Ağustos 2013; 15:42:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.