Bildirim
Ön Panele Fan
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gördüğüm kadarı ile kasanın hava alması imkansız gibi yer taraftan sıkışmış az etrafını aç yan kapağada 12-14 cm lik bi fan tak işine yarar bendede eski bi kasa var ısınıyodu yan kapağa fan taktım 14 cmlik şimdi gayet iyi -
quote:
Orijinalden alıntı: radinger67
gördüğüm kadarı ile kasanın hava alması imkansız gibi yer taraftan sıkışmış az etrafını aç yan kapağada 12-14 cm lik bi fan tak işine yarar bendede eski bi kasa var ısınıyodu yan kapağa fan taktım 14 cmlik şimdi gayet iyi
dostum kitapları kaldıramam başka yer yok duvar tarafında ise kapak açık ön tarafa fan koysam olmazmı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kasanın kapağını açıp içinide mi kullandın anlamadım tam açma sebebini orda nereden hava gelecek + kapaklı dolap falan mı o kapağı da kapatıyosundur pc nin üstüne ilk iş pc yi hava alacak bir yere koy -
Fan koyacağın yerdeki kapakları sök yerine ızgara koy ama ince delikli olsun hoparlorlerdeki gibi fan takman için yer yoktur o kasa eskiye benziyo eğerki öyleyse demir yaptır alta ve üste sağlı sollu takarsın fan içinde deliker bırak fanıda oraya takarsın.
resimle daha iyi anlarsın
Yapacağınız demir cd sürücü yerine eşit olacak delikleri falan önündede fan takmak için ayrı bi çıkıntı oralara fanı fidalarsınız kasa genişliği ne akdar bilmiyorum ama o demirleri 80mm 80mm açıklığında yap yani kare olsun fanıda 80mm alırsın.o demirdeki çıkıntılara monte edersin al sana on panelde fan :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ehl-i Keyf48 -- 6 Nisan 2013; 19:00:38 >
-
Bende düşünmüştüm bu fan takma işini fakat estetiği bozulacağı için ellememiştim.Yapasım geldi şimdi -
quote:
Orijinalden alıntı: zwanzig
Bende düşünmüştüm bu fan takma işini fakat estetiği bozulacağı için ellememiştim.Yapasım geldi şimdi
Yap yap yakışır kasa önüne dediğim gibi yaparsan iyi sonuç alırsın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X